Tüm Versiyonu Göster : İsmail Çakır adına-19Nisan
gokseldbuga
19-04-2007, 12:58
İsmail abinin az dediği avı yayımlıyorum, balık yok diyor, beni de deli ediyor.
[Only Registered Users Can See Links]
hey maşallah
urfettin
19-04-2007, 13:19
İsmail abinin az dediği avı yayımlıyorum, balık yok diyor, beni de deli ediyor.
hey maşallah
Goksel bey,
Güzel avından dolayı ismail beyi kutlarım. Neticede bu bir avcılık.Kısmet işi. azda olsa yetinmek lazım.Herzaman av eti değil,bazende taban etidir.İsmail bey iyi bilir bunları.
Rastgele
ismail abicim sen bitanesin yaaa fotolara baktıkca içim ağlıyor :'( ama maşşallahhh yine cupraları dizmişsin menemen testisi gibi:D
ismail abi herzamanki gibi bizi çattlattı. :D eh artık havalar iyice düzelince çanakkaleye bir organizasyon şart oldu..........:D
Uzm.Dr.Rastgele
19-04-2007, 14:09
Senelerdir oltacılık yaparım, İsmail beyin yöresi kadar bereketli bir yer görmedim
desem yalan olmaz...
İnşallah doğası ve tabiatıyla daha yıllarca temiz kalır da bu verimlilik devam eder....
güzel balıklar rastgelsin
Balık yokmuş gerçekten, bunlar Çanakkale martısı :D. İsmail Abi yaktın bizi yaktııın :D :D :D. Tebrikler...
İyikide yokmuş hani.Maşallah güzel av...
valla hiç şaşırmadım :D
ismail abi yine döktürmüşsün.bereketi bol olsun ne diyeyim.bize de imrenmek düşüyor artık..
tebrikler ismail abi.:helal: :helal: :helal:
bu arada merak ettim,
ismail abi, alt fotoğraftaki kuzu kaç gr. geldi takriben?
ismail çakır
19-04-2007, 16:43
bu arada merak ettim,
ismail abi, alt fotoğraftaki kuzu kaç gr. geldi takriben?
750 gr. geldi. 600 gr.da şuna karagözü geldi.
afiyet olsun tam porsyonlukmuş :D :deli:
gokseldbuga
19-04-2007, 17:01
İsmail abi, tarttın mı balıkları? bana hiç te 750 gr helmedi o kuzu, 1 kg üzeri diye tahmin ettim?
Abi Ben Anladim Sen Levrek Gelmedi Diye Balik Yok Diyosun :P Ama şu Güzelim çupranin Da Hakkini Vermek Lazim.biz Burda Böyle Bir şey Yakalasak bir sene muhabbetini ederiz,tebrikler abicim ellerine sağlık:helal: :helal:
gokseldbuga
19-04-2007, 17:09
Erhan tebrik ederim, ben söylemek istememiştim, bütün gün at çek yapmış , levrek yokmuş ondan balık yok diyor. Bakti levrek yok hadi bakayım bari eğleneyim birkaç çipura tutayım demiş.
İsmail abi ellerin dert görmesin, şenlendirdin beni
İsmail olmuyo kardeşim yaa birazda bu tarafa kışkışla balıkları
(afiyet olsun)
İsmail abi eline sağlık, bunları gördükçe balık sevdası artıyor.. Çanakkalede Levrek yoksa boğazdan kaçanlar bu tarafa geliyor demek ki.. :D Eğer Egelilerde bırakırsa ben yakalamaya adayım.. :D
Göksel resimler için teşekkürler..
Taygun KOCABIYIK
19-04-2007, 17:33
İsmail abi yaktın kavurdun yine ortalığı ellerine sağlık rastgelsin.
Helel olsun İsmail abi, iyice kurtlandırdın bizi.Daha bereketli avlara rastgele.
Hasan BALIKÇI
19-04-2007, 18:51
ismaıl abıcım sana şapka çıkartılır ve saygı duyulur.sağlıklı bır ömür deyıp daha büyüklerine rastgelsın.saygı dolu selamlar:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
ismail abi tebrik ederim. harika balıklar.çupranında yanakları kızarmış, alyanak mı ne.yada yakalandığı için çok utanmış.
ahh abi nediyeyim ki ya valla yine maşallahın var allah nazardan saklasın...
Abi rastgelsin:helal: rastgelsinde bizede bırakırsın artık bir kaç balık çanakkalede:D yoksa biz balık yerine midye toplayacağız senin yanında:'(
mustafakasim
20-04-2007, 07:01
:deli: :deli: :deli: :deli: sonunda başardın ismail abi delirttin beni.bir de balık yoktu demiyormusun:hıııı: :hıııı: :D bizim bursadan arkadaşlarda bu hafta oraya gidiyorlar .bakalım meradan mı yoksa ustalıktan mı :D
HALDUN YALIMLI
20-04-2007, 08:16
İsmail abi artık tebrik ederim demekten bana fenalık geldi, sana balık yok demekten fenalık gelmedi. Balık ölçüsü vermekte son nokta yanlız bu olay ayrı bir tebriği hakediyor. RASTGELSİN.
Uzm.Dr.Rastgele
20-04-2007, 08:48
:deli: :deli: :deli: :deli: sonunda başardın ismail abi delirttin beni.bir de balık yoktu demiyormusun:hıııı: :hıııı: :D bizim bursadan arkadaşlarda bu hafta oraya gidiyorlar .bakalım meradan mı yoksa ustalıktan mı :D
Bende Aynen Mustafa gibi düşünüyorum....Tabiki meranın bereketini...
Rastgele dostlar..
gokseldbuga
20-04-2007, 09:06
ben Gerencede kaçan 10 ton balığı merak ediyorum İshak amca
maşallah abi nededeyse danizde balık kalamamış deryada :)desek ve desemde abi bunu bulamayanlarda var ...örnegin benim gibi tatlısucular:):(...en kötü avınız bunun gibi olsun abi..selametle
americer
24-04-2007, 19:27
işte budur abi az olsun bizim olsun abi. rastgele
Hemşo bunlara sen azmı diyon? ben bişi demicem moralim bozuluyo.:hıııı: :hıııı: :confused:
kartallı
25-04-2007, 15:44
gerçektende balıklar takdiri hakediyor hepside birbirinden güzel..darısı başımıza saygılar...
İsmail abicim tebrikler yine kırmışsın belini:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.