Tüm Versiyonu Göster : vefat
Arkadaşlar bugün ögleden sonra zamanım ata kalp hastanesi /kahramanlarda geçti...
burada beraber balıga gittiğim emekli bir yan komşum vefat etti geceden hastaneye kaldırmışlardı. moralim bozuk
bir gün önce beraber oldugun insan bir gün sonra yok..
boş dünya
ramazanuçar
18-04-2007, 17:39
muvaffak abi başınız sağolsun.meftaya allahtan rahmet kalanlarına sabır dilerim...
Taygun KOCABIYIK
18-04-2007, 18:04
Muvaffak abicim başın saolsun allah geride kalanlara sabır versin.
İşte insanlar böyle bu gün var yarın yok onun için kimseyi kırmadan dostça kardeşçe yaşayalım bu dünyada yiyceğimiz 1 topan ekmek neyi paylaşamıyoruz anlayabilmiş değilim.
gıracemi
18-04-2007, 18:08
muvaffak abi başın sağolsun.. çok üzüldüm arkadaşın için.. sen kendini üzme abi keza gidenin arkasından ona tek yapabileceğimiz iyilik onun için dua etmektir.. allah sevdiklerine sabır versin.. bende geçen sene 18 martta babamı kalp krizinden kaybettim.. acı üzüntü ne demek kralını biliyorum.. allah kimseye böyle acı yaşatmasın diycem ama mukadderat.. gönlünü ferah tut, kafanı dağıtmaya çalış, onun için dua et.. yapabileceğin tek şey bu.. tekrar başın saolsun....
çok üzüldüm muvaffak abi.başınız sağolsun..
gokseldbuga
18-04-2007, 18:42
Mufi abi başınız sağolsun
Güven ÖZYELDAN
18-04-2007, 21:19
başın saolsun abi......
Abi başın sağolsun,Allah rahmet eylesin...
Muvaffak Abi başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin...
teşekkürler arkadaşlar.. insan bir buruk oluyor.. beraber olta salladıgın /atıp/tuttugun birisi bu gün yok...
neyse hayat devam ediyor yarınlar gençlerin umut dolu olmalı...sizlerle beraber olmak bana enerji veriyor..
aganta borina borinata
19-04-2007, 07:12
başınız sağolsun...allah rahmet eylesin...
Muvaffak abicim başın sağolsun...geride kalanlarına Allah sabır versin...geçenlerde bir konuya cevap yazarken şöyle yazmışım [Only Registered Users Can See Links]
"Çok teşekkürler Ulaşcım...tanıştığımıza da çok sevindim bu arada...seninde söylediğin gibi balık güzel ama muhabbetimiz çok daha güzeldi...balık avını balık avı yapan da bu bence...yoksa tek başına git,balığını tut bana göre değil...o zaman böyle güzel anılarla eve dönemiyorum...kepçe muhabbetimiz,adabeyi vakamız,pisicikle oynaşmamız,vosvosu çalıştırmadan önce kendisine iltifat etmelerimiz ve daha aklıma gelmiyen pekçok şey...bunlar olmadığı zaman stresli iş hayatımdan birgün çalmış oluyorum sadece ve o günü kotarmış oluyorum...ama bu tarz paylaşımlar olduğu zaman insanın aklına ve yüreğine mıh gibi kazınıyor...zaten hayatı hayat yapanda paylaşımlar sonucunda oluşan anılar silsilesi değilmidir..."
Alparsbeğ
19-04-2007, 11:28
Muvaffak Abi, başınız sağolsun, Allah Rahmet eylesin, ve geride kalanlara sabır versin
canım abim çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versin. başınız sağolsun. arkadaşına Allahtan rahmet diliyorum.
başınız sağolsun muvaffak abi.
aserkansatı
19-04-2007, 22:15
Abi başın sağolsun...
eşref sürek
20-04-2007, 03:16
başınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlarada sabır versin
Muvaffak abi başın sağolsun...
Salih Reis
20-04-2007, 08:52
Arkadaşlar bugün ögleden sonra zamanım ata kalp hastanesi /kahramanlarda geçti...
burada beraber balıga gittiğim emekli bir yan komşum vefat etti geceden hastaneye kaldırmışlardı. moralim bozuk
bir gün önce beraber oldugun insan bir gün sonra yok..
boş dünya
Sevgili abicim başın sağolsun,
ölümlü dünya,
hersey boş...
americer
20-04-2007, 20:49
abi başın sagolsun allah geride kalanlara sabır versin
Muvaffak abim başınız sağ olsun,allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
Başınız sağolsun abi,Allah rahmet eylesin.Acınız acımızdır,üzüntünüz üzüntümüzdür.Allah geride kalanlara sabırlar versin.
iesencan
21-04-2007, 15:55
Abi Başın Sağolsun.Allah sizlere ömür versin, senin adına üzüldüm.Ölümlü dünya işte bugün varsın yarın yok.Ölen Arkadaşına Allah Rahmet Eylesin.:(
MEHTERAN
21-04-2007, 20:20
Çenaballah günahlarını affetsin. Nur içinde yatsın yakınlarına sabırlar diliyorum.
muvaffak bey başınız sağolsun. allah tan ölene rahmet kalanlara sabır dilerim.
amatör balıkçı
21-04-2007, 21:47
Muvaffak bey allah size sabır ve dayanma gücü versin merhum arkadaşınıza da cennetinin en güzel köşelerinden birini versin inşallah diyorum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.