Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Üyeler nerede

balıkcı
11-04-2007, 10:50
Arkadaşlar üye sayımız 1500 küsürden 822 kişiyemi indi,aktif olmayan üyelerin üyeliği silindimi şimdi yani...

aganta borina borinata
11-04-2007, 11:06
selim abi mesajını görünce farkettim...üye listesine baktım 2007 den önce üye olan ve hiç mesaj yazmayanlar gitmiş...

varior
11-04-2007, 12:34
way way birde Rastgelsin.org olmuşuz.. com gitmiş.. :confused:

HALDUN YALIMLI
11-04-2007, 13:05
Arkadaşlar üye sayımız 1500 küsürden 822 kişiyemi indi,aktif olmayan üyelerin üyeliği silindimi şimdi yani...

Evet Selim abi üyelerin aktif olmayanları değil son 6 ay baz alınarak siteye girmeyen ve üye olup hiç mesaj yazmayanlarını sildik. Silme işlemini Savaş'ın da dediği gibi "ORG" uzantısına geçmeden yaptık. Çeşitli tepkiler serzenişler olabilir, ancak takdir edersiniz ki yeni yere taşımamızdan dolayı yenilikler ve düzenli çalışmayla hizmet vermek istiyoruz. Bu bağlamda, her 6 aylık periyotta bu tarz bir silme işlemi gerçekleştirilecektir. RASTGELSİN

Uzm.Dr.Rastgele
11-04-2007, 14:20
Bence çok olumlu bir hareket....Sadece o anki arzuları ile veya sadece laf olsun diye sieteye üye olupda,Allah için tek bir mesaj bile yazmayan kişiden bu siteye bir hayır geleceğine asla inanmıyorum.

Ayrıca,yakın geçmişde siteye üye olupda; belki çekingenlik veya başka bir sebepden dolayı ''sadece gözlem aşamasında'' kalan bir çok arkadaşa da üstüme vazife olmadığı halde ''sırf'' onları aktif hale getirerek,katılımı arttırmak için bu konumda olan bir çok yeni arkadaşa '' Özelden'' mesaj gönderdiğim çok olmuştur...

Mesela: Bakıyorum üye tarihine yaklaşık 1-2 ay geçmiş....Ama gönderdiği mesaj sayısı '' 0 ''....Ve o anda siteyi ziyaret ediyor ise hemen bir mesaj çekip...Hoşgeldiniz..Tanışma bölümüne bir iki satır bir şey yazar isen, diğer arkadaşlardan size yönelik mutlaka hoşgeldin mesajları gelecektir.....diye
mesaj çektiğim de bakıyorum, hop diye mesajlar gelmeye başlıyor.

Ama eğer tık yok ise.....Ne yapalım....:'(

balıkcı
11-04-2007, 15:41
Hareket olumluda herkese geçerli değil herhalde,fotoraflar bölümünde yukarıdan aşağıya doğru beş kişinin albümü mevcut,ben iki senedir üyeyim bu arkadaşları bir kere görmedim daha sitede:(

gokseldbuga
11-04-2007, 16:05
Selim abi, fotoğraflar kısmındaki resim albümleri Taygun tarafından açılmış, bu sanırım bir çeşit albeni yaratmak amacı ile yapılmış.Bu kişilerin site üyesi olduğunu sanmıyorum açıkçası , şimdi kontrol de edemedim.
Silinen üyeler benim bildiğim son 180 güne kadar girmeyen ve 0 mesajı olanlar. Bunların dışında yurtdışında olduklarını bilinen birkaç kişi silinmedi diye biliyorum.

HALDUN YALIMLI
11-04-2007, 16:24
Hareket olumluda herkese geçerli değil herhalde,fotoraflar bölümünde yukarıdan aşağıya doğru beş kişinin albümü mevcut,ben iki senedir üyeyim bu arkadaşları bir kere görmedim daha sitede:(

Selim abi, yukarıdan aşşağı foto albümü olan arkadaşların hepsinin sitemize yazdığı mesajlar mevcut. RASTGELSİN.

Uğur DUMLU
[Only Registered Users Can See Links]

Nazım YILMAZLAR

Fatih AKSUOĞLU

Yalçın DEĞİRMENCİ ( Yırtık )

balıkcı
11-04-2007, 16:39
Yok yanlış anlaşılmasın bence çok olumlu olmuş bu girişim ben sadece bu arkadaşları tanıyamadım diye yazdım,,,ayriyetten bu sarı renkte olan bir arkadaş var kim o:helal:

TaGo
11-04-2007, 17:39
Selim abi bu kullanıcı grubu yakında uzman olacak şimdilik denemeleri gerçekleştiriyorum :)

mufi
11-04-2007, 18:18
valla ben onu bunu bilmem buraya kayıt yaptırıpta pasif kalanlar / çekip gidenler kendileri kaybeder...
bu kadar güzel insanı birarada bir daha bulamazlar..:helal:

dummy
11-04-2007, 18:38
ben üye olalı çok uzun zaman olmamasına rağmen siteye üye olan birkaç arkadaşımla yaptığımız görüşmelerde siteye erişim problemleri yaşandığını öğrendim.zaman zaman erişim olmuyor yada çeşitli: bakım,taşındı ,ulaşılamıyor gibi iletiler alınıyor.ayrıca iletişim çok yavaş belki bu sorunlar benim bölgemle ilgili olabilir ancak diğer adreslerde bu sorunlar yaşanmıyor.

discus
11-04-2007, 18:56
ben üye olalı çok uzun zaman olmamasına rağmen siteye üye olan birkaç arkadaşımla yaptığımız görüşmelerde siteye erişim problemleri yaşandığını öğrendim.zaman zaman erişim olmuyor yada çeşitli: bakım,taşındı ,ulaşılamıyor gibi iletiler alınıyor.ayrıca iletişim çok yavaş belki bu sorunlar benim bölgemle ilgili olabilir ancak diğer adreslerde bu sorunlar yaşanmıyor.
erdal hocam senin üyelik tarihine çok yakın bir zamandan itibaren söylemiş olduğun problemlerle ilgili bir çalışma vardı ve malesef elde olamyan sebeblerden dolayı bunların giderilmesi biraz gecikmişti.ancak değerli arkadaşlarımız işlemleri dün gece epey geç saatlere kadar uğraşıp(hemde tam sınav zamanındayken hayatındaki en önemli şeylerden fedakarlık yaparak) bitirdiler.sanırım artık problem yoktur.
emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.:helal: :helal: :helal:

gokseldbuga
11-04-2007, 19:00
Erdal,
taşınma, bakım gibi mesajları son 2 haftadır alıyoruz. Bunun sebebi de eski sunucumuzdaki sorunlardan dolayı başka bir servis sağlayıcıdan yer alıp forumumuzu bu yeni sunucuya taşımamızdan dolayıdır.
Daha önceki ulaşamama sorunları da eski servis sağlayıcımızdan kaynaklanmakta idi. Bu sebepten ki iyileştirmeye gittik. Bu iyileştirmeleri yaparken de kullanıcılara "bakımdayız" mesajı bıraktık.
Bu tip internet oluşumlarını bir yerden bir yere aktarmak hiç te kolay değildir çünkü statik sayfaları taşımıyoruz sözkonusu olan bir veri tabanı var ve şu anda veritabanımız eksiksiz yeni sunucuya taşınmıştır, bu da büyük bir başarıdır, çünkü bu tip veritabanı migrasyonlarında sorunlar ve veri kayıpları muhtemeldir.
Hepimiz bu forumu seviyoruz ve uzak kalmak istemiyoruz, fakat malesef bu işler vakit alıyor o yüzden sabretmek gerekiyor. En önemli aşamayı geçtik bundan sonra forumumuz aynı sevgi & saygı çerçevesinde , umarız paylaşımları artarak devam edecektir.
Hepimizden ricamız, lütfen üye olup , sadece mesajları okuyup köşemize çekilmeyeyelim katılımcı olalım, paylaşalım.
Düzenlemeler devam edecek ve bunları adım adım yapacağız.
Dün geceden beri test ediyoruz, şu anda forumumuz eskisinden çok daha hızlı, ve de güvenilir bir sunucu üzerinde.
Ufak tefek teknik sorunları da aşmaya çalışıyoruz.
Lütfen biraz daha sabır,

saygılar

dummy
14-04-2007, 20:27
Cevaplar için teşekürler.ayrıca emek harcayan herkesin ellerine sağlık.

discus
14-04-2007, 20:39
Cevaplar için teşekürler.ayrıca emek harcayan herkesin ellerine sağlık.
nasıl hocam şimdi daha iyi demi problem yoktur inşallah...

MEHTERAN
15-04-2007, 21:30
Konuyla ilgilenen arkadaşllara sonsuz teşekkürler. Boşa kalabalıktan başka birşey değildi zaten. Bence yakın zamanda üye olupta giriş yapmayan arkadaşlar varsa, Eyer gönüllerindede balık sevdası varsa tekrar geleceklerdir. Üye olmak çok zor birşey değil. Siteye emeği geçen,bizler için vakitlerini burda harcayan site yöneticilerine ve sitenin ilerlemesini sağlayan tüm dostlara minnet borçluyuz. SAYGILARIMLA.

gokseldbuga
16-04-2007, 08:07
Abicim , seni göremiyoruz birkaç gündür? Herşey normaldir umarım?

MEHTERAN
17-04-2007, 05:25
Abicim , seni göremiyoruz birkaç gündür? Herşey normaldir umarım?
Çok şükür herşey normal gökselcim. Malum dünya teleşesi,bazen işten güçten bilgisayar başına oturmaya vakit kalmıyor. Teşekkürler.