Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : zeytindalı

zeytin
27-04-2007, 09:24
Ankara'da faaliyet gösteren bir dernek var, adı Zeytindalı. Bu dernek muhtaç durumda olanlarla onlara yardım yapabilecekleri buluşturuyor. Derneğin web sayfası yeni olduğu için çok yeterli değil ama web sayfalarındaki dergi resmine tıklarsanız içeriğinde yardıma muhtaç olan çocuklara ulaşabilirsiniz. Çocuklarınızın artık oynamadıkları oyuncakları, kitapları, kullanılmayan defterler ya da kıyafetler birilerini mutllaka mutlu edecektir. Dernek Ankara'da ama yardım etmek istedikten sonra mesafelerin pek önemi kalmaz heralde. Herkese sevgiler...
[Only Registered Users Can See Links]

eşref sürek
28-04-2007, 01:02
çok iyi birşey ama kendi adıma böyle derneklere güvenim yok bakın o kadar ünlü deniz fenerinin bile adı karıştı yardım yapacaksam kendi elimle bildiğim insanlara yapmayı tercih ederim

gokseldbuga
28-04-2007, 12:23
Eşref abi, deniz feneri Türkiye, Almanyada baskın yapılan derneğin kendi şubeleri olmadığını fakat zaman zaman para yardımı aldıklarını belirtti.
Peşin hükümlü olmadan önce, deniz feneri kimdir, kim kurmuştur, ne iş yapar, eğer var ise arkasındaki perde nedir, öncelikle bir internetten araştırmak gerekir diye düşünüyorum , zira Kızılayı hatırlayınız, yöneticileri ile ilgili kaç tane yolsuzluk olayı ortaya atıldı, soruşturmalar yapıldı. Malesef ülkemizde herkes cebini düşündüğünden bu tip organizasyonlarda zaman zaman yolsuzluklar yaşanabiliyor, bunu her organizasyona mal etmemek lazım.
Siz gene de deniz fenerini bir araştırın kendiniz karar verin bakalım , kuran kim, niçin kurmuş, herhangi bir ideolojiyle, firma ile vs bağlantısı var mı, parasal kaynakları nelerdir, açık mı, eğer açıksa malvarlığı nedir, bu parasal kaynaklarla bu malvarlığını edinebilir mi, hemen aklıma gelen birkaç soru, biraz kapsamlı bir araştırma olur sanırım, ben de zevkle okurum

zeytin
30-04-2007, 09:59
Haklisiniz insan neye guvenecegini bilmiyor, ben de tedirgin yaklasiyorum cogu zaman ama bu dernegin içimi rahatlatan şu yönü var, para yardimi yapmayabilirsniz ve yardima muhtaç aileyle sizi bulusturabiliyor. bu yonden biraz daha guvenilir buldum. Isterseniz bi inceleyin, eger rastlarsaniz suphe edilecek bir seye lutfen bizi de haberdar edin, baska türlü cok kolay kandırılıyoruz ne yazık ki. Sevgiler...