Tüm Versiyonu Göster : 22 Nisan
ismail çakır
22-04-2007, 11:43
hafta sonu tatili ile 23 nisan tatilinin birleşlesini fırsat bilen çıpra balıkları galiba güneye izmir tarafına tatile gittiler.:) bütün uğraşlarıma rağmen çıpra yakalayamadım.:'( ama çıpra yerine nöbete kalan karagözlerden yakaladım.:D
22-23 nisan organizasyonu yapan izmir grubundan güzel çıpra haberleri bekliyoruz..
rasgelsin...
[Only Registered Users Can See Links]
canım abim yine döktürmüşsün valla. hepi çok güzeller ellerine sağlık.
:D bırak bu sefer çupraları bizimkinler tutsun da sevinsinler. bizde bol bol maceralarını okuyalım abi:D
ismail çakır
22-04-2007, 13:26
canım abim yine döktürmüşsün valla. hepi çok güzeller ellerine sağlık.
:D bırak bu sefer çupraları bizimkinler tutsun da sevinsinler. bizde bol bol maceralarını okuyalım abi:D
inşallah be ilkercim. bütün kalbimle diliyorum..;)
Uzm.Dr.Rastgele
22-04-2007, 17:17
İsmail hocam gene döktürmüşsün......
ismail abim yine nevaleyi çıkartmışsın maşallah..;)
Rastgelsin ismail abi,laf aramızda cocukken kadıköy iskelesinden çok tutmuştum karagöz.
İsmail Abi beyaz balık olsun bizim olsun :D. Bunlar da çok güzel, ellerine sağlık...
Taygun KOCABIYIK
23-04-2007, 22:18
Rastgelsin ismail abi,laf aramızda cocukken kadıköy iskelesinden çok tutmuştum karagöz.
Abi o devirlerde lidyalılar parayı bulmamıştı sanırım henüz değil mi?:deli: :D
İsmail ustam ne demişler 40 gün çupra&levrek eti 1 gün karagöz eti eee olacak o kadar :D
İsmail abicim Levrekler nerelerde çupralar:) pardon karagözler:D geldi onlar tatilemi gittiler acaba :( levreklerini özledik abicim:)
gıracemi
24-04-2007, 00:28
ellerine sağlık ismail amca.. ben daha sezonu açamadım.. senin fotoğraflarla avunuyoz beya :)
amatör balıkçı
24-04-2007, 08:06
Tebrikler İsmail bey,çipura avının verdiği keyif bir başkadır ama ben lezzette karagözü tercih ederim.
americer
24-04-2007, 19:03
rastgele ismailabi rastgele
Maşallah İsmail abi,döktürmüşsün gene,bakalım bunlardan sonra kimler çıkacak karşımıza...
İsmail hemşo bırak şindi cıpraları bağzen damak tadı değişmesi lazım bunların cıpradan aşa kalır yeri yok.laf aramızda canakkaleli kan kardeşimden boğazda lüfer aktığı haberini aldım tekneden cekiyorlarmış belki kıyıdada olur bilgin olsun.
Güven ÖZYELDAN
25-04-2007, 15:32
Valla abi bu tarafa gelen olmadı daha yolda eğleşiyolar sanırım çıpralar...
kartallı
25-04-2007, 15:37
abi tebrikler karagözler çok güzel görünüyor...darısı başımıza...saygılar
tatlısuefendisi
29-04-2007, 12:40
işte balık beee abi helal
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.