Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : forumda birebir bilgi alışverişi

Eczaci-1
13-04-2007, 18:13
Arkadaşlar bazı forum sitelerinde görüyorum anlık tartışıp bilgi ediniyorlar sanki bir masada gibi biz niye öyle yapmıyoruz.forumumuz hakikaten çok güzel yaz geldi balık avları başladı bu günlerde daha çık ihtiyacımız var mümkünse foruma daha çok katılalım ve birebir tartışalım nedersiniz

HALDUN YALIMLI
14-04-2007, 08:08
Bahtiyar bey, düşüncenizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Dediğiniz tartışma ortamı anlık olabilmesi için, görüşüp tartışacağınız kişi ve kişilerin sitede bağlı durumda bulunmaları gerekiyor. Zaten sitede görüş bildirmleri, tartışmalar yazılan mesajlar ve açılan konularla ortada. İsteyen istediği konuya mesaj yazabilir. RASTGELSİN.

Eczaci-1
14-04-2007, 08:11
işte benimde demek istediğim o siteye çok sık bağlanılmıyor sitede bağlı olanlara bakıyorum ya 4 ya 5 kişi

Eczaci-1
14-04-2007, 08:13
bildiğim kadarı ile bayağı üye var bu sitede her kezde aynı anda bağlanamaz ama hiç yoktan 30 40 kişi olsa yeter

Eczaci-1
14-04-2007, 08:14
konuya ilgin için teşekkürler

Uzm.Dr.Rastgele
14-04-2007, 19:30
Bahtiyar kardeşim, sitede özel mesaj gönderme bölümü de var biliyorsun....İstediğin arkadaşa oradan özel mesaj gönderip,sormak istediğin bir şey var ise sorabilirsin ve ayrıca ''özel bir mesajın'' var ise bunuda özel mesaj gönderme bölümünden yollayabilirsin....

Ama direkt- birebir msn gibi chat ortamı tahminime göre çok zor bir şey olsa gerek...

katiti
14-04-2007, 21:44
Arkadaşlar bazı forum sitelerinde görüyorum anlık tartışıp bilgi ediniyorlar sanki bir masada gibi biz niye öyle yapmıyoruz.forumumuz hakikaten çok güzel yaz geldi balık avları başladı bu günlerde daha çık ihtiyacımız var mümkünse foruma daha çok katılalım ve birebir tartışalım nedersiniz

Söz ettiğiniz sistem bir sohbet odası olarak daha önce denendi aslında, fakat verim alınamadı. Bunun başlıca nedeni de konu muhatabı olabilecek kişilerin aynı anda bağlı olamama zorluğu idi.

Bunun dışında kişisel görüşüm paylaşımları forumdaki mesajlar üstünden yapmak yönünde, çünkü sohbet odasındaki paylaşımlar sadece o anda bağlı kişiler arasında kalıyor ve saklanamıyor. Aynı bilgiden o anda ya da daha sonra yararlanabilecek kişiler bilgileri göremiyor. Özel paylaşımlar için ise zaten özel mesaj özelliği bulunmakta...