Tüm Versiyonu Göster : merhabalar
jellyfish
12-04-2007, 12:54
Herkese merhaba,
Ben Gözde Ege üniversitesi su ürünleri yetiştiricilik 2006 mezunuyum.Siteye uzun zamandır katılmak istiyordum Haldun abi nin aracılığıyla kısmet bugüneymiş. :) Teorik olarak sizden öğreniceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Geri kalan teknik kısımda bana sorulan sorulara bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışacağım.Siteye emeği geçen herkese teşşekkür ederim çok seviyeli güzel bir forum olmuş...
HALDUN YALIMLI
12-04-2007, 13:03
Gözde'cim sana ilk hoşgeldin diyen ben olayım. Aramıza hoşgeldin sen ve senin gibi değerli insanları aramızda görmek biz amatör ve balık sevdalısı dostlarımıza senin gibi değerli arkadaşlarla yardımcı olmak gerçekten çok mutluluk verici bir duygu. Tekrar teşekkürler, tekrar hoşgeldin. RASTGELSİN.
gokseldbuga
12-04-2007, 13:05
hoşgeldiniz, lütfen kontrol panelinizden imza ayarlarınızı yapınız,
örnek: ad soyad /dogum tarihi (hitap acisindan) yer
gokseldbuga
3010/Izmir:oha: :oha: :oha:
Gözde'cim sana ilk hoşgeldin diyen ben olayım. Aramıza hoşgeldin sen ve senin gibi değerli insanları aramızda görmek biz amatör ve balık sevdalısı dostlarımıza senin gibi değerli arkadaşlarla yardımcı olmak gerçekten çok mutluluk verici bir duygu. Tekrar teşekkürler, tekrar hoşgeldin. RASTGELSİN.
En hızlı ben hoşgeldin dedim:) halduncuğum yaşlanıyorsun...
sbasaran
12-04-2007, 13:07
aramıza hoş geldin. bu formlar sayesinde birşeyler öğreneceğine ve bizlere de bir şeyler öğreteceğine eminim. arada Haldun varsa söylenecek hiç bir söz yoktur. RASTGELSİN.
jellyfish
12-04-2007, 13:13
hoşgeldim:) ilginiz için çok teşşekkür ederim.
Gözde aramıza Hoşgeldin...devamlı aktif kalman dileğiyle RASTGELSİN...!!!
Gözde, aramıza hoşgeldin seni çok öncelerden buralarda görmek isterdik,lakin dediğin gibi kısmet bugüne imiş...
HALDUN YALIMLI
12-04-2007, 13:22
En hızlı ben hoşgeldin dedim:) halduncuğum yaşlanıyorsun...
Selim abi aramızda saliseler vardı. Ama dediğin gibi yaş ilerliyor abi haklsın vallaha.
Süleyman abi teşekkür ederim, teveccühünüz abi. Bu siteye katkısı olan herkes benim için çok değerlidir. RASTGELSİN
jellyfish
12-04-2007, 13:28
Gözde, aramıza hoşgeldin seni çok öncelerden buralarda görmek isterdik,lakin dediğin gibi kısmet bugüne imiş...
erol abiyle haldun abi bizim siteyi bırakınca bende bıraktım toplandım buraya geldim:)
aganta borina borinata
12-04-2007, 14:01
hoşgeldiniz...
rastgelsin...
Hoşgeldiniz... Eh ...sonunda yakalayacağımız balıkları yetiştirecek bir dostumuz oldu ve aramıza katıldı :)))))))):helal: ;) Daha bir umutla bakıyoruz ilerideki avlara :helal:
Şaka bir yana , sizden çok öğreneceklerimiz olacaktır... iyi ki geldin :)
Hoşgeldiniz, aramızda bu işin teknik eğitimini almış insanların da artması güzel.
Gözde aramıza hoşgeldin kardeşim...paylaşımlarını bekliyoruz...
aramıza hoş geldiniz, bizde sizden bilgi birikimlerinizden faydalanacağız elbette, katılımcı olmanız dileği ile:artist:
amatör balıkçı
12-04-2007, 19:43
Aramıza hoşgeldin Gözde,çok merak ettiğim bir konu var hemen onu sormak istiyorum,eğer branşına uygun bir konuysa tabiki;ben balık göçlerini merak ediyorum gerek kısa göçler gerekse uzun mesafeli göçler nasıl yapılıyor,hangileri yapıyor,nerelere gidiyorlar ve neler yapıyorlar,eğer uzun olursa kısa kısa yanıtlayabilirsin,şimdiden tşkkrlr.
mavi35.5
13-04-2007, 00:39
hoşgeldin gözde.......
jellyfish
13-04-2007, 12:11
Aramıza hoşgeldin Gözde,çok merak ettiğim bir konu var hemen onu sormak istiyorum,eğer branşına uygun bir konuysa tabiki;ben balık göçlerini merak ediyorum gerek kısa göçler gerekse uzun mesafeli göçler nasıl yapılıyor,hangileri yapıyor,nerelere gidiyorlar ve neler yapıyorlar,eğer uzun olursa kısa kısa yanıtlayabilirsin,şimdiden tşkkrlr.
bu mesajda kısaca bildiklerimi aktarıyım daha sonradan değişik başlıklar açtırmayı ümit ediyorum;)
balıkların göçleri yumurtlama isteğiyle ortaya çıkıyor. erginlik evresini denizde tamamlayıp iç sulara yumurtlamak için göçenlere anadrom balıklar,(deniz alabalığı) bunun tam tersi denizlere yumutlamaya gelenlere katadrom buna örnekte yılan balıkları ,birde hayatlarının bütün evrelerini tatlı suda geçirenler var yumutlamak içinde akarsu ağızlarına göçerler ama kısa göçlerdir bunlarada patadrom deniyor.İnşallah açıklıyıcı olmuşumdur.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.