Tüm Versiyonu Göster : merhaba arkadaşlar
kartallı
24-04-2007, 20:20
selam arkadaşlar bundan sonra bende aranızdayım ve fırsat buldukça telefonumdaki resimleri ve av tekniklerini sizinle paylaşmaya gayret gösterecem...[Only Registered Users Can See Links]
resimdeki balık sanırım eylüldü 037 siglon takım dan oluşan üçlü dip takımıyla yakalanmıştır.yem olarak takoz yem tabir ettiğimiz(baş parmağım büyüklüğünde) zargana kllanılmıştır...sanırım üç kiloydu...saygılarımla
çok güzel görünüyor. aramıza hoş geldiniz.
amatör balıkçı
24-04-2007, 21:27
Serdar aramıza hoşgeldin,3 kg lık bir kırlangıç hiç görmemiştim,tebrikler.
wien_yakisikli
24-04-2007, 21:49
sende aramiza hos geldin kardes
selam arkadaşlar bundan sonra bende aranızdayım ve fırsat buldukça telefonumdaki resimleri ve av tekniklerini sizinle paylaşmaya gayret gösterecem...[Only Registered Users Can See Links]
resimdeki balık sanırım eylüldü 037 siglon takım dan oluşan üçlü dip takımıyla yakalanmıştır.yem olarak takoz yem tabir ettiğimiz(baş parmağım büyüklüğünde) zargana kllanılmıştır...sanırım üç kiloydu...saygılarımla
MERHABA kartallı aramıza hoş geldin seninle tanışıyoruz gibi geliyor ne dersin.
kartallı
25-04-2007, 15:53
MERHABA kartallı aramıza hoş geldin seninle tanışıyoruz gibi geliyor ne dersin.
evet rauf amca tanışıyoruz,seni burda görmek güzel umarım bundan sonrada sık sık görüşürüz...saygılarımla
Çok güzel kırlangıç, çorba mı yaptınız buğulama mı? Yiyemedik bari hayal edelim :D. Tebrikler...
Güven ÖZYELDAN
25-04-2007, 17:10
hoş geldiniz devamını bekliyoruz paylaşımların...
Hoş geldiniz...daha irileride rastgelir inşallah:oha: :oha:
evet rauf amca tanışıyoruz,seni burda görmek güzel umarım bundan sonrada sık sık görüşürüz...saygılarımla
Görüşücez kartallı burayı zaman gectikce daha ısınacaksın bunu sana garanti ederim.:helal:
Serdar aramıza hoşgeldin.Başlangıcıda böyle güzel bi fotoğrafla yapman çok güzel olmuş.Devamının gelmesi dileklerimle.
ismail çakır
26-04-2007, 14:50
hoşgeldiniz.. rastgelsin..
jumbo160
26-04-2007, 18:24
slm kartallı kardeşim buldum seni dediğin gibi 10 numara kanal bulmuşsun bende dün kayıt oldum tşk ederim. çekimlere ne zaman başlıyoruz var ya çok kazanacaz çok:)))) iyi bak kendine
jumbo160
28-04-2007, 07:12
kartallı kardeşim bu balığı çektikten sonra olanları hatırlıyorsun değilmi:)
kartallı
28-04-2007, 07:19
kartallı kardeşim bu balığı çektikten sonra olanları hatırlıyorsun değilmi:)
hatırlamam olurmu abi hiç :) balığı sudan çıkaracam yanımda kimse yok sende uzaktasın,kepçeye uzanamıyorum balık kayaların altına fişekleyecek diye oltayıda bırakamıyorum :) oradaki sevgilisiyle oturan bir gence şu kepçeyi al elinede balığı al dedim oda baktım kepçenin yanında olmasına rağmen kayaların altında bişeyler arıyor:) ben tekrar oğlum alsana kepçeyi alsana balığı dedim..oda he bu kepçemi dedi:) hehe o...abi söylesene bende yemek kepçesi arıyorum dedi :) neyse sonra kepçeyi aldı ama bu seferde nasıl başardıysa balığı alamadan kepçeyi kapattı :) sonra ben balığı yarısına kadar kayanın üzerine çıkardım elinle al oğlum dedim..abi korkuyorum dedi :) bende oltayı atıp inip kendim almıştım :) buda öyle bir anıydı...daha sonra 50 kişi yanıma gelip balığı sevdiler bıkmıştım balığı göstermekten...ama güzel bir anıydı....saygılar...
Serdar kartallı arkadaşımın bir hüneri daha vardır cok iyi balık yemekleri tarifi yapar .Serdar şu kırlangıcın bi corba tarifini yassana ama resimli olsun.:) :) :helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.