PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ankara'ya gidiyorum

igmsva
17-04-2007, 11:13
Arkadaşlar sonunda işlemlerimi bitirdim. kurumumdan ilişiğimi kesmek üzere bugün Ankara'ya uçuyorum. Yarın kısmetse resmen emekli oluyorum ( Allah herkese nasip etsin ) ve sonrasında hanımında tayin işini halledip,eşyalarımı toparlayıp ver elini İzmir......Hadi hayırlısı......
SİZLERE KAVUŞMAYI, TANIŞMAYI, BİRLİKTE PLANLAR YAPMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.
YÜZ YÜZE TANIŞMADIK AMA İÇİMDE SİZLERE KARŞI ACAYİP BİR SEVGİ OLUŞTU.
:D LÜTFEN BAĞIŞLAYIN DUYGULARIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM;
SİZLERİ SEVİYORUM:D

cevat2
17-04-2007, 11:39
hayırlı olsun,ilker herşey gönlünce olsun.

giritli
17-04-2007, 12:06
duyguların tek taraflı değil İlker abicim...:helal: :helal: :helal: :helal:

discus
17-04-2007, 12:13
abi hayırlı olsun tez zamanda dönersin inşallahta, şöyle anlı şanlı bir avla karşılama töreni yaparız sana...:D :D :D
allah işlerini rast getirsin abi..

katiti
17-04-2007, 12:47
İlker Abicim gözün aydın ve hayırlısı olsun :). Artık sen de bir emeklisin...

aganta borina borinata
17-04-2007, 13:24
emeklilik zor zenaat valla...hayırlısı olsun...

rastgelsin...

Taygun KOCABIYIK
17-04-2007, 13:58
İlker abicim hayırlısı olsun bizde seni seviyoruz hatta geldiğinde hava alanında kılıç kalkan ekibiyle karşılıycaz seni :D (mert hocam şu işe bir el atın kılıç kalkan yoksa zeybek falan ayarlayalım olmadı sen bi tango yaparsın)

Rauf
17-04-2007, 14:03
İlker kardeşim hayırlı ve uğulu olsun emekliliğim başları biraz muallakta kalıyo gibi olursanda sonra alışacaksın selamlar.

Lethe
17-04-2007, 14:15
Arkadaşlar sonunda işlemlerimi bitirdim. kurumumdan ilişiğimi kesmek üzere bugün Ankara'ya uçuyorum. Yarın kısmetse resmen emekli oluyorum ( Allah herkese nasip etsin ) ve sonrasında hanımında tayin işini halledip,eşyalarımı toparlayıp ver elini İzmir......Hadi hayırlısı......
SİZLERE KAVUŞMAYI, TANIŞMAYI, BİRLİKTE PLANLAR YAPMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.
YÜZ YÜZE TANIŞMADIK AMA İÇİMDE SİZLERE KARŞI ACAYİP BİR SEVGİ OLUŞTU.
:D LÜTFEN BAĞIŞLAYIN DUYGULARIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM;
SİZLERİ SEVİYORUM:D
İlker abi hayırlısı olsun..darısı başımıza(bakalım görebilecezmi o günleri :) )
ayrıca balık tutkunu bir insan için emeklilik müthiş bir şey olsa gerek :)sanırım kurutacaksın buraları :D :helal: :helal: :helal:

gokseldbuga
17-04-2007, 14:30
Çikulataları unutmuyosun, İlker amca

ismail çakır
17-04-2007, 14:49
ilker, emekliliğin tekrar hayır olsun. dogan'ın dediği gibi emeklilik hakkaten zor zenaat.:) . sen daha körpe emekli sayılırsın .. sona emekli.. sonra tekaüt... ve daha sonrada mütekait olacaksın.. bunlar rütbe gibi sırayla gelecek.. inşallah saglık, sıhhat, esenlik içinde ve tabi sevdiklerinle beraber bu günleri görürsün...:D

katiti
17-04-2007, 14:53
İlker abicim hayırlısı olsun bizde seni seviyoruz hatta geldiğinde hava alanında kılıç kalkan ekibiyle karşılıycaz seni :D (mert hocam şu işe bir el atın kılıç kalkan yoksa zeybek falan ayarlayalım olmadı sen bi tango yaparsın)

Tago okurken bir ara korktum valla bale de yap diyeceksin diye :D :D :D...

iesencan
17-04-2007, 15:39
Emekliliğin için Hayırlı olsun.Allah Utandırmasın.Emeklilik hayatında başarılar diliyorum.Darısı bizim başımıza Daha 5 sene var inşallah bu günleri bizlerde yaşarız.Tekrar Hayırlı olsun diyorum.En güzel Emeklilik günleri senin olsun.:helal:

aserkansatı
17-04-2007, 17:34
Hayırlı uğurlu olsun İlker.Darısı başımıza...

balıkcı
17-04-2007, 19:27
Vay be emeklilik ha,şimdi ne hayalleri vardır ilkerin,gelin ilkerin hayallerine bizde ortak olalım**emekli olduktan sonra izmire yerleşmek için atladık gittik bu şehre ailece,hemen bir eve yerleştirdikten sonra ilk işim rastgelsin org dan tanımış olduğum dostları aramaya başladım,hepsini teker teker bulup bir cafede tplandıp organizasyon düzenlemek için anlaştık,mutlu bir şekilde eve döndüm Eee nede olsa o hayal ettiğim gün yarındı,gece gözüme uyku girmiyordu ne kadarda erken yatıp uyumak istesemde uyuyamıyordum,saat olmuştu 12 ben ne olur ne olmaz diye saati 4 de kurdum,bir ara dalmışım çok acayip rüyalar görüyorum,bütün millet balık üstüne balık alıyor bende tık yok,ismail abi durmadan çekiyor 4-5 kg lık levrekleri(çanakkalede olmasına rahmen,rüya bu kardeşim)onur almış livarına koca koca çupraları,erol sırtı ile orkinos tutuyor,haldun livarı doldurmuş bir köşede birasını yudumluyor,muvaffak abinin livarı kefallerle dolu,bir ara merti dalgıç elbiseleri ile dalarken bile gördüm,ben hala boşa sallıyorum yok sanki deniz bana dargın gibi,derken acayip bir ses beni uyandırdı saat çalıyordu,sırılsıklam olmuştum neden acaba dedim kendime,ya olsa olsa izmirin sıcağıdır bu kendi kendime allah allah diyip giyindim,güzel bir kahvaltı yapıp yola koyuldum,saat 4,45 de kemeraltındaki bir cafe önünde buluşup önceden kiralamış olduğumuz teknenin bağlı olduğu limana geldik,atladık tekneye 12 arkadaş yavaş yavaş açılıyoruz tabi muhhabet o biçim,bir yandanda herkes takımlarını hazırlıyor,avlağımıza geldik nihayet,hemen salladım oltamı herkes gibi,at çek yapıyorum tekneden,ilk balığı ben aldım hemde ne balık,rapalaya atlamıştı 7 kg ağırlığında levrek,ne güzeldi bu balıkla yapmış olduğum mücadele,arkadaşlarda beni izledi artık herkes her an balık çekmeye başladı nede olsa zamanıydı levreğin,livarlarımız dolu olarak sahile yaklaştık ne güzel gündü diyip anılarımın(hayellerimin) en güzel köşesine yerleştirdim*sizlerinde güzel anılarınız(hayelleriniz)vardır mutlaka hadi bana eşlik edin...

Hayırlı olsun ilker kardeşim...

gokseldbuga
17-04-2007, 19:44
Selim abi lütfen beni uyandırma, ne güzel hayal etmişsin

balıkcı
17-04-2007, 19:51
Selim abi lütfen beni uyandırma, ne güzel hayal etmişsin
Yoo o 12 kişi aslında şu anda sitedeki 850 civarında olan üye,herkes var bu organizasyonda(hayalde)kaçmak yok mecburen katılacaksın...

nevzat
17-04-2007, 20:01
ilker abi hayırlısı olsun.Çok güzel bi duygu olsa gerek,hayal ediyorumda istediğin zaman, istediğin yere,zaman kotası olmadan ah! ah!

ismail çakır
17-04-2007, 20:18
yani selim bey öyle anlatmışsınki.. sanki başka alemlere gittim ve geldim.. sağolasın..

kturkol
17-04-2007, 21:01
İlker tebrik ederim. umarım herşey istediğin gibi olmuştur. izmir seni bekliyor.

geli garide bir balığa gidelim.

(yanlız birşey soracağım. erken yaşta ne emekliliğidir bu? varsa bir yolu bizde yararlanalım)

Güven ÖZYELDAN
17-04-2007, 21:26
hadi bakalım ilker abi hazırla takımları yenile iğneleri misinaları şimdiden geldiğinde hazır olsun şimdiden hayırlı olsun...

ADNAN
17-04-2007, 21:37
İİlker usta allah uzun seneler yemek nasip etsin hayırlı uğurlu olsun.

aserkansatı
17-04-2007, 21:39
Vay be emeklilik ha,şimdi ne hayalleri vardır ilkerin,gelin ilkerin hayallerine bizde ortak olalım**emekli olduktan sonra izmire yerleşmek için atladık gittik bu şehre ailece,hemen bir eve yerleştirdikten sonra ilk işim rastgelsin org dan tanımış olduğum dostları aramaya başladım,hepsini teker teker bulup bir cafede tplandıp organizasyon düzenlemek için anlaştık,mutlu bir şekilde eve döndüm Eee nede olsa o hayal ettiğim gün yarındı,gece gözüme uyku girmiyordu ne kadarda erken yatıp uyumak istesemde uyuyamıyordum,saat olmuştu 12 ben ne olur ne olmaz diye saati 4 de kurdum,bir ara dalmışım çok acayip rüyalar görüyorum,bütün millet balık üstüne balık alıyor bende tık yok,ismail abi durmadan çekiyor 4-5 kg lık levrekleri(çanakkalede olmasına rahmen,rüya bu kardeşim)onur almış livarına koca koca çupraları,erol sırtı ile orkinos tutuyor,haldun livarı doldurmuş bir köşede birasını yudumluyor,muvaffak abinin livarı kefallerle dolu,bir ara merti dalgıç elbiseleri ile dalarken bile gördüm,ben hala boşa sallıyorum yok sanki deniz bana dargın gibi,derken acayip bir ses beni uyandırdı saat çalıyordu,sırılsıklam olmuştum neden acaba dedim kendime,ya olsa olsa izmirin sıcağıdır bu kendi kendime allah allah diyip giyindim,güzel bir kahvaltı yapıp yola koyuldum,saat 4,45 de kemeraltındaki bir cafe önünde buluşup önceden kiralamış olduğumuz teknenin bağlı olduğu limana geldik,atladık tekneye 12 arkadaş yavaş yavaş açılıyoruz tabi muhhabet o biçim,bir yandanda herkes takımlarını hazırlıyor,avlağımıza geldik nihayet,hemen salladım oltamı herkes gibi,at çek yapıyorum tekneden,ilk balığı ben aldım hemde ne balık,rapalaya atlamıştı 7 kg ağırlığında levrek,ne güzeldi bu balıkla yapmış olduğum mücadele,arkadaşlarda beni izledi artık herkes her an balık çekmeye başladı nede olsa zamanıydı levreğin,livarlarımız dolu olarak sahile yaklaştık ne güzel gündü diyip anılarımın(hayellerimin) en güzel köşesine yerleştirdim*sizlerinde güzel anılarınız(hayelleriniz)vardır mutlaka hadi bana eşlik edin...

Baba yazmışsın be...:helal: :helal: :helal:

MEHTERAN
17-04-2007, 22:35
Abim hayırlı olsun inşallah. Biz görebilirimiyiz o günleri belimeyorum. Cenaballah yedirmek nasip etsin. Tebrik ediyorum. Sayıgılarımla abicim.

varior
17-04-2007, 22:46
İlker abi hayırlı uğurlu olsun, çalışma hayatından yeni çıktığın için umarım sıkılmazsın.. Herşey gönlüne göre olsun.. Darısı bize.. :helal:

balıkcı
18-04-2007, 06:37
Baba yazmışsın be...:helal: :helal: :helal:
Aslında böyle yazılar yazmasını sevmem serkan,burada sadece kendimce ilkerin hayellerine ortak olmak istedim,laf aramızda bende balığa gideceğim günlerde yazıda olduğu gibi olurum,uyuyamam bir iki saat uyur rüyadada balıkta olurum genelde,vurmaz balık deli eder beni ama uyanıp kahvaltımı yaptıktan sonra bir heyecan başlar,aslında bakarsan çok enteresan kişilerdir balıkcılar,biraz romantik,biraz keyifci ve birazda akşamcı olurlar,hepsinde bu üç özellik olmasada,bu üç seçenekten biri mutlaka uyar balıkcılara,bana üçüde uyuyor,hayal edin hayalinizin peşinden koşun,hayal etmezseniz geleceğinizi yönlendiremezsiniz,bazen hayal ettikleriniz gerçekleşme olanağı olmasada...

giritli
18-04-2007, 07:34
Selim abi kopardın beni abicim:'( ...hayallerimin tercümanı oldun...inşallah birgün senide aramızda görmek nasip olur...:helal: :helal: :helal:

CaTSiLeNcE
18-04-2007, 10:34
ilker abi hayırlı olsun..bundan sonra sevdiklerine ve kendine daha fazla zaman ayırırsın sanırım..herşey istediğin gibi olur umarım..

gokseldbuga
18-04-2007, 12:07
Yoo o 12 kişi aslında şu anda sitedeki 850 civarında olan üye,herkes var bu organizasyonda(hayalde)kaçmak yok mecburen katılacaksın...

Yok abi yanlış anlaşılma olmuş ben hayalin ne güzel kendimi kaptırdım gittim,uyandırma büyü bozulmasın demek istemiştim

balıkcı
18-04-2007, 12:16
Ne demek istediğini sonradan anladım,birinci şık ve ikinci şık olarak ikiye ayırıp yazacaktım bu gün ama sen benden önce davranmışsın.

katiti
18-04-2007, 13:36
Selim Abi hayaller gerçekleşince de güzel olur ;):)...

igmsva
18-04-2007, 16:39
Çikulataları unutmuyosun, İlker amca
sadece onunla kurtulabileceksem iyi valla..:D :D :D

igmsva
18-04-2007, 16:42

abi beni mahvettin :deli: :deli: :D

Taygun KOCABIYIK
18-04-2007, 16:42
sadece onunla kurtulabileceksem iyi valla..:D :D :D
O kadar kolay olmaz abicim bu emeklilik işi :D:deli:

igmsva
18-04-2007, 16:45
İlker tebrik ederim. umarım herşey istediğin gibi olmuştur. izmir seni bekliyor.

geli garide bir balığa gidelim.

(yanlız birşey soracağım. erken yaşta ne emekliliğidir bu? varsa bir yolu bizde yararlanalım)
kıvançım erkeni olurmu, bifiil hizmet süremi doldurarak maaş hakedişli (normal) emeklilik hakkım valla....

gıracemi
18-04-2007, 17:09
abi emekliliğin hayırlı uğurlu olsun.. allah paraları çatır çatır yemeyi nasip etsin :) :)

er35han
18-04-2007, 17:18
:helal: ilker abi emekliliğin hayırlı uğurlu olsun,darısı başımıza inşallah...:) :) :)

igmsva
19-04-2007, 13:54
arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim. bugün diyarbakıra döndüm.tüm işlemlerim bitti.artık resmen emekliyim. bundan sonra hanımın tayin işini hallettikten sonra eşyalarımı taşıma işim kaldı. hayırlısı ile onlarıda hallettimmi ver elini izmir.
hepinize tekrar teşekkür ederim.

mozdil
19-04-2007, 14:01
İlker

Hayrılı uğurlu olsun. Aklımın köşesinden bile geçmeyen bir olguyu gerçekleştirdin. Tebrikler.

giritli
19-04-2007, 14:04
arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim. bugün diyarbakıra döndüm.tüm işlemlerim bitti.artık resmen emekliyim. bundan sonra hanımın tayin işini hallettikten sonra eşyalarımı taşıma işim kaldı. hayırlısı ile onlarıda hallettimmi ver elini izmir.
hepinize tekrar teşekkür ederim.
:dans: :dans: :dans:
İlker abicim hadi gözün aydın...inşallah hanımın tayinini de biran evvel hayırlısı ile halledersin...eşya taşıma işini hiç düşünme abicim...sen yeterki İzmire kadar getir yeter:D ...bu kadar adamız burda:P ...

mufi
19-04-2007, 14:05
Öncelikle emeklilik hayırlı olsun umarım iyi vakit geçirirz buralarda .. ama unutma en geç 1 sene sonra bana demişti diyeceksin....
iş aramaya başlarsın.
İlkercim benim amca oğlu var Diyarbakırda doktor..bilmem yardımı olurmu.

igmsva
19-04-2007, 14:12
Öncelikle emeklilik hayırlı olsun umarım iyi vakit geçirirz buralarda .. ama unutma en geç 1 sene sonra bana demişti diyeceksin....
iş aramaya başlarsın.
İlkercim benim amca oğlu var Diyarbakırda doktor..bilmem yardımı olurmu.
canım abim çok teşekkür ederim. hanımın buradaki işlemlerini bitirmiş, ankaraya giderken bakanlığına elden teslim etmiştim. şimdilik sadece beklemek kaldı. iş konusuna gelince bakarız birşeyler sanırım. yeterki izmirde olalım, yeterki sağlıkla hoş zamanlar geçirelim. gelince öpcem abi o kıymetli ellerinden.

amatör balıkçı
22-04-2007, 21:19
Hayırlı uğurlu olsun İlker bey,allah size çok güzel mutluluk ve huzur dolu bir emeklilik yaşantısı nasip etsin bende yeni emekli bir memurum sanki yeni doğmuş hayata yeni başlamış gibi hissediyorum kendimi,eşinizin tayin işi de hallolur inşallah.

igmsva
22-04-2007, 21:22
Hayırlı uğurlu olsun İlker bey,allah size çok güzel mutluluk ve huzur dolu bir emeklilik yaşantısı nasip etsin bende yeni emekli bir memurum sanki yeni doğmuş hayata yeni başlamış gibi hissediyorum kendimi,eşinizin tayin işi de hallolur inşallah.
çok çok teşekkür ederim. hayırlısı bakalım........:D