Tüm Versiyonu Göster : Sinarit...Alanyadan...Nisan 2007
Onur GÜNER
12-04-2007, 19:02
Anlamsız bir balık kılığı var bu sene. Haftalardır sudayım ama sadece 3 sinarit gördüm. Birini aldım. 115 lik akşap gövdeli tüfeğimin ilk avı budur.
Su ısısı sığ su 17 - 18 dereece
Derin su 14 - 15 derece
21 m / Alanya / Antalya...
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
off off off maşallah hocam :helal: ellerine sağlık
gokseldbuga
12-04-2007, 21:23
Onur gene çok başarılı bir av çıkarmışsın, tebrik ederim, zevkle izliyoruz avlarını
aganta borina borinata
13-04-2007, 06:59
tebrikler...
rastgelsin..
Onur tebrikler kardeşim...psikopatı oturtmuşsun...:D
Onur arkadaşım tebrikler herhalde resimden anladığım kadarıyla mahmutlar tarafı avlandığınız veya avladığınız bu derya kuzusunu 21 metre demişsiniz bravo iyi dalış yapıyorsunuz ben gecliğimde 7 metreyi pek gecmemiştim o derinliğin ne demek olduğunu tahmin ediyorum.o günler tabi cok geride kaldı şimdi tekneden merakımızı gideriyoruz demek 20-22 metrelerde sınarite sırtı ceksem balık az olmasına rağmen her halde şansım olur.siz alanyadamı oturuyorsunuz eğer öyleyse canınız cekerse benim tekneyle olta avına da gidebiliriz selamlar.
Taygun KOCABIYIK
13-04-2007, 09:27
Onur abicim yakmışsın yine sinoların canını tebrikler :)
Maşallah, yeni tüfeği siftahı sinaritten, bereketi akyadan olsun :)...
Onur kardeş dediğin gibi bu sene Antalya dolaylarında anlamsız bir balık kıtlığı var sebebi bir türlü anlaşılamıyor.
sino çok güzel, tebrik ederim onur. :helal: :helal:
ciğerlerine sağlık..:)
Vallahi tebrikler süper...
Onur GÜNER
13-04-2007, 18:46
Onur arkadaşım tebrikler herhalde resimden anladığım kadarıyla mahmutlar tarafı avlandığınız veya avladığınız bu derya kuzusunu 21 metre demişsiniz bravo iyi dalış yapıyorsunuz ben gecliğimde 7 metreyi pek gecmemiştim o derinliğin ne demek olduğunu tahmin ediyorum.o günler tabi cok geride kaldı şimdi tekneden merakımızı gideriyoruz demek 20-22 metrelerde sınarite sırtı ceksem balık az olmasına rağmen her halde şansım olur.siz alanyadamı oturuyorsunuz eğer öyleyse canınız cekerse benim tekneyle olta avına da gidebiliriz selamlar.
Rauf abi selamlar. Alanyada evim var sık sık orda oluyorum. Gelince sizi rahatsız ederim. Olta avınıda severim...
Sevgiler...
Arkadaşlar teşekkürler...
nadir demirbuğa
13-04-2007, 19:54
tebrik ederim , zıpkınınıza sağlık
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.