Tüm Versiyonu Göster : ALN.BALIK.GÜN.2 vidio
carşanba akşamı meteoroloji kayıtları rüzgarın ve dalga yüksekliğinin benim cıkrık la avlanmam icin gayet musait olduğu kanısına vardım.ve akşamdan hazırlığımı yaptım perşenbe sabahı saat 5.30 gibi evdensaat 6.00 gibi limandan cıktım 1 saate yakın seyirden sonra av yerine ulaştım.gerisi vidioda.
[Only Registered Users Can See Links]
Evet ne yaparsan yap evdeki hesap pazara uymuyor.
gokseldbuga
13-04-2007, 09:26
Rauf abi, tebrik ederim hem başarılı bir av hem başarılı bir çalışma, sana bir kameraman bulmamız gerekiyor
:helal: :helal: :helal: :helal:
Taygun KOCABIYIK
13-04-2007, 09:28
Rauf kaptanım sana bir kameraman lazım ben gelebilirim hatırlarsan bir zamanlar olacak o kadar programında tam teçhizatlı kameraman cevat kelle vardır. Onun gibi teçhizatımı kuşanıp gelebilirim :D Tebrikler
Rauf Abiiii aldım kerterizi :P :D.
Abi Allah bereket versin, yine nevaleyi çıkartmışsın...
aganta borina borinata
13-04-2007, 10:35
devamını dilerim rauf kaptan her yönüyle çok güzel bi paylaşım...
rastgelsin...
Rauf Ağbi Derinlik Kaç Metre Selamlar
rauf abi ellerine sağlık gayet iyi bir av olmuş hele birde hava izin verseydi of ki off.abi birde bişey soracam çıkrık dediğiniz o görmüş olduğum aletmi.ben kamışa takılana deniliyor sandım.biraz kafam karıştı şimdi...en iyisi ben şu konuyu birdaha inceleyim.
Rauf abi, tebrik ederim hem başarılı bir av hem başarılı bir çalışma, sana bir kameraman bulmamız gerekiyor
:helal: :helal: :helal: :helal:
Gögsel kardeşim bunun caresine ilerdeki günler halledicem ishak ustam yanımda olsa ne filmler ceviririzde renkli türkce sinamaskop kahretsin uzaktayız bizim beraber gittiğimiz balıkcı dostlarım telefonla konuşmayı yeni öğrendi onlardan hayır yok selamlar.:) :dans:
Rauf kaptanım sana bir kameraman lazım ben gelebilirim hatırlarsan bir zamanlar olacak o kadar programında tam teçhizatlı kameraman cevat kelle vardır. Onun gibi teçhizatımı kuşanıp gelebilirim :D Tebrikler
valla iyi olur ama seni onla mukayese etmem;)
Rauf Abiiii aldım kerterizi :P :D.
Abi Allah bereket versin, yine nevaleyi çıkartmışsın...
mert ayıp ediyon sana bütün kerterizler helal olsun iste bildiklerimi vermeyen öyle olsun .yalnız senin zıpkıncı arkadaş fene vuruyo beeee.
devamını dilerim rauf kaptan her yönüyle çok güzel bi paylaşım...
rastgelsin...
Eyvallah doğanım sağ ol
Rauf Ağbi Derinlik Kaç Metre Selamlar
nevzat kardeşim bu balık tuttuğum yerde 180 den başlıyor 350 ye doğru gidiyor selamlar
rauf abi ellerine sağlık gayet iyi bir av olmuş hele birde hava izin verseydi of ki off.abi birde bişey soracam çıkrık dediğiniz o görmüş olduğum aletmi.ben kamışa takılana deniliyor sandım.biraz kafam karıştı şimdi...en iyisi ben şu konuyu birdaha inceleyim.
[Only Registered Users Can See Links]
burada cıkrık ve malzemeleri hakkında cok geniş konular mevcuttur
Uzm.Dr.Rastgele
13-04-2007, 13:42
Gögsel kardeşim bunun caresine ilerdeki günler halledicem ishak ustam yanımda olsa ne filmler ceviririzde renkli türkce sinamaskop kahretsin uzaktayız bizim beraber gittiğimiz balıkcı dostlarım telefonla konuşmayı yeni öğrendi onlardan hayır yok selamlar.:) :dans:
Rauf hocam, bereketli olsun...Hakikaten ''kameramanlık'' hususu ayrı bir dert...
Sırf arkadaşlarımın gönlü olsun diye, çoğu zaman takımı toplayıp; onlara video çekiyorum....Tabi bu da bana karşı haksızlık oluyor...:'( Mesela geçen haftalarda yağmurlu havada çıktığımızda arkadaşlardan birinden tarif ederek çekim yapmasını rica etmişdim.Neyse eve geldiğimde makinadaki görüntüleri bilgisayarıma yükledim ama,malesef benim görüntüler yok...Çünkü çekildikten sonra kayıt edilmememiş...:'(
Hocam dönüşü de tam zamanında yapmışsın...Çünkü hava kapatmaya başlamış...
Önümüzdeki günlerde daha güzel avlar ve görüntüler elde etmeniz dileğiyle rastgelsin....
rauf abi bravo,abi çıkrıkta nasıl misina sarılı o kadar derinden vuruşları algılamak için nası bir sistem kullanıyorsun?
ismail çakır
13-04-2007, 13:58
rauf abi,
hayırlı olsun.. sizin orda da iğdeler çiçek açmaya başlıyor galiba... tebrikler... rastgelsin..
Rauf hocam, bereketli olsun...Hakikaten ''kameramanlık'' hususu ayrı bir dert...
Sırf arkadaşlarımın gönlü olsun diye, çoğu zaman takımı toplayıp; onlara video çekiyorum....Tabi bu da bana karşı haksızlık oluyor...:'( Mesela geçen haftalarda yağmurlu havada çıktığımızda arkadaşlardan birinden tarif ederek çekim yapmasını rica etmişdim.Neyse eve geldiğimde makinadaki görüntüleri bilgisayarıma yükledim ama,malesef benim görüntüler yok...Çünkü çekildikten sonra kayıt edilmememiş...:'(
Hocam dönüşü de tam zamanında yapmışsın...Çünkü hava kapatmaya başlamış...
Önümüzdeki günlerde daha güzel avlar ve görüntüler elde etmeniz dileğiyle rastgelsin....
İshak ustam kaliba bunun yolu fotoğraf makinesi icin sabit bir sehpa gibi veya vidalı bir sopanın ucuna monte edip kaydına basıp sonrada cekilecek neyse cekmek kendi aksiyonunu falan yine kalkıp makineyi devreden cıkartıcaksın evde bilgi sayara yüklediğin zaman gerekli yerleri cekilen görüntüden kesme işlemi yapmak hem sen daha emin olursun cekildiğinden hemde sabit olduğu icin makine tekne sallansa bile görüntü net cıkar sallanmaz ne düşünüyorsun böyle olmazmı sence.
rauf abi bravo,abi çıkrıkta nasıl misina sarılı o kadar derinden vuruşları algılamak için nası bir sistem kullanıyorsun?
cevat kardeşim cıkrıkta naylon ip kullanıyorum 300 metrede bile ızmarit vursa hissediyorsun cünki hic bir esneme yapmıyor misina gibi yoksa bir mm lik misina bile kullansan o derinlikde af edersin don lastiğinden beter esniyor bu malzemenin makarasının fotosunu ekliyorum 59 kl cekeri var ve benim cıkrıkta 400 mt sarılı ve eksiz.selamlar.
URL=[Only Registered Users Can See Links]][Only Registered Users Can See Links][/URL]
rauf abi,
hayırlı olsun.. sizin orda da iğdeler çiçek açmaya başlıyor galiba... tebrikler... rastgelsin..
ismail bizim burda portakallar cicek actı herhalde onun kokusuna geldiler.:)
Rauf abi eline sağlık, video çekimlerine bayıldım.. Bu arada Levrek ile ilgili verdiğin müjde için teşekkürler.. Eğer 15-20 güne kadar Levrek yada ispendek başlamazsa çıldıracam abi.. :deli:
Tungaalp_07
14-04-2007, 19:09
rauf abi bereketli olsun..harika kırmızılar ağzım sulandı..sen kameramanı uzakta arama ben seve seve gelirim abi..bu kuzuları sudan çıkarken görmek yeter bana...saygılarımla
mert ayıp ediyon sana bütün kerterizler helal olsun iste bildiklerimi vermeyen öyle olsun .yalnız senin zıpkıncı arkadaş fene vuruyo beeee.
Sağolasın abicim :). Sen Onur'u söylüyorsun sanırım, ben onu bizim siteye üye olmadan önce başka forumlardan da izliyordum abi, gerçekten yetenekli bir arkadaşımız, insanın içi gidiyor :)...
gıracemi
14-04-2007, 22:19
rauf abi emeğine sağlık.. daha bereketli avlar yaparsın inşallah.. vesileyle diğer videolarından birinede rastladım verdiğin mesajın geniş kitlelere ulaşabilmesi dileğiyle... [Only Registered Users Can See Links] :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
rauf abi bereketli olsun..harika kırmızılar ağzım sulandı..sen kameramanı uzakta arama ben seve seve gelirim abi..bu kuzuları sudan çıkarken görmek yeter bana...saygılarımla
tamam ilyas bir dahaki sefere gideceğim zaman sana haber veririm bir gün evvelden izin gününe rastlarsa tabi.
iesencan
15-04-2007, 15:38
Rauf Abi Eline koluna sağlık.İnşallah daha iyi avlarda seni yine görürüz.Rastgele
Rauf Abi Eline koluna sağlık.İnşallah daha iyi avlarda seni yine görürüz.Rastgele
meraba ismail inşallah daha iyilerini cekmek cabası icinde olucam selamlar.
MEHTERAN
15-04-2007, 20:42
Abi inşallah o sularda bizlerede balık tutmak nasip olur. Sen bu vido işini iyice çözdün gibime geliyor. Rastgele ustam.
Abi inşallah o sularda bizlerede balık tutmak nasip olur. Sen bu vido işini iyice çözdün gibime geliyor. Rastgele ustam.
sen gel düşünürüz.ishak ustamız sağ olsun ondan öğrendik hayırlı günler gürkan.
Rauf abicim tebrik ederim...nevale sağlam...biz 30-40 mt.den tasmalayamıyoruz da sen 180-350 mt.den tasmalıyorsun ya helal olsun sana:helal: :helal: :helal:
Uzm.Dr.Rastgele
16-04-2007, 08:36
sen gel düşünürüz.ishak ustamız sağ olsun ondan öğrendik hayırlı günler gürkan.
Zerre kadar faydam oldu ise ne mutlu bana hocam.....
Rauf abicim tebrik ederim...nevale sağlam...biz 30-40 mt.den tasmalayamıyoruz da sen 180-350 mt.den tasmalıyorsun ya helal olsun sana:helal: :helal: :helal:
Onur kardeşim valla alanyadada bu sıralar 30-40 larda cıkmıyor mercan onun icin derinlere gidiyorum bu hayvan cinssi genelde azda olsa cıkıyor o derinlikte.selamlar.
tebrik ederim rauf abi.çıkrıkta çok orjinalmiş.yaratıcılığınızı tebrik ederim
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.