PDA

Tüm Versiyonu Göster : El Yapimi Sahte Rapala

urfettin
17-04-2007, 15:40
Piyasada bulamadığımız,(MU) diye tabir ettiğimiz kefale benzer balığı Arkadaşım Levent hoca zeytin ağacından imal etti. İş yapacağını umduğumuz bu rapalayı görüşlerinize sunuyorum.

Rasgele

[Only Registered Users Can See Links]

HALDUN YALIMLI
17-04-2007, 15:46
El emeği, göz nuru, yapanın ellerine sağlık umarım bu emeğinin karşılığını alır. El yapımının yerinide hiç bir şey tutmuyor. RASTGELSİN.

ismail çakır
17-04-2007, 15:55
bu balığın tarafımızdan test edilmesi lazım. ya bu hafta sonu gelin veya gönderin. gerçi levregin kesat zaman ama suda gelişine ve renk ayarlarına bakmamız lazım. bence karın altının tamamen beyaza kayması lazım.bide göz pek uymamış gibi. gelince başka birşeyler düşünelim. şimdilik bir tane deneme için yeter..maketlerden fazla hazırladığınız varsa ham olarak dursun..
şimdilik benden sadece:helal: :deli: :helal:

katiti
17-04-2007, 15:57
Bence güzel olmuş, bir de sudaki aksiyonunu görmek gerek. Tebrikler...

Lethe
17-04-2007, 16:02
el emeği göz nuru olmuş valla.tebrik ederim.umarım işe yarar..:helal: :helal:

mufi
17-04-2007, 16:36
gayet te güzel...ellerinize saglık..
bir gaye ugruna çalışmak ama olumlu yönde
yaşam budur işte bizi bu günlere getiren.

mufi
17-04-2007, 16:51
buda benden bu gün yaptım nasıl ama?? zargana vs için...daha denemedik ama zargana zamanı iş yapar..
malzeme kavak agacı dalı ve şeffaf tırnak cilası artı kırtasiyeden alınma sim tozu
yapım süresi 15 dk.;)

gokseldbuga
17-04-2007, 17:28
Mufi abi o web kamerasıyla balıkları da çekmeni istirham ediyorum:dans:

Taygun KOCABIYIK
17-04-2007, 17:38
Gerçekten rapala-yozuri gibi markaların sahte balıklarına taş çıkartacak güzellikte olmuş tabi balıkların fikrini öğrenmek gerek bunuda ismail ustamız halledicek gibi görünüyor.
Muvaffak abi senin sahtede harika bu hafta sonuna kadar banada bir tane hediye yaparsan çok memnun olurum kullanmak için değilde hatıra olarak saklamak için istiyorum ama baktım sen yakalıyorsun balık bende kullanırım :)

gıracemi
17-04-2007, 20:52
bende dün başladım bi tane yapmaya.. kabası bitti, şimdi içine koyacağım bilyelerin düzeni ve gagasının şekli üzerinde hesaplamalar yapıyorum.. çok uğraştım dünden beri, umarım buna değer.. balık tutmasa bile büfeye koyup saklarım kesin :) sizin yaptıklarınızda çok başarılı gibi görünüyor.. umarım balıklarda beğenir...

kturkol
17-04-2007, 20:58
bravo gayet güzel görünüyor. umarım yeterli iş görür.

Emre
17-04-2007, 21:00
Ürfettin abicim Vallaha ne diyim ciddende emeğinize sağlık helal olsun çok süper görünüyor ben levrek olsam hemen atlardım okadar beğendim vallahi :D:D:D hehehe tekrar emeğineze sağlık

mufi
18-04-2007, 06:00
Mufi abi o web kamerasıyla balıkları da çekmeni istirham ediyorum:dans:

kırarmıyım ben bu güzel insanı..?? tutar tutmaz ok.:)

mufi
18-04-2007, 06:02
Gerçekten rapala-yozuri gibi markaların sahte balıklarına taş çıkartacak güzellikte olmuş tabi balıkların fikrini öğrenmek gerek bunuda ismail ustamız halledicek gibi görünüyor.
Muvaffak abi senin sahtede harika bu hafta sonuna kadar banada bir tane hediye yaparsan çok memnun olurum kullanmak için değilde hatıra olarak saklamak için istiyorum ama baktım sen yakalıyorsun balık bende kullanırım :)

Tago seni ilk gördüğümde bu minik rapalayı sana veriyorum... bana hatırlat

Rauf
18-04-2007, 06:15
El yapımına önem veren bir arkadaşınız olarak hemşehrimi, muaffak ustamı, şu anda uğraş veren gıracemi tebrik ediyorum bunları yaparken ne kadar heyecan veren bir iş olduğunu biliyorum kolay gelsin başarılar dostlar.

urfettin
18-04-2007, 06:32
Herkesin görüş ve iyi dileklerine teşekkürler

aganta borina borinata
18-04-2007, 08:26
ellerinize sağlık...çok iyi olmuş...ismail abinin de dediği gibi karın kısmını beyaza yakın bi renk yapmak sanırım daha iyi sonuçlar verecektir...

rastgelsin...

giritli
18-04-2007, 08:40
Muvaffak abicim ve de ürfettin kardeşim ellerinize sağlık...inşallah bunlarla bol bol gönlünüze göre balıklar tutarsınız...kıskanırım ama Muvaffak abicim bende isterim bendeeeee....:P

kutluhan
18-04-2007, 09:33
tebrik ederim, güzel işler çkarmışsınız. rastgelsin.

ramazanuçar
18-04-2007, 10:05
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

bende bir tane deneme yapmıştım ama işe yarayacağı konusunda ciddi endişelerim var açıkcası.

malzeme süpürge sapı sert ağaç.boya simli oje

mufi
18-04-2007, 10:22
Muvaffak abicim ve de ürfettin kardeşim ellerinize sağlık...inşallah bunlarla bol bol gönlünüze göre balıklar tutarsınız...kıskanırım ama Muvaffak abicim bende isterim bendeeeee....:P

ok halledriz.. abisi biliyorsun yaptıgım ilkti ve kim ilk gönlü isterse ona gitti..
tago ya..:)

misina
02-12-2007, 23:13
tebrik ederim üstadım. güzel olmuş

Taygun KOCABIYIK
03-12-2007, 12:03
ok halledriz.. abisi biliyorsun yaptıgım ilkti ve kim ilk gönlü isterse ona gitti..
tago ya..:)
Konu eski lakin o küçük şirin şey benim ellerim arasında :) Arada bakıp sevip okşayıp yerine koyuyorum :)

xnode
26-06-2008, 22:47
güzel balıklar, umarım iş yapar.

YAKALARIM
16-03-2009, 17:53
Ellerinize sağlik demek ki üretim olacak birde yakaladiklarimiz olursa yani neyi yakaladiğimiz konusunda başarili olursak bunu da paylaşirsak çok güzel olur şimdiden teşekkürler

kocabalık
17-03-2009, 13:41
rapala çok güzel olmuş fakat o kadar emek atıyorsun takılıyor ve duymak istemediğimiz ses ççatt. umarım uzun süre kullanabilirsiniz rastgele