Tüm Versiyonu Göster : selam arkadaşlar
kartallı
25-04-2007, 20:46
tekrar merhaba arkadaşlar, resimdeki balık eşkina tabi bizim oradaki isimi...yöresel isimleri değişik mavruşgil,kaya levreği,bunlardan bazıları...av gece yapıldı...takım olarak 0.37 siglon 1 numara mustad iğne üçlü dip takımı kullanıldı...yem olarak canlı teke kullandım buda aşağı yukarı 1.5 kg civarındaydı. daha irileri sizlerin olsun...saygılarımla rastgele[Only Registered Users Can See Links]
kartallı
25-04-2007, 20:47
resimi küçük yüklemişim mod. arkadaşlardan ricam düzeltebiliyorlarsa memnun olurum...
Tebrikler, güzel bir eşkina...
tebrik ederim iyi bir av ancak yakaladığınız yöre neresi belirtebilirmisiniz...
Tebrik ederim...daha büyükleride nasip olur inşallah...
tebrikler, bizlerede nasip olur inşallah
kartallı
26-04-2007, 17:45
inşallah daha irileri nasip olsun arkadaşlar...bu balığın özellikle yasak dönemlerden sonra çok irilerini görmek nasip oldu...öyle iriki 4400gr gelenini gördüm...yakalanadığı yer istanbul kartal.bizim buralarda nisanın sonlarından aralığın sonlarına kadar geceleri bu balık yapar,özellikle anadolu yakası sahillerinde bu balık yatak yapmıştır.nedenine gelince buraları doldurulup sahil yolu yapıldı ve çok büyük yataklar oldu balıklar için.özelliklede sivriburun karagöz,baltabaş karagöz ispari iyi yatak yaptı buralara...isparilerimiz inanın 300_400 gr gelenler oluyor...neyse sanırım bu kadar yeter saygılarımla...rastgelsin
Serdarcım şu bahsettiğin 300-400 gr lık isparilerini görmeyi çok isteriz...en kısa zamanda umarım tutarsın ve bizlerle paylaşırsın...rastgelsin...
kartallı
27-04-2007, 18:12
Serdarcım şu bahsettiğin 300-400 gr lık isparilerini görmeyi çok isteriz...en kısa zamanda umarım tutarsın ve bizlerle paylaşırsın...rastgelsin...
hemen eskilerden attım belki inanmazsınız diye isparilerimiz başlığı altında...saygılarımla...
gıracemi
27-04-2007, 18:19
vayy serdar abi süpersin :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.