Tüm Versiyonu Göster : 22-23 Nİsan Organİzasyonu
Eveeeeeet....Arkadaşlar Göksel'inde dediği gibi malum 23 nisan tatil....hani diyorum bir oylama yapsak da 22 ya da 23 nisanda en çok hangi gün oylanırsa o gün topluca bir organizasyona imza atsak diyorum...ne muhabbetler döner,ne videolar çekilir kimbilir...tabi bu organizasyonun kıyıdan mı yoksa tekneden mi olması konusunda da fikirlerinizi sunarsanız sevinirim...
07/04/2007 de YABAN TV de başka bir sitenin düzenlediği Babakale-Sivrice organizasyonunu seyrettim,canım çekti vallahi...
Taygun KOCABIYIK
10-04-2007, 07:50
Benim için tarih farketmez ama kıyıdan olursa daha rahat daha ferah ferah avlanırız diye düşünüyorum ben varım zaten 1 ay oldu evde oturuyoruz :(
sbasaran
10-04-2007, 07:55
tago için tarih farketmiyor ama benim için deniz henüz erken. bir an önce yapılamsı gereken tarla-toprak işleri var. keşke bitirebilsem de katılsam sizlere :'( :'( :'(
Süleyman abicim üzülme sen...hiç belli olmaz belki biz senin oraya çıkarma yaparız...sanada emri vaki yapıp kaçırırız senide...;)
Onur seçenek eklesek:
22-23 Nisan Çanakkale ;) :D :D :D ...
valla bana uyar gibime geliyor...;)
aganta borina borinata
10-04-2007, 11:03
tago için tarih farketmiyor ama benim için deniz henüz erken. bir an önce yapılamsı gereken tarla-toprak işleri var. keşke bitirebilsem de katılsam sizlere :'( :'( :'(
ya süleyman abi hiç sorma bu sene geç kaldım ben ya...mecburen bazıları için hazır fide alacağız... belim kırıldı vallahi bahçeyi bellemekten :D ...
nereden avlanırsanız avlanın...hepinize bol şans...
rastgelsin...
gıracemi
10-04-2007, 11:17
23 nisan bana uyar yer, mekan farketmez.. bu çocuk her koşulda affetmez :dans:
Alparsbeğ
10-04-2007, 12:09
dostlar, bende isterim ancak 23 nsan tatil olursa bana denizli yolları gorunur. Ama sunu soyleyim, beni 2 kişi olarak hesaba katabilirsiniz. ama ancak o hafta icerisinde belli olur, pay bırakalım olur mu?
Taygun gibi, kıyıdan olması rahatlık acisindan iyi gibi.
sevgi ve ışıkla kalın dostlar
gokseldbuga
10-04-2007, 13:28
22 Nisan Pazara denk gelir, kalabalık bir grup olabileceğimizi , ve de çoğu kişinin de pazar günü balığa çıktığını göz önünde bulundurarak 22 Nisana oy veriniz ltf. (kıyı için konusuyorum)
gıracemi
10-04-2007, 13:57
22 nisanda gidecek olanlara rastgelsin.. ben pazar günü çalışıyorum.. saygılar
22 Nİsan Pazar Sanirim BİrÇok KİŞİnİn RahatÇa GelebİleceĞİ Bİr GÜn:artist: . Yer Olarakda Herhalde Urla Karaburun İstİkametİde BİrÇok Koy SeÇeneĞİ İle En Uygun Yerler Olabİlİr. Ben Varim, Organİzasyon Olmasa Bİle ,allah Kaza Bela Vermezse O GÜn Oralari Tavaf EdeceĞİm.:)
beyler kıyı da olur tekne de. ben de varım. bizim burada iğdeler çiçek açtı.
tercihimi ise tekneden 22 nisan için kullanıyorum
Kıvanç arkadaşım nerelerdesin epeydir görüşemedik,bir problem yok inşallah.
arkadaşlar ben mert e katılıyorum gelin ismail abinin oraya çıkarma yapalım hem sakin bir yer hem balık var
tarih benim için farketmez ama bence kıyıdan olması daha iyi olur mangal partisi hiç fena olmaz bolca sohbet ve tanışma fırsatımız olur.karar çoğunluğun tabiki...
arkadaşlar ne oldu, sesler kesildi,kıyı mı deniz mi yer neresi????????
ben cuma akşamından kuşadasına geliyorum kısmet olursa.21-22-23 o bölgelerdeyim
Alparsbeğ
13-04-2007, 13:19
Dostlar, hakikaten ses soluk çıkmadı, sonuç nedir?
Anket sonuçlarına göre şimdilik 22 ya da 23 nisan kıyıdan gidilecek gibi görünüyor...ama daha önümüzde 1 hafta olduğunu düşünürsek 1 günde bile herşey değişebilir diyorum ben...sizler nedersiniz bilemiyorum ama bana kalırsa oylama sonucu için 19 nisan akşamına kadar bekleyip öyle kesin karar verelim diyorum...oylama konusunda fikir beyanında bulunurken alınan duyumlar ya da geçmiş tecrübelere dayanarak avlanılacak yer konusunda da fikir verirseniz çok seviniriz....
gokseldbuga
13-04-2007, 13:43
Şöyle bir durum var ki, 23 ü benim 1. evlilik yıldönümüm olacak, eğer hatırlamadan Lilia'ya ben 23 ünde balığa çıkıcam demiş olsaydım, beni bir daha göremezdiniz sanıyorum. Bu yüzden 23 ü katılmam mümkün değildir,22 si Pazar da muhtemelen katılamayacağım
gökselcim,21 i alalım seni
Şöyle bir durum var ki, 23 ü benim 1. evlilik yıldönümüm olacak, eğer hatırlamadan Lilia'ya ben 23 ünde balığa çıkıcam demiş olsaydım, beni bir daha göremezdiniz sanıyorum. Bu yüzden 23 ü katılmam mümkün değildir,22 si Pazar da muhtemelen katılamayacağım
Aman deyim hassas bir durum kardeşim...en iyisi hiç kasmamak o haftayı pas geçmek...sonra gideriz nasılsa yine...şimdiden tebrikler inşallah bir yastıkta kocarsınız...:helal:
gokseldbuga
13-04-2007, 14:17
gökselcim,21 i alalım seni
21 seçeneklerde yok abicim ama sanırım ben kaçarım ;)
Göksel ilk yıldönümünü kaçırsaydın gerçekten seni balık yemi olarak kullanırdı sanırım Lilia :D. Şimdiden tebrikler...
valla bir kısmınıda tuzlardı...5 sene yeme para yok:P
:D :helal: gökselim şimdiden evlilik yıldönümünü kutlarım, bencede ilk yıldönümü çok önemli......sevgiyle kalın kardeşim.....boş ver şimdilik balığı:D :helal:
Taygun KOCABIYIK
13-04-2007, 18:02
Yer konusunda fikri olan?
taygun ben misafirim,siz bölgeleri daha biliyorsunuz,nereye derseniz yeterki zillerimiz çalsın, birazda atçek yapmak istiyorum.cumarteside gelebilecek olanlarla buluşabilirim vallahi susuzluğumu gidermem lazım 3 gün egede,yarın uluabat gölüne turnaya gidiyorum inşallah size güzel fotolar yollayacağım.
Taygun KOCABIYIK
13-04-2007, 18:17
taygun ben misafirim,siz bölgeleri daha biliyorsunuz,nereye derseniz yeterki zillerimiz çalsın, birazda atçek yapmak istiyorum.cumarteside gelebilecek olanlarla buluşabilirim vallahi susuzluğumu gidermem lazım 3 gün egede,yarın uluabat gölüne turnaya gidiyorum inşallah size güzel fotolar yollayacağım.
Cevat abi organizasyonun ulusal düzeye gelmesini sağlıyorsun teşekkürler :) tabiki bu işin şaka kısmı tanışmaktan eminim çok mutlu olucam. ben bilmem beyim bilir diyerek ustalara bırakıyorum yer meselesini.
gıracemi
13-04-2007, 18:23
çarşamba günü altınkumda kıyıdan baya bi zorladım şansımı ama mangal öksüz kaldı:'( çok tutarsız bi hava vardı.. sabah bi ara denize falan girsem serinlesemmi diye düşündüm, sonra yıldız esmeye başladı, sonra hava kaldı, 15 dk içinde ince bi lodosla 10 dk sağanak yağmur yaptı derken keyif, teşkilat hepten sulara gömüldü.. isyan mı? elbette değil ama bana soracak olursanız kıyı için erken.. ama mangal yaparız muhabbet olur diyosanız o başka.. aslında ben de oyumu kıyıdan yana kullandım ama ya benim acemiliğim tuttu yada balık daha kıyılamadı...
gıracemi
13-04-2007, 18:29
aslında mufi '' muvaffak abi''yi yönlendirmek lazım forumun bu kısmına.. eminim o güzel biyer biliyodur...
çarşamba günü altınkumda kıyıdan baya bi zorladım şansımı ama mangal öksüz kaldı:'( ...
çık ...çık...mangal hiç öksüzkalırmı kardeş.. :'( en azından tavuk var/kanat var
onlarla bütünleştir mangalı.. dimi ya?:D
valla hava yıldız poyraz arası olursa karakoç deresinden selçuk a kadar her yerden şansınızı deneyebilirsiniz.. :rolleyes:
sonuçta hiç bir yerde balık bizi beklemiyor.. zaten öylede bir niyetleri yok hayvanların.
da işte biz onlara rastlarsak.. iyi olur..
derim..ben..
Taygun KOCABIYIK
13-04-2007, 19:20
biz her ihtimale karşı tavuklarımızı yanımızda götürelim derim :)
Anıl ÜNALAN
15-04-2007, 18:33
Organizasyon kesinlik kazanırsa ve uygun koşullar gerçekleşirse bende ordayım :) ...
Kıvanç arkadaşım nerelerdesin epeydir görüşemedik,bir problem yok inşallah.
adnan merhaba, yok bi problem aslanım. çalışmaktan kendimizi göremiyoruz.
cuma gününden itibaren kepengleri kapatıyorum. ve bir hafta tatil yapıyorum. herkese duyurulur. her türlü organizasyona açığım.
:dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans:
gökselim sen bu hafta hiç görünme ozaman ortalıkta. herşey birliktelik için.:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
nice mutlu yıllar dilerim.:helal: :helal: :helal:
biz her ihtimale karşı tavuklarımızı yanımızda götürelim derim :)
taygunum ben varili getiririm. odumları atarız akşamdan. tavukları da salarız üstüne.
arkadaşlar ben şu her zaman gitmek istediğim zeytineline gidelim derim.
hemde gelebilen bir gurup varsa akşamdan gidip kamp ta kurabiliriz. yakarız varilimizi, açarız tekirimizi, havada güzel olursa doyulmaz muhabbete. nedersiniz?
ha bu arada illa tekne denirse foçadan sağlam bir tekne (17mt yemekli) ayarlayabilirim. ancak erken haber verilmesi gerek çarşambayı geçersek tekne falan bulamayız.
:dans: :dans: :dans: :dans: :dans:
arkadaşlar bu günlerde hava genelden kuzeyli yani İzmir için dersek ortalama manisa istikametinden.
22 sinde de de böyle olursa ki 21 i akşamı hepimiz bilgisayar başında olmamız gerekiyor. tahminlere bakıp eğer olta atılacaksa kıyıdan (ki çogunluk var hemde az masraflı olur)
1-sıgacık koyu mezarlık önü.
2-bademler köyü altı azmak mevkii (dere + deniz sahili)
3-demircili /süleymanlı mevkii /..(faruk ile gitmiştik çok harika bir yer) yada
zeytineli (ben hiç gitmedim bilmiyorum. gidenler bilir)
4-eğri liman / gerence / ıldır (egeye bakan taraflar)
5- alaçatı
tarafları olabilir..
yok eğer rüzgar güneyli olursa güzelbahçeden mordogana kadar yer beyenin..
şimdi ben derimki
1**** 20/21 akşamları bir şekilde ekran başında olalım...
2**** gelme ihtimali olan kişiler için bir liste oluşturalım.
3**** bu durumda kim / kimi nereden alabilir ortaya çıksın.
4****21 ine kadar gelme ihtimali olan arkadaşların cep telefonları beraber olacak arkadaşlara verilsin..
gıracemi
17-04-2007, 06:47
yazmıştım, yeri gelmişken yine yazayım pazar günü çalışıyorum ama 23 ü bana uyar.. hundai h100 var bende.. baya bi arkadaşı alabilirim.. ama pazar günü gidicek arkadaşların adına bol bol dua edices o ayrı :)
yazmıştım, yeri gelmişken yine yazayım pazar günü çalışıyorum ama 23 ü bana uyar.. hundai h100 var bende.. baya bi arkadaşı alabilirim.. ama pazar günü gidicek arkadaşların adına bol bol dua edices o ayrı :)
:helal: :helal:
evet aslında Kürşat kardeşimize uyabilsek .. h100 ün içinde bir sürü rastgele elemanı..düşünebiliyormusunuz???:deli:
nede şamata olur.???:D
evet abi sana katılıyorum...muhabbet max...maliyet min. olur...du bakali nolcek
arkadaşlar ben 21+22+23 aslında hepsinde varım yeterki gönüller bir olsun
çok önemli bir olay çıkmaz ise..
arkadaşlar bu günlerde hava genelden kuzeyli yani İzmir için dersek ortalama manisa istikametinden.
22 sinde de de böyle olursa ki 21 i akşamı hepimiz bilgisayar başında olmamız gerekiyor. tahminlere bakıp eğer olta atılacaksa kıyıdan (ki çogunluk var hemde az masraflı olur)
1-sıgacık koyu mezarlık önü.
2-bademler köyü altı azmak mevkii (dere + deniz sahili)
3-demircili /süleymanlı mevkii /..(faruk ile gitmiştik çok harika bir yer) yada
zeytineli (ben hiç gitmedim bilmiyorum. gidenler bilir)
4-eğri liman / gerence / ıldır (egeye bakan taraflar)
5- alaçatı
tarafları olabilir..
yok eğer rüzgar güneyli olursa güzelbahçeden mordogana kadar yer beyenin..
şimdi ben derimki
1**** 20/21 akşamları bir şekilde ekran başında olalım...
2**** gelme ihtimali olan kişiler için bir liste oluşturalım.
3**** bu durumda kim / kimi nereden alabilir ortaya çıksın.
4****21 ine kadar gelme ihtimali olan arkadaşların cep telefonları beraber olacak arkadaşlara verilsin..
Canım muvaffak abicim sen bitanesin süpersin işte plan program budur...:D
Taygun KOCABIYIK
17-04-2007, 13:52
Abilerim henüz zeytineli için bence erken biliyorum herkes sabırsız o bölgede av yapmak için Hasan abimiz saolsun zehirledi bizi :) benim teklifim gerence bölgesinden yana tabiki rüzgar durumuda önemli fakat yinede zeytineli henüz erken diye düşünüyorum hatta 14 nisan günü orda avlanan Hasan ustamızda aynı fikirde.
Ve görünüşe göre sanırım pazar günü yani 22 nisan günü balıktayız. Gelecek olanlar parmak kaldırsın bakalım listemizi hazırlayalım. Oturduğunuz bölge ve araç durumunu belirtirseniz ona göre planlamayı daha güzel yapmış oluruz diyorum ve söz sizde.
Alparsbeğ
17-04-2007, 15:08
Dostlar, ben varım; ben de UNO var, Eşrefpaşa'lıyım !:) evvelAllah!
Benim tarafta olan varsa alabilirim.
Allah'tan bir problem cıkmaz ise.
Cebim taygun'da var;
tago başla bakalım elemanlarımızn adları / oturdukları semti yazmaya başla
kim kimi alacak ardından karar verelim.
(kusurabakmayın lütfen) yav balık bahane maksat muhabbet oda muhtemelen şahane.
neden geldik bu dünyaya..sevmek sevilmek için
sonunda yerimiz 2m.kare çukur ise
ve bu dünya fani ise
geçelim bu sanal ortamdan gerçek dünyaya
görelim birbirimizi tutalım el ele
slm bende 22 sinde karadan tercihliyim eşrefpaşada oturuyom.gerekirse bendede şahin var bilginize.
cebim taygunda var.
şu güzelliğe bakın arkadaşlar kucaklaşmak için arkadaşlarımız nasılda bekliyorlarmış..
Allah hastalık vermesin Tüm randevuları iptal edin
gokseldbuga
17-04-2007, 17:09
ben malesef katılamıyorum ama kalbim sizinle, Birader bu hafta çalışmak için özdereye gittii, ben de hanım hava alsın amacıyla hafta sonu Özdereye gidebilirim, Ptesi zaten gidemiyorum, size rastgelsin
Muvaffak bey ellerinize sağlık. çok güzel plan oluşturdunuz.:helal: :helal: :helal:
ben her halukarda geliyorum. benim ufaklığıda getireceğim. onun en sevdiği şeylerden biri balık avı. umarım hoşlanır.
:dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans:
MEHTERAN
17-04-2007, 21:22
Gönlüm ve kalbim herzaman sizlerle, Malum bizim memleket size 5 saat. Gönül gelmek ister ama 23 nisan tatilini yollarda geçiririz. Şimdiden sizlere rastgele oltalarınız dolu olur inşallah. Muhabbeti tahmin edebiliyorum zaten. İşin açıkcası sizleri kıskanıyorum. Saygılarımla.
gıracemi
17-04-2007, 21:32
arkadaşlar keyifli avlar.. resimlerle videoları unutmayın:(
vay vay vay....amma çok eşrefpaşalı olmuşuz yaa....kimbilir belki de gıyabımızda karşılaşmışızdır bile...evet beyler bugün çarşamba,ufak ufak listeyi hazırlamaya başlasak iyi olucak sanırım....eller havaya...ulaşım konusunda da max.malzeme ve insan kapasitesine sahip ve de min.yakıt sarfiyati olan taşıtları belirlersek ona göre bir plan yapabiliriz...yani sırayla kimler nerelerden alınacak ya da kimler nerelere gelicek bunların planını da yaparsak son dakika stresi yaşamamış oluruz...isterseniz cumartesi kemeraltında herkese uyabilecek bir saatte buluşup tüm bunları konuşabiliriz de...
abi ben gaziemirde oturuyorum, arabam büyük sayılır. bu taraftan gelecek olanları gaziemir tansaş önünden alabilirim. c.tesi biraz yoğun olacağım :( siz toplanma merkezini belirleyip bana haber verirseniz sevinirim,malum evde bilg. yok,işten yazıyorum.bence yemci zeynelin orası buluşmak ve toplu yem almak için uygun olabilir, hem indirimli alırız.:P
arkadaşlar 23 nisan heryerde resmi tatil niye sanki sadece izmirdeymiş gibi biz plan yapıyoruz. adana,bursa,antalya,istanbul... siz neler yapıyorsunuz hafta sonu evdemi oturacaksınız:cool:
arkadaşlar aşagıdaki tabloda bundan sonraki org. ile ilgili az da olsa bilgi var
22 nisan kıyı diyenler:
Adnan.....: Adnan
cevat2.....:Cevat/kuşadası
discus.....:serkan*Eşrefpaşa * şahin arabası var
er35han..:Erhan Gaziemir .aracı var
hasan64..:hasan*altındağ
ramazan uçar:Ramazan
theleade...:Metin/eşref paşa / uno su var cep telfonu Taygunda..
ulash........:Ulaş
imbat.......: Taygun
mufi.........: Muvaffak/ ayrancılar*
dizzy........:Anıl/karataş
türkol......:Kıvanç
---------------------------------------
23 nisan kıyı diyenler
catsilence:
çupra........:Tamer /selçuk
gıracemi....:Kürşat...buca*hyundai minibus var...
mufi..........: Muvaffak /ayrancılar*
uzman dr.rasgele:İshak
dizzy...........: Anıl/karataş
türkol.........:kıvanç
----------------------------------------
eline sağlık muvaffak abi liste oluşmaya başlamış, havalar da bizden yana olursa kadro dahada genişler. hadi hayırlısı bakalım.:helal:
Ramçoooooo.....kardeşim sende oy kullanmışsın...yoksa bize sürpriz mi yapıcaksın...:D
eksik bilgileri olan arkadaşlar lütfen muhitlerini yazsın...ki kim nerede oturuyor anlıyalım..
ramazanuçar
18-04-2007, 10:26
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen ben tamamen izmirdeki arkadaşları düşünerekten oy kullanmıştım.maalesef çok istememe rağmen organizasyona katılamıyorum.
arkadaşlar,ben kısmetse çocuklara izin alıp cuma sabahı yola cıkacağım ve bodruma geçeceğim.bir akrabamda 1 gece kalıp oralardan balık denemesi yapacağım sonra adaya döneceğim son karar nedir 22mi 23 mü ?bende ona göre adaya döneyim.bu arada bodrumda kıyıdan nerelerden atayım? çifliklerin orayamı gitsem?başka denenmiş avlak varmı?aramızda tecrübesi olan?:rolleyes:
Cevat abi kesin olmamakla birlikte %95 22/nisan da olucak organizasyon...tabi bir aksilik olması durumunda da sizi buralarda boş bırakmayız...;)
Güven ÖZYELDAN
18-04-2007, 11:25
arkadaşlar,ben kısmetse çocuklara izin alıp cuma sabahı yola cıkacağım ve bodruma geçeceğim.bir akrabamda 1 gece kalıp oralardan balık denemesi yapacağım sonra adaya döneceğim son karar nedir 22mi 23 mü ?bende ona göre adaya döneyim.bu arada bodrumda kıyıdan nerelerden atayım? çifliklerin orayamı gitsem?başka denenmiş avlak varmı?aramızda tecrübesi olan?:rolleyes:
cevat abi güvercinlik tarafından iri mırmır lidaki ve karagöz tutmuşlardı bundan 1 ay kadar önce arkadaşlar istersen bir dene o tarafı...
Taygun KOCABIYIK
18-04-2007, 19:27
Katılanlar
---------
Metin (TheLeade ) - Eşrefpaşadan geliyor tüplü uno ile
Serkan Karınca (discus) - Eşrefpaşadan geliyor şahin ile (telefonu isteyenlere telefonu özelden atabilirim)
Kıvanç Türkol (kturkol) ve Kıvanç junyor - narlıdereden
Erhan Karasu (er35han) - Gaziemirden geliyor arabası büyük sayılırmış tel: 0532 5159872
Onur Şengün (giritli) - Esenderede gerekirse tospa ile katılıcak
Muvaffak İşmen (mufi) - Ayrancılar neyle gelicek allah bilir :D
Cevat Ergin (cevat2) - Taaaaa Bursadan katılıyor
Bendeniz bozyaka ssk civarlarından katılıyorum bisikletim bile yok :)
av yeri önerilerine açığız bu arada nevale işinide programlayalım balık olmazsa aç kalmayalım :)
gokseldbuga
18-04-2007, 19:57
cevat abi,
güvercinlik balık çiftlikleri,
bitez (lidaki ve çipura başlamıştır)
çiftlik köyü, güzel tertemiz kefal, çipura,
daha var tabiiki ama buraları dene derim öncelikle
bugün bir cenazemiz var bahsettiğim komşumun..herhangi bir sorun olmaz ise hafta sonuna...
ki olacagını tahmin etmiyorum..aslında sizlerle olmayı özledim
Karabağlar Orcaner in önüne gelebilirm.. oradan alabilecek arkadaş varsa ne mutlu bana
Erhan kardeşim gelirse Gaziemire gelirim kipa /miğros/tansaş önünden alabilirse ne mutlu bana..
bugün bir cenazemiz var bahsettiğim komşumun..herhangi bir sorun olmaz ise hafta sonuna...
ki olacagını tahmin etmiyorum..aslında sizlerle olmayı özledim
Karabağlar Orcaner in önüne gelebilirm.. oradan alabilecek arkadaş varsa ne mutlu bana
Erhan kardeşim gelirse Gaziemire gelirim kipa /miğros/tansaş önünden alabilirse ne mutlu bana..
BAŞINIZ SAĞOLSUN MUVAFFAK ABİ,ARKADAŞINIZMIŞ ÜZÜLDÜM.
PAZAR SABAHI İÇİN SENİNLE BULUŞMA YERİMİZ SENİN İÇİNDE UYGUN OLURSA GAZİEMİR TANSAŞ KARŞISI OLSUN.ARABAM BEYAZ WW TRANSPORTER.SEVGİLER SAYGILAR......:)
22, nisan saat 12 de ..[Only Registered Users Can See Links]
gayet iyi hava gösteriyor.. az esinti kuzeyli demekki yarımadanın güney sahillerinden iş yaparız..bademler/azmakbaşından alaçatıya kadar kıyılardan (tabii o güne kadar değişmez ise. ki zannetmiyorum zira yüksek basınc 20 sinden itibaren başlıyor)
arkadaşlar,ben kısmetse sabah yola çıkıyorum.yarın akşam bodrum,karaincirde olacağım.bir akşamsuyu yaparım,cumarteside oralarda takılacağım.pazar erkenden buluşma noktasına doğru yola çıkacağım tago veya muvaffak abi, özelden telleri verirseniz cumartesi akşam arayayım nerde buluşulacak? belki nete giremem.
başınız sağolsun muvaffak bey. allahtan ölene rahmet, kalanlara sabır dilerim.
eşref sürek
20-04-2007, 03:11
arkadaşlar sizlere bol şans ben uzaktayım katılamıyacağım o tarihlerde kendi teknem ile buralarda avlanıcağım rastgele
vatan millet için çalışıyoruz....annadınmı...
pazar günü rüzgar eğer böyle ise ki %90 hava budur..
sıcak şimdiden başladı ve pazar günü 25 leri bulacak
[Only Registered Users Can See Links]
bugün akşama kadar acil onayları/ bilgileri/ verin zira izmir dışındaki arkadaşımız cevat2/Cevat ergin kardşimiz bizim cevabımızı bekliyor....
Lütfen.......
Taygun KOCABIYIK
20-04-2007, 07:32
Yer konusu netleşmeli ilk önce daha sonra buluşma yerini kararlaştırmamız daha kolay olur sanırım. ben her şeye uyarım önemli olan birlikte olmak.
Alparsbeğ
20-04-2007, 07:39
Dostlar Merhaba,
Dun ofisimizde yapılan değişiklik sırasında bir suredir duragan vaziyette olan belfıtığım yeniden nuksetti. Gece sabaha kadar yine uyumaksızın gecti. hafta sonu durum ne olur bilemiyorum. Bu yuzden ISTEMEYEREK te olsa bu sefer aranızada olup sizlerle tanisma imkanını kaçıracağım. durumda değişiklik olursa cumartesi aksama hatta girer buradan bilgi veririm.
Elimde olmayan sebepten dolayı oluşan aksaklıktan dolayı tum dostlarından özür diliyorum
sevgi ve ışıkla kalın
Muvaffak abicim sana katılıyorum Pazar günü Hava süper olucak:) hatta Gündüz hava sıcaklığı 25 derece gösteriyo...
22 nisan pazar günü için hava durumunu öğrenmek isteyn arkadaşlarım için link'e Tıklamanız yeterli...
[Only Registered Users Can See Links]
Dostlar Merhaba,
Dun ofisimizde yapılan değişiklik sırasında bir suredir duragan vaziyette olan belfıtığım yeniden nuksetti. Gece sabaha kadar yine uyumaksızın gecti. hafta sonu durum ne olur bilemiyorum. Bu yuzden ISTEMEYEREK te olsa bu sefer aranızada olup sizlerle tanisma imkanını kaçıracağım. durumda değişiklik olursa cumartesi aksama hatta girer buradan bilgi veririm.
Elimde olmayan sebepten dolayı oluşan aksaklıktan dolayı tum dostlarından özür diliyorum
sevgi ve ışıkla kalın
Metin çok geçmiş olsun kardeşim...umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun...
canın sağolsun,daha çok organizasyon olucaktır...kısmet bir dahaki sefere inşallah...
Uzm.Dr.Rastgele
20-04-2007, 10:50
Metin'im kardeşim, geçmiş olsun....Aman dikkat et kendine......
Alparsbeğ
20-04-2007, 11:23
İshak Abi, Onur'cugum, tesekkur ederim, ofisteyim, ve takipteyim, oturdugum yerden kalkamıyorum desem yeridir. Ama, eger duzelme olursa aranızda olmaktan mutluluk duyacağım. duruma bakıp dedigim gibi ctesi mesaj atarım.
Tekrar tesekkurler. Allah kimsenin başına vermesin.
Sevgi ve Işıkla kalın
Uzm.Dr.Rastgele
20-04-2007, 11:58
Sevgili Arkadaşlarım....Benim son durumumun ne olacağı hala belli olmadığı için ondan hiç çıtım çıkmıyor....Çünkü pazar günü hem çeşmeden tekne ile çıkma ihtimalim var; hem de pazar günü kıyıdan gerence taraflarına gitme ihtimalim var....
Yalnız aklıma bir şey takıldığı için de yazmadan edemiyeceğim...Pazar günü balığa yoğun şekilde gidildiği için yem sorunu yaşanacağını tahmin ediyorum.Özellikle mamun' u kasdediyorum...
Bence ''özellikle mamun'' düşünenler için yem işini son dakika pazar sabahına bırakmak azıcık risk almak gibi geliyor bana.....İmkanı olanlar, cumartesi akşamüstünden mamun alsalar daha garanti gibi gelecek sanki...
Canlı mamunu karton bir kutu içinde içine talaş serperek ''buzdolabının en alt katında--sebzelik'' gibi yerde öldürmeden muhafaza etmek mümkün olmaktadır.
Pazar günü balık düşünen arkadaşlarımın dikkatine....
İyide Uzman doktor maden pazar balıga gidecen nedn beraber olmuyoruzki???
Güven ÖZYELDAN
20-04-2007, 14:44
:helal: :helal: :helal:
Metin sana da geçmiş olsun kendine iyi bak kardeş
Taygun KOCABIYIK
20-04-2007, 14:48
:helal: :helal: :helal:
efenim sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız fakat sınırım izin durumları sizi bizimle birlikte balığa gitmekten alıkoyuyor.:deli:
Güven ÖZYELDAN
20-04-2007, 14:50
efenim sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız fakat sınırım izin durumları sizi bizimle birlikte balığa gitmekten alıkoyuyor.:deli:
izmir dışına çıkacağım bugece pazargecesi döneceğim için pek ilişmedim organizasyona bir sonrakine inşallah.....
Uzm.Dr.Rastgele
20-04-2007, 17:22
Muavffak abim benim,kefalim uzmanım dokturum....:P Ben de başkalarına tabi olduğum için ondan kesin bir şey diyemiyorum....Ama her halikarda pazar günü için balık gözüküyor...
İshakcım elbet bir Allahın kulu seni biryerlerden alırdı... Bak Gaziemirdeki kardeşimiz Erhan beni Gaziemirden alacagını söyledi. Allahrazı olsun
Arkadaşlar artık yarın 12 ye kadar kim / kimi nereden alabilir..? neyse yakıt ortak verilir.. bu ekrandan geç olmadan yapacaksak yapalım şu toplantıyı.. zaten bu güne kadar 3/5 li gittiğinizde kim kimi alıyorsa aynen alsın..bu akşam yazışalım. netleşsin.yarın akşama kadar netleşmezse bidada da gelmem valla..cuma akşamına geldi halen netlik yok...tık yok..
Cevat Bursalardan geliyor bodruma oradan ta izmire bizi görmeye..gidilecek yer neresi ona kararverelim... bugün hava sakin gibi gözükmesine ragmen yine kuzeyli rüzgar üfledi bu demektirki pazar gidilecekse dediğim gibi yarımadanın güney sahillerine gidilecek bu arada 2, şahıslardan kulagıma gelen bilgiyi aktarıyorum (oraları bilmem) karareis balık çiftliklerinin oradan 300/400 gr. lık çipuralardan bolcana tutulmuş.. kıyıdan bizim gibiler...den aldım haberi..
Taygun KOCABIYIK
20-04-2007, 18:40
Kimseden tık yoksa tık yaratalım muvaffak abicim.
Yer olarak GERENCE olması taraftarıyım geçen hafta serkan abiyle gittiğim yer gayet güzeldi kalabalık avlanmaya uygun dip yapısı pek takılmıyor çuprada var kefalde var muvaffak abimiz için :)
Serkan abi beni alır yol üzerinden biz onur abiyi alabiliriz. Serkan abi şehir dışında şu an karar yetkisini bana verdi :)
Kıvanç abi narlıderede oturuyor zaten rica edersek akşamdan yem işinide halleder diye düşünüyorum.
Erhan abide muvaffak abiyi alıcak tamamdır.
Cevat abiye telefonumu vermiştim buluşma yerini ve saatinide kesinleştirelim aradığında net cevap verebilelim.
Gün 6 gibi aydınlanıyor av yerinde 6 gibi olsak tam süper olur diye düşünüyorum. Buluşma yeri için ise balçova kipa önü olabilir herkesin bildiği bir yer. Saat 4:30 gibi kipanın önünde buluşursak rahat rahat acele etmeden yavaş yavaş gerenceye tam vaktinde varırız.
O saatte açık yer bulamıycağımız için bir önceki günden gerekli nevaleyi hazırlamak gerek. Ne yiyip ne içicez onada karar verelim ona göre yarın alışverişimizi yapıp çantalarımızı hazırlayalım.
oyyyyy..yav 4,30 da kipada buluşmak demek benim 3,30 da evden çıkmam lazım ki 3,30 da neyle gelirim gaziemire elimde olta sırtımda çanta ..dur bu durumda cevat eger bu taraftan gelecekse ve yine bu tarafa dönecekse acaba beni anayoldan alırmı ona ulaşmam lazım tago cevat kardeşimizi arasana... ok derse ben devreye gireyim olursa en azından ona rehber de olurum..
Taygun KOCABIYIK
20-04-2007, 19:06
Numaramı özelden yollamıştım ama cevap gelmemiş muvaffak abicim ancak ararsa o zaman durumu bildirebilirim.
tago biraz önce Erhan ile konuştum. yarın buradan araştırma yapacagım 03:30da buradan hangi vasıtalar geçiyor onu ögreneyim daha sonra erhan a dönecem. bu arada yem işini oradan biri ayarlarsa iyi olur. birde bana özel bir soru gidecegimiz yer kuzeyli havayı alırsa rüzgar öğleden sonra sertliyor.
konuyu kipada konuşuruz. erhanın fikri zeytineli gibi güneye bakan yerler ben de aynı fikirdeyim.. orada konuşulur.
eger gidecegimiz yerde su üstü kefal varsa bana 10/ tane sülünes fazla
bile gelir zira ben yemliyi atar yere koyar ve başka tarafa geçip kefal beklerim.benim alacagım kendime 3/4 adet makine ekmegi/taze...
Taygun KOCABIYIK
20-04-2007, 19:29
Muvaffak abicim daha geçen hafta ordaydım tık demedi oralar için erken diyorlar ama illa zeytineli derseniz ben uyarım maksat muhabbet.
Muvaffak abicim daha geçen hafta ordaydım tık demedi oralar için erken diyorlar ama illa zeytineli derseniz ben uyarım maksat muhabbet.
kipa parkında karar verilir..
Kimseden tık yoksa tık yaratalım muvaffak abicim.
Yer olarak GERENCE olması taraftarıyım geçen hafta serkan abiyle gittiğim yer gayet güzeldi kalabalık avlanmaya uygun dip yapısı pek takılmıyor çuprada var kefalde var muvaffak abimiz için :)
Serkan abi beni alır yol üzerinden biz onur abiyi alabiliriz. Serkan abi şehir dışında şu an karar yetkisini bana verdi :)
Kıvanç abi narlıderede oturuyor zaten rica edersek akşamdan yem işinide halleder diye düşünüyorum.
Erhan abide muvaffak abiyi alıcak tamamdır.
Cevat abiye telefonumu vermiştim buluşma yerini ve saatinide kesinleştirelim aradığında net cevap verebilelim.
Gün 6 gibi aydınlanıyor av yerinde 6 gibi olsak tam süper olur diye düşünüyorum. Buluşma yeri için ise balçova kipa önü olabilir herkesin bildiği bir yer. Saat 4:30 gibi kipanın önünde buluşursak rahat rahat acele etmeden yavaş yavaş gerenceye tam vaktinde varırız.
O saatte açık yer bulamıycağımız için bir önceki günden gerekli nevaleyi hazırlamak gerek. Ne yiyip ne içicez onada karar verelim ona göre yarın alışverişimizi yapıp çantalarımızı hazırlayalım.
evet beyler yem siperişlerini alayım.:D :D
ayrıca arabaya iki kişi alabilirim veya varsa fazladan yer bende sığışabilirim.
:dans: :dans: :dans: :dans:
arkadaşlar bir adet varilimiz var ateş ve mangal için. kömürü getiren öğlen yemeğini götürür. hadi bakalım.
onur, tagoyu ve seni alırım, ordan sonrasını organıze yap,kıvanç kahvaltı yaptığımız kahvde olacak narlıderede benden bu kadar.....varmı gelennn?
silah zoruyla oldu ama inşallah değecek ;) ;)
ok gidecegimiz yerde kefal var ise en azından umut var ise ben devamlı kefal takılırım bu durumda bana sülünes daha verimli ve ekonomik olması açıından 3 paket yeter sanırım..tek iğne uzun köstek yapıp atarım..bu durumda fazla yem gitmez..yani herhalde 30 adet sülünes olsa yeter sanırım.
teşekkürler kıvanç
(((bu arade millete tabakta balık gösterip dolduruşa getirelim dedik ama yanındaki nevaleyi bulamadım)))
kıvanç benim 1 numaralı yemim boru kurdu malum...bugün balıkhaline bakıcam...ordakiler hem daha güzel hemde daha ucuz oluyor...bi aksilik olursa sana haber verebilmek için özelden cep tlf.nunu yazarsan sevinirim...
arkadaşlar yemleri akşamdan alırsak sabaha kadar yoğurt olmazlarmı?akşam parasını verip ayırtsak sabah geçerkende en taze yemleri alsak nasıl olur? varsa böyle bir imkan değerlendirelim.
yemek konusunda da bence herkes evden kahvaltılık birşeyler getirsin, öğle yemeği içinse bugün marketten but,kanat,içecek vb. birşeyler alıp av yerimizde mangal partisi verelim derim:dans: :cool: (bir araya geldiğimizde de hesabı çıkarıp paylaşırız)
arkadaşlar yemleri akşamdan alırsak sabaha kadar yoğurt olmazlarmı?akşam parasını verip ayırtsak sabah geçerkende en taze yemleri alsak nasıl olur? varsa böyle bir imkan değerlendirelim.
yemek konusunda da bence herkes evden kahvaltılık birşeyler getirsin, öğle yemeği içinse bugün marketten but,kanat,içecek vb. birşeyler alıp av yerimizde mangal partisi verelim derim:dans: :cool: (bir araya geldiğimizde de hesabı çıkarıp paylaşırız)
Erhancım aslında doğru söylüyorsun...artık havalar ısınmaya başladı...ben normalde birgün önceden alıp balkona koyuyordum bişey olmuyordu...şimdi buzdolabına koymaya kalksam sonuçlarını düşünemiyorum bile:oha: ...yemci zeynellin telefonu olan varsa gelenlerin kesin sayısına göre kim ne yem kullanır söylese ona göre akşamdan ayırtabiliriz...
Muvaffak abime 3 ekmek arası 30 sülünes....
Ben kanımca 5-6 paket boru kurdu kullanırım...duruma göre akşamdan sardalya bulabilirsem 1 kg kadar alıp tuzlamayı düşünüyorum...
Bir tavsiyem daha olucak...yemleri giderken bile alsak pazar günü havanın epeyce sıcak olucağı görünüyor...yani yemler öğleni bulmadan cacık olabilir...
Eğer evinde şu milyoncularda falanda satılan termos tarzı sebillerden olan varsa getirirse iyi olur...bende bi tane ufak var...içine 2 tane kaset tarzı buzluk yada 0,5 lt.lik şişeyi dondurarak koyuyorum...yemlerim akşama kadar dipdiri kalıyor...
gokseldbuga
21-04-2007, 11:06
Bu kadar hazılrık yapıyorsunuz, Allahaşkına bari fotoğraf makinasını unutmayın
Bu kadar hazılrık yapıyorsunuz, Allahaşkına bari fotoğraf makinasını unutmayın
Ayıp ettin kardeşim...bende makinada var,cep telefonumda fena çekmiyor...
ayrıca Tago var...nam-ı dıyar tam teçhizatlı kameranımız Tago kelle:D
evet bugün gibi sıcak olabilir
son durum; saat 04,30'da balçova kipanın önünde buluşuyoruz, yem işi bu akşam hallediliyor(alınıyor veya ayırtılıyor),yemek işi :) ;mangallık malzeme alalımmı soruma cevap gelmediği için herkes kendi nevalesini getiriyor,tam istikamete de sabah buluştuğumuzda karar veriyoruz. cebimi yazmıştım farklı bir gelişme olursa msjlarınızı beklerim:D
aranızda olmayı gerçekten çok isterdim,artık izmire dönünce.......
hepinize bol bol avlar ve iyi eylenceler diliyorum..
Arkadaşlar balıkhali tarafına inmişken kendime kadar 5 paket boru kurdu(malum bütün takıyoruz ya...sonra polemikler çıkıyor:D ) ve 1 kilo sardalya aldım...saralyaları akşam tuzlamayı düşünüyorum...yemeklik olarakda bir tepsi peynirli börek getiricem...onun dışında mangal için fikir beyan eden olursa ona göre akşamdan sucuk,tavuk veya başka birşeyler alalım diyorum...kömür falan lazımsa onuda söyleyin lütfen...herkes evinden plastik tabak çatal bıçak getirebilir yada etleri alırken marketten de alabiliriz kullan-at tarzında...
onur abi slm ben şehir dışındaydım yeni geldim ancak hala daha net bir şey yok
yemeklikleri olmazsa gittiğimiz yerde alalım derim gerence yada zeytineli farketmez kasap buluruz ancak yem işi kötü olmuş herkez kendi alıcak anladığım kadarıyla doğrumu.ayrıca organizasyon yapıyorsak elbetteki mangal yapılmalı ve tek düze olmalı amaç beraberlik ise. aksi takdirde zaten herkez biryerlere gider avlanırdı.
onur abi slm ben şehir dışındaydım yeni geldim ancak hala daha net bir şey yok
yemeklikleri olmazsa gittiğimiz yerde alalım derim gerence yada zeytineli farketmez kasap buluruz ancak yem işi kötü olmuş herkez kendi alıcak anladığım kadarıyla doğrumu.ayrıca organizasyon yapıyorsak elbetteki mangal yapılmalı ve tek düze olmalı amaç beraberlik ise. aksi takdirde zaten herkez biryerlere gider avlanırdı.
Serkancım herkes kendi yemini alıcak diye birşey yok...ben hazır balık hali civarındayken alayım dedim...birde sardalya orada daha ucuz olur diye...
yemeklik konusuna gelince...bence oradan almaya kalkarsak hiçbirşey bulamayız...ya da bulmak için balıklıovaya geri dönmek gerekir...gerencede bakkal-kasap yok...tecrübeyle sabittir;) o nedenle akşamdan almamız lazım...sanırım tavuğa ya da sucuğa kimsenin itirazı olmaz...bana kalırsa akşamdan birimiz alsın yarın hesaplaşırız...isterseniz akşam ben alırım...
bende ordan alırız derken balıklovaya dönmeyi kastedmiştim ben döner alırım dönmesinede bende senin gibi bir kişi alsın hesaplaşalım taraftarıyım ancak gelecek olanlardan şuan kimse nette değil işte ben orasını anlayamadım.hadi aldık diyelim birde millet kendi getirirse nolacak kendimiz karar veremeyizki buna.ben seninle aynı fikirdeyim
bu akşam lütfen herkes makina başında olsun
Muvaffak abicim benim evde herzaman bağlanamıyorum ama benim cebim var sende...gelişmeler konusunda beni çaldırırsan ben seni ararım...
haklısın abi yoksa hüsrana uğrucağıza benzer..
Taygun KOCABIYIK
21-04-2007, 16:22
Evet son olarak yarın saat 4:30 kipa önünde buluşuyoruz.
Mangal fikrine herkes açık gördüğüm kadarıyla.
Görevi onur abiye verelim akşamdan kafasına göre tavuk sucuk vs. gibi birşeyler ayarlasın.
Yem işini halletmek için ise buraya ne istediğinizi yazın ben akşam kıvanç abiye bildiricem yem işini o halledicek.
Kim kimle geliyor o kaldı birtek.
Serkan abi beni alır benim evdende onur abi yakın onu alırız diye düşündüm.
Muvaffak abi Erhan abiyle geliyor kıvanç abi kendi arabasıyla geliyor. Kipanın orda araba azaltıp öyle av yerine intikal edebiliriz diye düşünüyorum.
Taygun KOCABIYIK
21-04-2007, 16:24
Adnan abinin yazdığı mesajı şimdi gördüm. Adnan abinin arabayla gidiş geliş hiç konforlu olmuyor adnan abi benim evin oraya gelse sonra arabayı orda bırakıp serkan abinin arabayla gitsek hem daha ekonomik hemde daha konforlu olur sanırsam.
hah şimdi oldu yav..onur hocam pınarın mangallık sucukları çok iyi kısa boğumlu olanlar hemde fiat olarakta uygun..taygun yemi biliyon aman abisi ben başka yem kullanamam..
hah şimdi oldu yav..onur hocam pınarın mangallık sucukları çok iyi kısa boğumlu olanlar hemde fiat olarakta uygun..taygun yemi biliyon aman abisi ben başka yem kullanamam..
arkadaşlar ben akşamdan sucukları alıyorum...sanırım yeterli olur...her ihtimale karşı kömür falanda alıcam haberiniz olsun...
beyler buluşmamız muhteşem olacak inşallah balıklarda muhteşem olur. lütfen bende yok sizlerde varsa iğital makineleri alında bol resim çekelim ve sayfalarımızı şenlendirelim
'''hadi hayırlı traşlar''
keşke diger ilerdeki arkadaşlarımızda olsaydı :'( ...
Görevi onur abiye verelim akşamdan kafasına göre tavuk sucuk vs. gibi birşeyler ayarlasın.
Yem işini halletmek için ise buraya ne istediğinizi yazın ben akşam kıvanç abiye bildiricem yem işini o halledicek.
Muvaffak abi Erhan abiyle geliyor kıvanç abi kendi arabasıyla geliyor. Kipanın orda araba azaltıp öyle av yerine intikal edebiliriz diye düşünüyorum.
evet çok dogru minimun araç maximun eleman
Taygun KOCABIYIK
21-04-2007, 18:19
Evet abilerim mangal olayını organize ettim. Yemleri hallediyorum az sonra. Kameramın pillerini şarja koydum. Kim kiminle geliyor onuda hallettik. Ehh artık sadece sabahı beklemek kaldı fakat henüz cevat abiden bana bir telefon gelmedi internete giremedi sanırım özelden numaralarınızı atarsanız girdiğinde en azından birimize ulaşır.
ahhhhhhhhh ulennnnnnnn ahhhhhhhhh şimdi orada olmak vardı......:'(
Taygun KOCABIYIK
21-04-2007, 18:23
İlker abicim daha geniş kapsamlı uluslar arası organizasyonlar yapıcaz almanyadan otobüs kaldırıcaz selim abi ve arkadaşları için. edirneden vana kadar her ilden otobüsler kalkıcak şehir hatları vapuru kiralanacak ohoo daha neler neler.
ORGANİZATÖR BARYAM TAGO :D
ahhhhhhhhh ulennnnnnnn ahhhhhhhhh şimdi orada olmak vardı......:'(
İlkerim merak etme inşallah o gün gelecek ve senide aramızda göreceğiz.
ne kadar duygusal bir insan oldugun belli oluyor.
bunca zaman sabrettin az daha sabret sonunda buluşacağız..
hasretlik bitecek
muvaffak abi gelsin artık o günler sabrım kalmadı:'(
dayan ilker abi sen gel senin için daha büyük organizasyonlar bile yaparız
gokseldbuga
21-04-2007, 18:49
Gençler :oha: nereye gideceğiniz belli değilse bile telefonlarınızı açık tutun belki Liliayla biz de damlarız.
arkadaşlar ben akşamdan sucukları alıyorum...sanırım yeterli olur...her ihtimale karşı kömür falanda alıcam haberiniz olsun...
Onur sucuklara 2 kişi daha ekle kömürleri ben getiriyorum. minik bir mangalmı istersiniz varil mi arkadaşlar.
kıvanç hocam varile bence gerek yok mangalı taygun halletmiş ama varsa yedek olarak ızgara yanımıza alınabilinir.taştan ocak örüp kalabalık olursak ordanda takviye yaparız.saygılar
arkadaşlar yem piyasası çok kızışkın zaman geçirmeden siparişleri geçin. en geç saat 22:00 da ayırtacağım!!!!:artist: :artist: :artist: :artist: :artist: :artist:
arkadaşlar yem piyasası çok kızışkın zaman geçirmeden siparişleri geçin. en geç saat 22:00 da ayırtacağım!!!!:artist: :artist: :artist: :artist: :artist: :artist:
bana 30 sülünes yeter kıvancım
bana 30 sülünes yeter kıvancım
tamamdır not alındı sabaha hazır
Taygun KOCABIYIK
21-04-2007, 19:56
Kıvanç abi mesaj atmıştım ulaştı mı ulaşmadı mı bilmiyorum.
Biz serkan abiyle birlikte 1 patlak mamun istiyoruz. Bunun yanında 2 pakette boru kurdu.
Erhan abi için 2 bardak mamun 2 paket borukurdu 3 tane demişti ama 5 olsun madya.
Başka talep ulaşmadı elime.
gokseldbuga
21-04-2007, 20:00
2 patlak mamun alın daha hesaplı olur, bardak pahalıya geliyor
Taygun KOCABIYIK
21-04-2007, 20:04
2 patlak mamun alın daha hesaplı olur, bardak pahalıya geliyor
Abicim Lilia yı kandırırım gelirim diyorsan alalım :D
gokseldbuga
21-04-2007, 20:53
avlamak için değil de başımın ağrısı geçerse uğrarız zıra 4 gündür başağrısı çekiyorum
gokseldbuga
21-04-2007, 21:54
bu poseidon garip ha, gece 2 den 8 e kadar yağmur gösteriyor , meteoroloji ana sayfası yarın aralıklı yağmur gösteriyor detaylarda birşey yok, parçalı bulutlu
Uzm.Dr.Rastgele
21-04-2007, 22:08
Beyler,bir aksilik çıkmaz ise ben ve Mehmet arkadaşım gerence taraflarında olacağım.Bir şekilde, ama balıklıova,ama gerence taraflarında ''mıknatıs'' gibi birbirimizi bulacağımıza inanıyorum.
Sırf bu organizasyon dahilinde arkadaşlar ile karşılaşayım diye Çeşmeden tekne teklifini geri çevirdim desem yalan olmaz.Çeşmeden akşamdan balığa çıkan sevgili Mercankatili35 Erdal bey ve sevgili Kaptanımız Ertaç abi şimdi saat 23,30 gibi beni aradılar.Denizde imişler.Deniz öyle güzelmiş ki; çarşaf desek az olur diyorlar....Ertaç abim İshak'cım tam senin havan diye bağıyor...Haaa, bir de açmışlar rakılarını........
Velhasıl deymeyin keyiflerine......
Sözün özü; yarın olta sallayacak tüm arkadaşlara rastgelsin diyorum.......
birkac gun gecikmeli ogrendim bu organizasyonu, ozellikle daha onceden yazismisligimiz olan muvaffak abi basta olmak uzere sizlerle tanismak icin katilmayi cok isterdim, gene de siz organizasyondayken ben ozdere aciklarinda olta sallandiriyor olacagim, o sebeple hepimize rastgele, bir dahaki sefere birlikte olup tanismayi cok isterim.
iyi muhabbetler...
birkac gun gecikmeli ogrendim bu organizasyonu, ozellikle daha onceden yazismisligimiz olan muvaffak abi basta olmak uzere sizlerle tanismak icin katilmayi cok isterdim, gene de siz organizasyondayken ben ozdere aciklarinda olta sallandiriyor olacagim, o sebeple hepimize rastgele, bir dahaki sefere birlikte olup tanismayi cok isterim.
iyi muhabbetler...
Adaşım bir dahaki sefere inşallah...Özdere av raporunu bekliyoruz...
iyi muhabbetler...
Onur 2 inşallah görüşeceğiz...
onur daha çok birlikte olucaz inşallah
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.