Tüm Versiyonu Göster : nerede bu levrek??
İzmirliler..nerede bu güzel levrek...bileniniz varmı..
sesi sedası cıkmıyor..
gokseldbuga
15-04-2007, 12:37
Mufi abi, senin kefaller kıyılamaya başlamış durumda, Ildır, Zeytineli kaya yosun araları kefal yansımalarından geçilmiyor, sanırım çok az bir süresi kaldı
Muvaffak Abi bulursan bana da söyle, bu sene göremedik zat-ı alilerini :(...
arkadaşlarteşekkülerde ben burada Erol u kastetmiştim..
Mufi abi, senin kefaller kıyılamaya başlamış durumda, Ildır, Zeytineli kaya yosun araları kefal yansımalarından geçilmiyor, sanırım çok az bir süresi kaldı
o tarafa kıyıdan organize olunursa yerinizde varsa banada haber verin ben sadece kefal çalışırım. elimde fazla yük getirmem bir kamış+bir ufak çanta zira 2 vasıta gelecem önceden dediğin gibi orcaner denilen mevkiye(karabağlara) gelirim helede bir su üstü ekmeğe çıksalar.???:deli:
Anıl ÜNALAN
15-04-2007, 19:06
Abi ben gördüm geçende vardı bi yığın ya.. Gel gelelim fiyatları biraz yüksekti.. :) Havra sokağında dı arkadaşlar :) .
Muvaffak abicim ne demek...her zaman başımızın üstünde yerin var bilirsin...
Bu arada ben daha levreğin kuyruğunu görmüş değilim...:P
Abi Allah iyiliğini versin :D :D. Levrek yokluğu bizim içimize oturmuş demek ki :D...
Güven ÖZYELDAN
16-04-2007, 13:55
sosyalite toplantıları vardır sayın abim biraz fazla alakalı bu konularda :P :D :D :D :D
Muvaffak abicim ne demek...her zaman başımızın üstünde yerin var bilirsin...
Bu arada ben daha levreğin kuyruğunu görmüş değilim...:P
ama arasıra bize bıyığını gösteriyor sayın abim:D ...hani derlerya "bir gözüm gördü,bir gözüm görmedi" babında...;)
ama arasıra bize bıyığını gösteriyor sayın abim:D ...hani derlerya "bir gözüm gördü,bir gözüm görmedi" babında...;)
hımmm şu meşhur sarı pos bıyıgını.. anladım..:artist:
aserkansatı
17-04-2007, 10:30
Sordum ben.İşleri yoğunmuş,gelecekmiş...;)
hımmm şu meşhur sarı pos bıyıgını.. anladım..:artist:
anladın sen onu...:D :D :D
Selam arkadaşlar,
Hepinizden yokluğumdan dolayı özür dilerim,lakin yaşama bir türlü yetişemiyorum.Üstad Özdemir Asaf ında dediği gibi "beni bu hayat değil,bu telaş öldürecek" diye koşturup duruyoruz.Neyse bu arada tüm özverileri ile çalışan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürlerimi sunarım.Sitemiz el birliği ile gün geçtikçe daha da güzelleşecektir,sevgilerimle
aganta borina borinata
18-04-2007, 08:35
Selam arkadaşlar,
Hepinizden yokluğumdan dolayı özür dilerim,lakin yaşama bir türlü yetişemiyorum.Üstad Özdemir Asaf ında dediği gibi "beni bu hayat değil,bu telaş öldürecek" diye koşturup duruyoruz.Neyse bu arada tüm özverileri ile çalışan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürlerimi sunarım.Sitemiz el birliği ile gün geçtikçe daha da güzelleşecektir,sevgilerimle
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti
Orhan Veli Kanık
:D :D :D :D :D
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti
Orhan Veli Kanık
:D :D :D :D :D
Beni de, beni de :D :D :D...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.