PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tüm İzmirlilere Başınız sağolsun diyorum..

varior
14-04-2007, 18:09
İzmir Konak ilköğretim okuluna ait, Aksaraydaki kazada ölen 33 minik yavrumuz belkide geleceğin mimarları mühendisleri olacaktı ama Trafik canavarına kurban verdik, tüm İzmir halkına başınız sağolsun diyorum.. Ailelerine Allah sabır versin.. :'(

discus
14-04-2007, 18:23
ölen kardeşlerime allahtan rahmet ailelerine başsağlığı dilerim.malesef dikkatsizlik ve trafik canavarı hala can almaya devam ediyor..(çocukların büyük çağunluğu benim mahallemdendi)

Uzm.Dr.Rastgele
14-04-2007, 18:28
Ölen evlatlarımıza, geziye katılmış olan aile fertlerine,öğretmenlerine cenab ı allahtan rahmet diler....Tüm yakınlarına ve milletimize sabırlar dilerim.....Allah kimsenin başına vermesin...Hakikaten çok acı bir şey.....

mufi
14-04-2007, 19:07
evet arkadaşlar çok acı bir olay anne ve babalara kardeşlere sabır diliyorum.
ne olacak bu sorumsuzlugun sonu.daha ne kadar insanımız bu yollarda ölecek..

balıkcı
14-04-2007, 19:32
Kaza nasıl oldu bilmiyorum,banim bildiğim herkese para karşılığında ehliyet verilmesi,bu cocuklarımızın binecekleri otoları kullanan şöförler çok eğitimli olması gerekirken taksi şöförününe bile servis arabası kulandırıyorlar sonuç malesef ortada,bizlerinde ölenlere Allahtan rahmet geride kalan ailelere başsağlığı dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden malesef.

cevat2
14-04-2007, 20:35
tüm izmir in başı sağolsun.bu olanlardan da inşallah okullarımız ders alır ucuz olsun diye bilinmeyen tecrübesiz şoförlerin kullanıldığı otobüs şirketlerinden kiralamasınlar. acentalarda daha büyük kabahat var para hırsı .olan minik yavrulara oluyor. yazık çok yazık allah kimseye evlat acısı vermesin

katiti
14-04-2007, 21:35
Söylenebilecek çok şey var ama söyleye söyleye dilimizde tüy kalmadığı için en iyi susmak :(...

Gidenlere Allahtan rahmet, kalanlara acil şifalar ve sabırlar diliyorum...

rüzgar2
15-04-2007, 20:38
of of of...ne acı..allah düşman başına vermesin..allah analarına babalarına sabır versin....hatası olanlara lanet olsun..

aserkansatı
15-04-2007, 20:41
Çok çok acı...Allah sabır versin...Çok acı çok...

kturkol
15-04-2007, 20:44
bu konuda duygularımı dile getirmek oldukça zor. allah kimseye evlat acısı vermesin. ölenlere Allah tan rahmet kalanlara sabır dilerim.

Türkiye de bilinçsizlik ve cehaletten meydana gelen trafik kazalarının tümünden hala önlem almayan devleti sorumlu buluyorum!!!

igmsva
15-04-2007, 20:44
haberlerde duyduğumda ve görüntüleri gördüğümde şok oldum ve oturdum ağladım. ne yazıkki sadece elimden bu geldi... niye böyle oluyor bu trafik canavarı nasıl durdurulacak, niye direksiyon başında gereken tedbirleri alamıyoruz, niye uzun yol şöförlerimizi eğitemiyoruz,niye yollarımız emniyetli değil, niye.....niyeler okadar çok ki....... sadece ağlamak geliyor elimizden... buda kahrediyor....
BAŞIMIZ SAĞOLSUN........

MEHTERAN
15-04-2007, 21:11
Arkadaşalar İzmir ilköğretim okulu öğrencilerinin geçirmiş olduğu kaza bütün Türkiyeyi yasa boğmuştur. Vefat eden çocuklarımıza allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum. Malesef türkiye trafiği işte böyle. Sürücü arkadaşlar LÜTFEN biraz dikkat. Başka birşey istenmiyor sizden. Yazık bu insanlara yazık. Üzüntümden ne yazacağımı bilemiyorum. Acılarını paylaşıyorum. Saygılar.

giritli
16-04-2007, 08:49
Sana katılmamak elde değil abi...bu haberi seyrederken hemen arkasından ıraktan bir bombalama haberi verdiler...bilanço : trafik kazasında 32 kişi,bombalı saldırıda 56 kişi...ben bir fark göremiyorum...işte böylesine traji komik bir ülkede yaşıyoruz...bence belli bir mantaliteye ulaşamamış hayvanlara ehliyet verilmemeli...

Allah rahmet eylesin...kalanlarına sabır versin...

Alparsbeğ
16-04-2007, 12:11
Dostlar, üzüntümüz derin, yüreğimiz yaralı; Zafer ilkokulu benim oneceleri uzun vakitler geçirdiğim mahallede; şu anda da zaten ik üç mahalle aramız; Izmir eşrefpaşa pazar günü fırtına öncesi sessizlik hakim idi; O kalabalık sanki kaybolmuştu. Tüm semt olarak yaşamıştık acımızı içerimizde;
O masum kardeşlerimizin haberi ile yıkılmıştım zaten; izmir fuarındaki mobilya fuarına gitmek üzereydim ki gazeteler takıldı gözüme; hemen bir gazete alıp; hem yürüyor hem okumaya çalışıyordum; sizlere belki abarttı gelecek ama; göz yaşlarım sel olmuş; insanlar bana bakıyordu; Yazık!!
Yazıklar olsun ailelere bu acıyı yaşatanlara; yazık o kardeşlerime; halbuki ne umutlarla çıkmışlardı yola; bugun gordum ki soruşturma açılmış; hani nerde gidenler; soruşturma neye yarar artık diyesim geliyor ama yine de o acıyı yaşatanlar cezalarını çekmeli.
Mobilya fuarındaki gorevimden dolayı törene katılamadım; ancak fuar alanında dahi huzun hakimdi diyebilirim. fısıltılar hep hep aynı konuyu, belli oluyordu.
Allah geride kalanlara sabır versin.

gıracemi
16-04-2007, 12:55
metin bende çimentepeden bucaya taşınalı çok olmadı.. orası mahalle benim büyüdüğüm mahalle ve vefat edenlerin çoğu etrafımdaki insanların kardeşleri, eşleri, çocukları.. elbette bizler bu acıyı biraz daha yoğun yaşadık, halende yaşıyoruz.. benim yeğenimde dumlupınar ilköğretim okulunda okuyo.. şayet böyle bir organizasyonu bu okulda düzenleseydi eminim bizde katılırdık.. olayların şoku ve üzüntüsünü hala üzerimden atabilmiş değilim ve uzun süre atabileceğimi sanmıyorum.. kazadan yaralı kurtulan veliler şoförün yorgun ve uykusuz olduğunu söylüyolar.. daha öncede soförlerin uyuması sonucu yüzlerce kaza olmadımı.. malesef bizim halkımız bu olaydan da ders çıkarmıycak.. cahil, bilinçsiz şoförler koltuklarından kaldırılmıycak, böyle kazalar olmaya devam edicek.. Allah geride kalanlara sabır versin, allah kimseye böyle acı yaşatmasın.. allah rahmet eylesin...

Güven ÖZYELDAN
16-04-2007, 13:44
çok yazık çokkkkkkkkkkkkkkkkk.....allah rahmet eylesin...mekanları cennet olsun

Caner BALIKÇI
16-04-2007, 15:49
o fecı kazada hayatını kaybeden mınıcık yavrularımıza "allahtan rahmet dıler yakınlarına allah sabır versın gerçekten acı bır olay.dılerım bırdaha böyle kazalar yaşamayız.acınızı sızlerle paylaşıyoruz