PDA

Tüm Versiyonu Göster : 7-8 Nisan çanakkale

urfettin
09-04-2007, 09:20
Hafta sonu yine çanakkale soğanderedeydik.
Yakaladığım balıkları sizlerle paylaşmak istedim.
Herkese rastgele

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

Uzm.Dr.Rastgele
09-04-2007, 09:38
İsmail abi....Şey pardon Urfettin kardeşim bereketli olsun....Bre breh.....ne soğandere imiş beeeee......:D

Emre
09-04-2007, 10:22
maşşallah abi allah daha büyük balıklar nasib etsin abi atcek yaptınızmı :)

urfettin
09-04-2007, 10:25
Emre kardeş;
cumartesi gecesi sabaha kadar atçek yaptım.üç tane ispendek atladı.ikisi çantada biri kaçtı.nasipde bunlar varmış

giritli
09-04-2007, 12:41
Ürfettin tebrik ederim kardeşim...sezon dışı böyleyse ben asıl sezon açıldığında merak ediyorum ne tutucaksınız:D :D :D ....zannımca orca falan anca kesicek sizi...:oha: :P

katiti
09-04-2007, 13:39
Maşallah, Allah bereketinizi eksik etmesin diyorum. Tebrikler...

Aziz Azizoğlu
09-04-2007, 13:57
İshak Bey tebrik edwerim

Yılın esprisini yapmışsınız

İsmail abiden de yeni haberler bekliyoruz inşallah

mufi
09-04-2007, 14:02
Ürfettin
çok iyi ettin..
maşallah kardeşim.
ellerine sağlık. Allah daim ettirsin...
bu Çanakkaleye de yerleşmek lazım beyler...
baksana bizimkiler geçilmez kıldı..Çanakkaleyi..:)

urfettin
09-04-2007, 15:04
Ürfettin
çok iyi ettin..
maşallah kardeşim.
ellerine sağlık. Allah daim ettirsin...
bu Çanakkaleye de yerleşmek lazım beyler...
baksana bizimkiler geçilmez kıldı..Çanakkaleyi..:)

Muvaffak abi,Tabiki Çanakkale geçilmez.Çanakkale boğazı göç yolu olduğu için bizlerin avantajı her zaman fazla.Kısmette bunlar varmış.Batıdan esen rüzgar işimizi bozdu.Devamlı lodos yada poyraz esseydi avımızın daha bereketli olacağını tahmin ediyorum.Uzun uğraş ve bekleyişin neticesinde bunları yakalayabildim.İnşallah daha büyüklerine ilerleyen zamanlarda hep beraber kavuşuruz.
Rastgele

urfettin
09-04-2007, 15:12
İsmail abi....Şey pardon Urfettin kardeşim bereketli olsun....Bre breh.....ne soğandere imiş beeeee......:D

İshak bey,Espirinize güldüm. Soğandereyi duyunca hemen İsmail çakır çağrışım yapıyor size.Aynı şey benim içinde geçerli.Kendisi Amcam olur ve soğandereyi o aşılamıştır bana.1992 senesinden bu yana fırsat buldukça balık avlarımı genelde orada geçiririm.Kendisi o yörenin uzmanı olmuş,bizleride tecrübe sahibi yapmıştır.

Rastgele

Hasan BALIKÇI
09-04-2007, 15:27
sevgili kardeşim urfettin ne demem lazım siz saygı değer amcan ismail abiyyle beraber soğan derede balık tutun bizde izmrde soğan dikelim.ooooh ne güzel .olsun olsun allah daim etsin en az kendim tutmuş kadar zevk aldı sayande.herzaman böyle bereketli avlar temennisiyle rastgelsin.sevgiler saygılar.

discus
09-04-2007, 19:25
tamam anlaşıldı abiler çanakkaleye çıkartma zamanı geldi:) .yoksa biz gitmezsek zaten aşağı bişey inemicek..:D
şaka bir yana ürfettin hocam ellerine sağlık bereketli olsun...çok güzel bir av olmuş..

gıracemi
09-04-2007, 21:02
serkan arkadaşıma katılıyorum.. çanakkaleli abiler aralarında anlaşmaya varmışlar sarosdan aşagı çupraları salmıycaklarmış:'( bizde ısparoz tutarız artık napalım:'(

kutluhan
10-04-2007, 08:35
Ürfettin abicim güzel av yapmışsın tebrikler. abicim yemlerden ne kullanıyorsun onuda yazabilir misin?
rastgele.

urfettin
10-04-2007, 09:03
Ürfettin abicim güzel av yapmışsın tebrikler. abicim yemlerden ne kullanıyorsun onuda yazabilir misin?
rastgele.

Kutluhan kardeşim;Çupra için taze midye kullanıyorum. İspendek için ise gece rapala ile atcek yapıyorum.Rapalanın ismine Muz diyorlar.Kırnızı kafalı sırtı sarı.İspendek sabır işi uzun uğraş sonucu ben bunları yakalaya bildim.
Rastgele

ismail çakır
10-04-2007, 15:07
urfettin malum işlerim dolayasıyla mesajını ancak görebildim.:) gerçi şahsen kutlamıştım ama bir de sanal olarak tebrik ederim..:D
inşallah daha çoklarına...

Rauf
13-04-2007, 09:27
urfettin kardeşim amca yeğen iyi iş cıkarıyonuz evet balığın gecit yeri doğruda ustalığın hicmi payı yok bu işte? valla oraya yakın olanlar şansını denesin derim kanımcaa!!bizim hemşolar onları boş göndermezler balıksız .selamlar rastgelsin.

arm59
13-04-2007, 10:19
Tebrikler Çanakkale soğandere Türk Amatör balıkavcılarının yüzakı,gözbebeği olmayı fazlasıyla haketti.

cevat2
13-04-2007, 10:43
tebrikler urfettin,at-çek te neler kullanıyorsun,kamış,suniyem tipi nedir biraz bilgi verirmisin?soğandere ne tarafa düşüyor belki yolumuza çıkar.

kutluhan
16-04-2007, 09:27
Ürfettin abicim verdiğin tüyolar için sağol. dediklerin aynen uygulanacaktır, emin olabilirsin.:rolleyes: