Tüm Versiyonu Göster : Bizim Sularda Olanda Var Olmayanda
muhabbetci
10-11-2005, 03:26
Arkadaşlar daha önce bana copy ile gelen resimleri sizinle paylaşmak istedim.Nerden nasıl geldiğini bilmiyorum ama bana resimleri veren arkadaşıma minnetleri sunuyorum.Başka arkadaşlarda varmı bilmiyorum.Orjinali getirende,bana verende, sizlerde sağolun.
aserkansatı
10-11-2005, 04:51
Baba şaka mı bu?Resimler nerede? :D
Baba şaka mı bu?Resimler nerede? :D
Serkan biliyormusun, ben de göremeyince çok merak ettim. Senin gibi şaka heralde dedim. Belki de muhabbetci de resimleri arıyordur. Hadi muhabbeetci bekletme bizleri...
fotoları arşivleriz,merakla bekliyoruz
muhabbetci
11-11-2005, 00:45
Fazla beklemeyin.Son iki gündür site saat 20 ila21 arasında kilitleniyor.Ya adsl de problem var yada server da.Belkide yoğun resimlerde problem yaratıyor.Şunuda unutmayalım muhabbetçi söz verdimi yapar. :)
aserkansatı
11-11-2005, 00:51
Ona ne şüphe kardeş...Bekliyoruz dökümanları sabırsızca. ;)
muhabbetci
11-11-2005, 01:00
Fazla beklemeyin.Son iki gündür site saat 20 ila21 arasında kilitleniyor.Ya adsl de problem var yada server da.Belkide yoğun resimlerde problem yaratıyor.Şunuda unutmayalım muhabbetçi söz verdimi yapar. :)
Toplam 3 dosya gönderdim ama ek' ler çıkmadı.Tek tek deneyeyim.
Oda olmadı 990 kbyte gönderme kapasitesi varmış,sayfaların her biri 2mbyte bu sayfaları nasıl siteye gönderirim bilmiyorum.Zip felanda kurtarmaz. :)
muhabbetci
11-11-2005, 01:40
Resimleri İmbat kardeşimin hotmail adresine postaladım.Mail box' ı 6 mb üstündeyse problem olmaz.( konu ya göndermediğim resimler yazmışım onu düzeltiyorum gönderemediğim resimler olacak İmbat) :)
muhabbetci
11-11-2005, 01:49
Resimleri İmbat kardeşimin hotmail adresine postaladım.Mail box' ı 6 mb üstündeyse problem olmaz.( konu ya göndermediğim resimler yazmışım onu düzeltiyorum gönderemediğim resimler olacak İmbat) :)
İmbat siteye koyabilirse problem yok. Konulamaz ise maille gönderebilirim.Hoşcakalın.
aserkansatı
11-11-2005, 01:54
Ya kardeş iyice merak ettirdin bizi,hadi onu boşver stres yaptın kendine.Taygun halleder abi merak etme sen ;)
Taygun KOCABIYIK
11-11-2005, 01:58
abi sen yolla maili hemen koyalım.
muhabbetci
11-11-2005, 02:15
abi sen yolla maili hemen koyalım.
Çoktan mail i yolladım.
Taygun KOCABIYIK
11-11-2005, 02:33
6 mb ha deyince gelmiyo heralde daha ulaşmadı bana
Bir Dost
11-11-2005, 12:03
eee ne oldu resimler hadi artık bekliyoruzzzz!!!!
e-postacı resimleri yanlış adrese teslim etti heralde... Halen gelmediğine göre...
muhabbetci
12-11-2005, 02:09
e-postacı resimleri yanlış adrese teslim etti heralde... Halen gelmediğine göre...
Arkadaşlar;
ben Taygun kardeşime toplu ve tek tek resimleri siteye koysun diyerekten gönderdim.Hatırlarsanız mail probleminiz varsa gmail den davetiye göndereyim 2,5 gbytee lık adres alın diyerekten mail atmıştım.(site içi arama motorundan bkz.) Gmailden adres alıp bana mail atan daimi üyelere bu resimleri göndereyim.Mail adresimde site içinde yazmıştım.Diğer mail adresleri yüklü mailllerde bu problemi yaptığı için geleceği tahmin ettiğim için gmailden adres alın demiştim.Bu resimler duvarımda asılı. Scan ettikten sonra tekrar print nasıl olacak bende merak ediyorum.
BU MESAJIMDAN SONRA SİZLERE VEDA EDİYORUM.
Hoşca ve dostçakalın
Taygun KOCABIYIK
12-11-2005, 03:02
evet sonunda bana resimler ulaştı ve ekliyorum.
(zip dosyası olarak yükledim indirip resimlere ulaşabilirsiniz)
TIKLA ([Only Registered Users Can See Links])
aserkansatı
15-11-2005, 02:20
Niye veda ettin Muhabbetçi?Anlayamadım...
Bir Dost
15-11-2005, 03:55
veda etme neden ediyorsun ne oldu yardım edeceğimiz birşeyler olabilir bizimle paylaşsana dostum hoşçakalın deyip veda etmek olmaz en azından bu sitede çok emeğin var derdini paylaş arkadaşım
muhabbetci
22-11-2005, 03:10
Arkadaşlar tekrar merhabalar;
Uzun bir çalışma sürecim ve sizlerden ayrı kaldığım günler sonrası tekrar merhabalar, niçin böyle bir mesaj sonrası ayrıldığımı ve niçin geri döndüğümü daha sonra geniş olarak yazacağım. Sizlerle beraber olamadığım günlerde bana muhabbetci@gmail.com mail adresimden ve siteden özel mesaj atan arkadaşlara teşekkürler. Bu arada gönderdiğim resimler hakkında bir yazı göremedim yoksa resimleri göremedinizmi halaaa. Ben bakamadımda,Görüşlerinizi bekliyorum.
Hoşca ve dostcakalın.
Aramıza tekrar Hoşgeldin,resimlerine gelince gayet güzeller,teşekkürler
aserkansatı
22-11-2005, 14:31
Ben bakamadımki,zip biçimi tanınamıyor ya da arşiv hasarlı yazıyor...
Her neyse aramıza tekrar hoşgeldin muhabbetçi , özletme bi daha kendini ;)
Taygun KOCABIYIK
22-11-2005, 17:02
yakında tekrar yüklerim sorunu halledip.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.