Tüm Versiyonu Göster : 25 Nisan
ismail çakır
25-04-2007, 11:00
rauf abinin sözüne uyup balığa gittim yakaladıklarım...:D
[Only Registered Users Can See Links]
Helal olsun ismail abi,döktürmüşsün gene,rastgelsin.
HALDUN YALIMLI
25-04-2007, 11:09
Maşallah abi maşallah, allah nazardan saklasın:helal: :helal: :helal: . RASTGELSİN.
İsmail hocam yine senden bir klasik görüntü.afiyet olsun.
Uzm.Dr.Rastgele
25-04-2007, 11:50
İsmail hocam, gene maşallahın var.....Aman hocam yine söylüyorum yörenin ve meranın bereketini bil....Ne bizim sitede ne de başka sitelerde yerin/yören ile ilgili net/nokta şeklinde sakın tarif yapma....
Vallahi gönderdiğin fotolar ile öyle ''öyle bir dikkatleri çekiyorsun ki''......O bereketli yerlerin talan edileceği ve istila edileceği gibi içimde bir his var....Nasıl diyeyim ''aptala malum olur derler ya..'' :P
Kıyıdan lüfer.....çinekop.....olacak şey değil, bizim bular için.....
ismail abi tebrikler.sanırım bu sefer at-çek sonuç vermiş gibi geldi.afiyet olsun:)
sbasaran
25-04-2007, 11:56
ismail abi... sana balıkçılık konusunda söyleyecek söz bulamıyorum. ishakın dediklerine aynen katılıyorum. bol, bereketli avlar abi. sonsuza dek RASTGELSİN.
:D şu işlerimi bir yoluna koyayım geleceğim mutlaka, artık böyle fotoğraflarda bende yer almak istiyorum.:deli: abi maşşallah nazar değmesin.
onurun nazarlığını artık sana takalım..........:D :D
Aziz Azizoğlu
25-04-2007, 13:16
rauf abinin sözüne uyup balığa gittim yakaladıklarım...:D
[Only Registered Users Can See Links]
Abi maşallahın var
Allah nazardan saklasın
Lüfer de patatese gelmiş ya ben bişey demiyorum abicim !
Saygılar
Çanakkaleye selamlar
İsmail bey helal olsun size.Hemşerim olarak ayrıca tebrik ediyorum sizi.Çanakkaleyi en yi şekilde temsil ediyorsunuz.Ben burada karaya vurmuş bir denizci olarak sizin balıkların fotoğraflarına bakarak büyük keyifalıyorum ve yaz için biliyorum kendimi :)
kartallı
25-04-2007, 15:40
maşallah maşallah abi,lüfer göçe başladı desene,yavaş yavaş bizde akşamları rapala denemeye başlayalım,saygılar abi...darısı başımıza
Ben bundan sonra ne zaman balığa gideceğimi Rauf Abi'ye sormaya karar verdim :D.
İsmail Abi maşallahın var yine sana başka birşey demeye gerek yok :)...
Taygun KOCABIYIK
25-04-2007, 17:03
Balıkçı tezgahı gibi olmuş abicim ne ararsak var maşallah :D
Bundan sonra bende rauf abinin hadi tago balığa git demesini bekliycem :D
seni hayretle takip ediyorum.helal olsun
gokseldbuga
25-04-2007, 19:16
ben artık birşey demiyorum , ağlamak istiyorum:'(
İsmail abicim tebrikleeeeeer:helal: :helal: :helal:
yalnız birşey dikkatimi çekti...sanki eski fotolara nazaran İsmail abimin poz verişinde farklılıklar var gibi geldi bana;) :artist: :artist:
eşref sürek
25-04-2007, 21:32
süper balıklar gözlerim bayram yaptı balıkçı tezgahında bile o kadar balık yok maaşallah rastgele
ismail abim yine çok bereketli bir av tebrik ederim allah bozmasın inşallah...
ismail abi tebrik ederim.Av merakı ,bilgi ,birikimin ve tecrübenin yanında böyle bereketli bir yerde yaşamakla ne kadar gurur duysan azdır diyorum.Selemlar,yeni avlara rastgele.
aganta borina borinata
26-04-2007, 06:50
tebrikler...
rastgelsin...
urfettin
26-04-2007, 07:05
Tebrikler,hepsini tutma hafta sonu ordayız
Rastgele
ismail çakır
26-04-2007, 10:23
Tebrikler,hepsini tutma hafta sonu ordayız
Rastgele
BEN DENİZLİYE GİDİYORUM. KALANLARIN HEPSİNİ YAKALAMA GELİNCE BİZE DE KALSIN..
RASTGELSİN...
urfettin
26-04-2007, 11:34
BEN DENİZLİYE GİDİYORUM. KALANLARIN HEPSİNİ YAKALAMA GELİNCE BİZE DE KALSIN..
RASTGELSİN...
o zaman bayramı yaptık.senin meralar bize kaldı bu hafta.Tüm at-çek'lerimi senin adına yapıcam.
Denizliye selam
Caner BALIKÇI
26-04-2007, 13:38
tebrıkler ısmaıl amca.balıklar çok ıyı.babamda çok ıyı bır av yapmış.senın kadar olmasada fena sayılmaz.resımler karadan balık avında:)
ismail çakır
26-04-2007, 14:59
İsmail abicim tebrikleeeeeer:helal: :helal: :helal:
yalnız birşey dikkatimi çekti...sanki eski fotolara nazaran İsmail abimin poz verişinde farklılıklar var gibi geldi bana;) :artist: :artist:
yok be onur, değişen bir şey yok belki havadandır..:D
yok be onur, değişen bir şey yok belki havadandır..:D
banada öyle geldi abi:P
ismail çakır
26-04-2007, 21:23
Abi maşallahın var
Allah nazardan saklasın
Lüfer de patatese gelmiş ya ben bişey demiyorum abicim !
Saygılar
Çanakkaleye selamlar
aziz dostum---
patatesler haşlama olacak yoksa ı-ııhh:deli: :D :D
Hasan BALIKÇI
27-04-2007, 15:01
ısmaıl abıcım elıne koluna sağlık balıkların yıne süper hemde çooooook süper sana saygı duyuyorum saygılarmla rastgelsın abı
Güven ÖZYELDAN
27-04-2007, 15:42
abi bir tane nazar boncuğu tak allah aşkına nazar değmesinnnnnnnnnnnnnn....
gıracemi
27-04-2007, 17:57
onur abi ismail amca uyarıları dikkate almaya başladı bencede alması lazım, yoksa gidecek meralar elden :) bunların hepsi helal sana ismail amca:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: patatesleri tuzlayıptamı haşlıyos ismail amca :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.