Tüm Versiyonu Göster : turna
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Saat 16 sıralarında at çek için bizim derneğe ait olan bir göle gittim,15 dakika sonra 55 cm büyüklüğünde bir turna atladı silikon balığa,60 cm den aşağıya almak yasak olduğu için geri saldım,yarım saat at çek yapmaya devam ettim sonra bu turna atladı sarı-siyah renginde 12 cm büyüklüğndeki silikon yapay balığa,hemen dışarı aldım ve ölçdüm 80 cm geldi bu yakışıklı.
Abi Ellerine Sağlik Harika Bir şey
ismail çakır
22-04-2007, 19:56
selim bey güzel balık ama sirkülere uyularak geri bırakılması çok çok daha güzel inşallah güzel yurdumda da yasaklara ve sirkülere harfiyyen uyulur..
selim bey güzel balık ama sirkülere uyularak geri bırakılması çok çok daha güzel inşallah güzel yurdumda da yasaklara ve sirkülere harfiyyen uyulur..
Olur abi bir dahaki sefere sirkülere uyarım:D
ismail çakır
22-04-2007, 20:08
Olur abi bir dahaki sefere sirkülere uyarım:D
selim bey bir hata mı yapıp yanlış kelammı ettik acaba? zaten siz mesajınızda 60 cm. altında olanı saldığınızı yazmamışmıydınız.benmi yanlış okudum diye baktım ama doğru okumuşum.daha nasıl sirkülere uyacaksnız anlayamadım...
selim bey bir hata mı yapıp yanlış kelammı ettik acaba? zaten siz mesajınızda 60 cm. altında olanı saldığınızı yazmamışmıydınız.benmi yanlış okudum diye baktım ama doğru okumuşum.daha nasıl sirkülere uyacaksnız anlayamadım...
Şakaydı abi,sizin ne demek istediğinizi anladım,kendimce bir şaka yapayım dedim:D hatta sonunada simgelerden gülen adamı ekledim.
Şakaydı abi,sizin ne demek istediğinizi anladım,kendimce bir şaka yapayım dedim:D hatta sonunada simgelerden gülen adamı ekledim.
:D :D ...................
çok güzel abi ellerine sağlık:helal: keşke bende anlasamda deneyebilsem..:'(
Selim arkadaşım güzel turna allah daha büyüklerini nasip eder inşallah bu derneklerde şampiyonalar tertip edilir bildiğim kadarıyla dernek ici yarışmalarda maceraların varsa anlat bilgi sahibi olsun arkadaşlar hayırlı günler dilerim.
Taygun KOCABIYIK
23-04-2007, 08:09
Selim abi maşallah harika bir turnayla sahalara geri döndün tebrikler.
Selim abi silikonun resimini bizlerle paylaşırmısın......?
Selim abi silikonun resimini bizlerle paylaşırmısın......?
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Buyur emre bu silikon balıkla yakalandı o turna.
HALDUN YALIMLI
23-04-2007, 10:50
Selim abi tebrikler, çok güzel bir turna. Sirkü konusunda yapmış olduğun davranış bizim ülkemizde duyarsız avcılar içinde güzel bir örnek teşkil eder umarım. RASTGELSİN.
Selim abicim hem balık hemde duyarlılığın için tebrikler...inşallah daha da gocamanları nasip olur:D ...eh abicim malzeme konusundaki zenginliğini biliyorduk zaten ama nasip herşeyin başı olduğuna göre allah şansını da daim etsin abicim...umarım herzaman gönlüne göre (ha tabi bide sürküler üstü) balıklar tutarsın...:helal: :helal:
Selim abicim hem balık hemde duyarlılığın için tebrikler...inşallah daha da gocamanları nasip olur:D ...eh abicim malzeme konusundaki zenginliğini biliyorduk zaten ama nasip herşeyin başı olduğuna göre allah şansını da daim etsin abicim...umarım herzaman gönlüne göre (ha tabi bide sürküler üstü) balıklar tutarsın...:helal: :helal:
Onurcuğum sağol daha irilerini geçmiş zamanlarda yakalama şansına varmıştım zaten,turnada rekorum 108 cm 10 kg,bu turna iki sene evvel tutulmuştu.
gıracemi
23-04-2007, 12:12
45 dakikada 2 büyük turna.. selim abi biz saatlerce bekleyip bi tane çipura alamadığımız zamanlar oluyo.. diğerini salmak zorunda olsan bile onun çekerken verdiği heyecan insana yetiyor.. afiyet olsun güzel abim...
Selim Abicim Paylaşımın teşşekür ederim...silikonda baya cekicilik varmış hani :D
gokseldbuga
23-04-2007, 16:44
tebrikler Selim abi,
Selim Abi özlemişiz valla resimlerini ama dönüşün de muhteşem oldu hani, tebrik ederim :)...
aserkansatı
23-04-2007, 22:11
Kardeşim tebrikler...Fotoğrafı parayla çektirmedin inşallah...:D :D :D
Kardeşim tebrikler...Fotoğrafı parayla çektirmedin inşallah...:D :D :D
Yok artık para vermiyorum,hatırımız var dostlarda sağolsunlar beleşe çekiyorlar:D
aserkansatı
23-04-2007, 22:26
Yok artık para vermiyorum,hatırımız var dostlarda sağolsunlar beleşe çekiyorlar:D
:D :D :D Sen Saminin poz verdiği israil sazanını gördün mü? Balık 5 yaşında adı Ariel... Amasyada herkesin o balıkla bi resmi vardır ama yine de 3 euro verdi o poza...:helal:
Taygun KOCABIYIK
23-04-2007, 22:29
:D :D :D Sen Saminin poz verdiği israil sazanını gördün mü? Balık 5 yaşında adı Ariel... Amasyada herkesin o balıkla bi resmi vardır ama yine de 3 euro verdi o poza...:helal:
:D :D :D :D abi sizin muhabbetlerede doyum olmuyor yerlere yattım pc başında
İsrail sazanı ha adıda Ariel ha,helal olsun sami kardeşime,ne yalan söyliyeyim benim hiç resmim yok israil sazanı ile ben 10 euro bile verirdim bir fotorafa.
gıracemi
23-04-2007, 23:40
aaa güzel fikir abi bizde bi tezgah açalım ''çiqura hatırazı'' ( ''p'' harfini ters yazdım ama klavyede ''s'' harfinin tersi yok :) ) yazıp acemi balıkçılara özel bi hatıra fırsatı sunalım :deli: :deli: ondan sonra gelsin paralar :dans: :dans: ( sözüm tamamen meclis dışıdır, site mensubu arkadaşlar üstüne alınmasın:P )
İsrail sazanı ha adıda Ariel ha,helal olsun sami kardeşime,ne yalan söyliyeyim benim hiç resmim yok israil sazanı ile ben 10 euro bile verirdim bir fotorafa.
abicim süpersin yaa :D ben bu sözüne bittim yaa benim hiç resmim yok israil sazanı ile ben 10 euro bile verirdim hahaha :helal: :helal:
aganta borina borinata
24-04-2007, 09:54
selim abi tebrikler...umarım bi gün turna avlama fırsatını bende bulurum...
rastgelsin...
urfettin
24-04-2007, 10:24
Selim bey tebrikler
Şansınız bol olsun
americer
24-04-2007, 18:54
tebrikler çok güzel bir balık ...darısı bizlerin başına rastgeleeee
Tebrikler Selim abi, avrupalı bir balık yakalamışsın.. :) Tv de izlerken Avrupalılar daha avlak yerine gelir gelmez 3-5 dk. balık yakalıyorlar nedeni sanırım sizin yaptığınız gibi kurallara uymaktan geçiyor.. Buda balığı bol ve bulunabilir kılıyor.. Tekrar tebrikler.. :helal:
bak selim abi yorum yazmayım dedim ama yine olmadı..burda senden küçük hayranlarının gözünde küçük düşürmek istemezdim...ama işte şüphelerim:::
1....bu balık yeni tutulmuş bir balık değil...
2....özellikle 2.fotoğrafta dikkat edersen bir sertlik hissi var..buda kesin balığın derin dondurucudan çıktığı yönünde bir izlenim veriyor...1.fotoğraf daha sonra çekilmiş ve balık çözülmeye başlamış, sarkmış....
3...üstündeki kıyafet sence balık kıyafetimi..bence bayramlıkların onlar...
4... oltaların,malzemelerin piyasada yok ve yazılanlardan sonra herhangi bir yerden bulduğun silikon fotosunu buraya koyuyorsun
5....balığı büyütüp baktığında sağ kuyruk altındaki yara daha önce tuttuğum dediğin (23.07.2004) balığın yarasıyla aynı...
6...fotoğrafı bir bayan çekmiş oda muhtemelen yenge ve sen herzaman dersinki ben asla bir bayanla balığa gitmem..tabi yenge derken bu benim yorumum bu bayan başka bir bayanda olabilir...;)
7....yapılan araştırmalara göre bir turnanın yeme atlaması en az 58 dk imiş.sen 15 dk sonra tuttum demişsin..hiç inandırıcı değil..israil sazanı bile 13 dk da alınır..
işte bunlar benim aklımı kurcalıyor....birde sana sorum şu olacak bizim derneğe aitdemekle ne demek istediğini pek anlayamadım..yani bizim buradaki alabalık çiftlikleri var onlar gibimi yani..bizde arasıra bizim buradaki alabalık derneklerine gideriz sekoyla ve saniyede 3 alabalık tutarız kaşıkla..yani butarz bir yermi orası..:D
neyse şimdilik benden bu kadar...senin yorumlarına karşı yazılarıma ve şüphelerime devam ederim...sekonunda bir kaç yazacağı vardı oda artık çekinmeden yazar...:deli:
aserkansatı
26-04-2007, 21:46
Selim e o kadar sallamışsın ama,senin Ariel hakkında hiç yorum yazmamışsın.Resmini koyardım ama sitenin eski tadı kaçtı,resim koymak bile uzun hikaye,uğraşamam açıkçası...Yalnız üsteleme link veririm ...:P
Selim e o kadar sallamışsın ama,senin Ariel hakkında hiç yorum yazmamışsın.Resmini koyardım ama sitenin eski tadı kaçtı,resim koymak bile uzun hikaye,uğraşamam açıkçası...Yalnız üsteleme link veririm ...:P
banada öyle geliyor....
en azından selim abinin teşekkürden öte gitmesini isterdim...
aserkansatı
26-04-2007, 22:30
Valla Selim Abin senin poz verdiğin ebatta balıkları akvaryumuna koymuyor ki sana cevap yazsın...
bak selim abi yorum yazmayım dedim ama yine olmadı..burda senden küçük hayranlarının gözünde küçük düşürmek istemezdim...ama işte şüphelerim:::
2....özellikle 2.fotoğrafta dikkat edersen bir sertlik hissi var..buda kesin balığın derin dondurucudan çıktığı yönünde bir izlenim veriyor...1.fotoğraf daha sonra çekilmiş ve balık çözülmeye başlamış, sarkmış....
4... oltaların,malzemelerin piyasada yok ve yazılanlardan sonra herhangi bir yerden bulduğun silikon fotosunu buraya koyuyorsun
5....balığı büyütüp baktığında sağ kuyruk altındaki yara daha önce tuttuğum dediğin (23.07.2004) balığın yarasıyla aynı...
6...fotoğrafı bir bayan çekmiş oda muhtemelen yenge ve sen herzaman dersinki ben asla bir bayanla balığa gitmem..tabi yenge derken bu benim yorumum bu bayan başka bir bayanda olabilir...;)
7....yapılan araştırmalara göre bir turnanın yeme atlaması en az 58 dk imiş.sen 15 dk sonra tuttum demişsin..hiç inandırıcı değil..israil sazanı bile 13 dk da alınır..
işte bunlar benim aklımı kurcalıyor....birde sana sorum şu olacak bizim derneğe aitdemekle ne demek istediğini pek anlayamadım..yani bizim buradaki alabalık çiftlikleri var onlar gibimi yani..bizde arasıra bizim buradaki alabalık derneklerine gideriz sekoyla ve saniyede 3 alabalık tutarız kaşıkla..yani butarz bir yermi orası..:D
neyse şimdilik benden bu kadar...senin yorumlarına karşı yazılarıma ve şüphelerime devam ederim...sekonunda bir kaç yazacağı vardı oda artık çekinmeden yazar...:deli:
Sen yanlış meslek seçmişsin samicim,aslında cinayet masasında olsan,çözülmeyen vaka kalmaz:D
aserkansatı
26-04-2007, 22:42
Zaten sen Türkiyede olsan aynı balığa defalarca eziyetten(aynı fotolar için) seni mahkum edecek de yırtıyosun işte Alamanya muhabbetine...
Ha birde şu ariel,nasıl sıhati yerindemi:D malum izine gelince illaki bir fotoda ben çektireyim diyorum arille:D :D :D
Ha birde şu ariel,nasıl sıhati yerindemi:D malum izine gelince illaki bir fotoda ben çektireyim diyorum arille:D :D :D
demekki sende kabul ettin yazdıklarımı..lütfen bundan sonra sırf ortalıkta balık fotoları olsun diye aynı kokmak üzere olan balığı bize göstertme..millet sırf ayıp olmasın diye foyanı açığa çıkartmıyor....
demekki sende kabul ettin yazdıklarımı..lütfen bundan sonra sırf ortalıkta balık fotoları olsun diye aynı kokmak üzere olan balığı bize göstertme..millet sırf ayıp olmasın diye foyanı açığa çıkartmıyor....
Seviyorlar kardeşlerini ne yapsınlar:P şimdi itiraz etseler kırılacağım diye kimse ses çıkarmıyor:)
Seviyorlar kardeşlerini ne yapsınlar:P şimdi itiraz etseler kırılacağım diye kimse ses çıkarmıyor:)
:D :D :D :helal: :helal: :helal: abi formunda kalmışsın herzamanki gibi,,,virgüller nerede peki....özlemişim o ,lerini..................
:D :D :D :helal: :helal: :helal: abi formunda kalmışsın herzamanki gibi,,,virgüller nerede peki....özlemişim o ,lerini..................
Okulda türkcem çok kötü idi:deli: bende ilk önceleri virgül üstüne virgül kullanıyordum,ne yapayım aklımda öyle kalmıştı ilk okul zamanlarından:D ben ne bileyim türk edebiyatının sınıf atladığını,meğersem virgüller kalkalı 25 sene olmuş:P bana kimse söylemedi suç bendemi?
Cok şükür yazılanlar şaka ve takılmaymış neredeyse ciddi sanıyordum gercekten üzülmüştüm.aman haa bilen var bilmeyen var.:)
Rauf abi sami eski üyelerimizden,onun ötesinde çok sevdiğim bir kaç arkadaştan biri bu sitede,sen bizim eski yazılarımızı kaçırmışsın anlaşılan,şayet okusaydın samiyi dahada iyi tanır sende çok severdin....
Abilerim muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten ama ben bir tek şeye katılmıyorum "sitenin tadı kaçtı,fotoğraf eklemek zorlaştı" demişsiniz...
Bence sitenin tadı daha yeni çıkmaya başladı;)
Serkan kardeşim sitemize ben devamlı resim ekliyorum hic te bir problem yaşamıyorum.bu işlemin nesıl yapılacağını daha evvel resimli olarak anlatmıştım incelemeni öneririm selamlar.
[Only Registered Users Can See Links]
aserkansatı
27-04-2007, 22:34
Rauf Abicim ben bu siteye çok resim ekledim vaktiyle o zaman eklentileri yönetten girip hallediyorduk.İmageshackten nasıl resim eklendiğini de biliyorum elbette ama sistem değişince uyum sağlamakta hep zorlanmışımdır.Uğraşmıyorum.Son gittiğimiz iki balık avının birinin resimlerini Sami yükledi zaten...Bana zor geliyor açıkçası.O yüzden yüklemiyorum.
aganta borina borinata
30-04-2007, 08:02
imageshack vb. sitelerin forumlara resim eklemeyi prtik hale getiren modülleri var...bunlardan biri siteye entegre edilerek bu sorun halledilebilir...
rastgelsin...
freediver
01-05-2007, 00:49
muahahahahahahhahah :D :D :D
freediver
02-05-2007, 13:21
Ya Sami Abi nasil yorum yapmissin yaaa.gülmekten gözümden yas geldi...
Buzlanma olaylari,lekeler,58 dk. falan.....
falim sakizindan cikti galiba bu yorum :D :D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.