PDA

Tüm Versiyonu Göster : Şu yayına bakarmısınız?

balıkcı67
11-04-2007, 19:27
[Only Registered Users Can See Links]

discus
11-04-2007, 19:32
maşallah valla bizim sülale yese 3 günde anca biter.aman abi oltama böle bişey gelmesini istemem mazallah bellimi olur avcı iken av olma meselesi falan:D

turna
11-04-2007, 20:36
Arkadaş tebrikler,yalnız birşey eksik, bu yayın ne zaman ,nerede,hangi yemle,kaçlık iğne ile,avlandı hikayesi nedir.?bunlarıda anlatda tadı tuzu tam olsun.

katiti
11-04-2007, 21:25
Arkadaş tebrikler,yalnız birşey eksik, bu yayın ne zaman ,nerede,hangi yemle,kaçlık iğne ile,avlandı hikayesi nedir.?bunlarıda anlatda tadı tuzu tam olsun.

Mehmet Abi bu yayın yurtdışından. Tam ülke bilmiyorum ama zıpkınla avlanmış, daha önce resmini görmüştüm. Bazı ülkelerde iç sularda da zıpkın avcılığı serbest...

gokseldbuga
11-04-2007, 21:51
benim bildiğim kadarıyla zıpkınla avlanan en büyük yayın, bugüne kadar yakalanan en büyük yayın ise Rusyada avlanmış, yanılıyorsam düzeltim ltf

ADNAN
11-04-2007, 22:06
evet bu resim geçen sene benim elime geçmişti foto montaj dır diye kayda almamıştım, adam yayını kurbanlık gibi ağaca bağlamış :helal: ben onu nerde görsem vınnnnnnnnn arazi olurum balık balık değil canavar:D :D

Emre
11-04-2007, 23:31
evet bu resim geçen sene benim elime geçmişti foto montaj dır diye kayda almamıştım, adam yayını kurbanlık gibi ağaca bağlamış :helal: ben onu nerde görsem vınnnnnnnnn arazi olurum balık balık değil canavar:D :D
Abicim bu konuda sana katılıyorum ben bu hayvandan cok korkuyom bnm korkulu rüyam gibi bişi hayvanlar :D

er35han
12-04-2007, 11:30
:D Valla dipte zıpkınla dolaşırken bu balıkla karşılaşsam :oha: aleti hemen arkama saklarım, neme lazım yanlış anlar filan, sonra biryerimize monte edebilir.:D :D :D

discus
12-04-2007, 17:05
ben birşey sormak istiyorum.balıkla adamı kıyaslarsak o balık nereden baksanız 200-250 kilo çeker gibi geliyor bana.hadi 150 varsayalım yani adamın neredeyse iki katı ağırlıkta.peki bu büyüklükteki bir balığı zıpkınla vurup zaptedmek mümkünmü zira ben sanmıyom ama zıpkınlada hiç avlanmadım.zıpkıncı arkadaşlarımız cevaplandırılarsa sevinirim.

katiti
13-04-2007, 10:00
Serkan mümkün. Hatta 400 kg civarı avlanmış balıklar da var (ton balığı vs gibi). Tabii bunları vurayım alayım çıkayım demekle olmuyor :). Ciddi bir teçhizat işi. Saatlerce uğraşıyorsun bir balığı almak için...

aserkansatı
13-04-2007, 10:17
benim bildiğim kadarıyla zıpkınla avlanan en büyük yayın, bugüne kadar yakalanan en büyük yayın ise Rusyada avlanmış, yanılıyorsam düzeltim ltf
Doğrudur Göksel...Volga Irmağındaydı galiba,(boyundan eminim ama )tam 4,5 metrelik bir canavar...

Taygun KOCABIYIK
13-04-2007, 18:05
Bu balık yayın değil yaaaaaaaaaayııııııııııııııııııııııııın yayın dediklerimiz 5-10 kg olanlar herhalde :D

discus
13-04-2007, 19:04
Serkan mümkün. Hatta 400 kg civarı avlanmış balıklar da var (ton balığı vs gibi). Tabii bunları vurayım alayım çıkayım demekle olmuyor :). Ciddi bir teçhizat işi. Saatlerce uğraşıyorsun bir balığı almak için...
mert aydınlattığın için teşekkürler dediğim gibi ben pek anlamıyom bu işlerden.fakat baya yorucu olacağı belli.