Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 10 Kg Lik Mercanlar

m_ciran01
27-04-2007, 09:30
ARKADAŞLAR BABAKALE DE PARAGATE İLE TUTTUĞUMUZ MERCANLAR
LAZ AHMET-SÜSLÜ-EVREN VE BEN [Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]

Uzm.Dr.Rastgele
27-04-2007, 09:47
Hoşgeldiniz.....

Ülkemiz sularında bu kadar iri boy mercan olduğunu ilk kez görüyorum.....Arkadaşlar bereketli olsun...

Ayrıca, kontrol paneli bölümüne girip de imza düzenle kısmından ''sizi tanımlayan'' imza ayarlarını yapmanız gerekmektedir.....

Birde rahat seyredilebilmesi açısından yükleyeceğiniz resimleri küçültüp yüklerseniz daha iyi olacağo kanaatindeyim....

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

discus
27-04-2007, 09:52
aramıza hoşgeldiniz. gerçekten oltala baya hüner istiyecek bir av olur ama bi okdarda zevki olurki..şimdi hayal ediyomda vay anam vay...
tebrik ederim

ramazanuçar
27-04-2007, 10:02
tebrikler arkadaşlar harika balıklar.ülkemiz karasularında bu büyüklükte balıkların olduğunu bilmek gerçekten sevindirici.
sanırım sizlerin profesyonel balıkçılık belgeleriniz var bu işle ticari olarak ilgileniyorsunuz diye tahmin ediyorum.zira amatör balıkçılıkta bildiğim kadarıyla paragate kullanmak yasak.

katiti
27-04-2007, 10:28
Bu büyüklükte mercan görmeyeli çok olmuştu, teşekkürler...

giritli
27-04-2007, 10:54
Tebrikler muhteşem balıklar gerçekten...işte bir çanakkale klasiği daha:oha:
ne zaman tutuldu bu canavarlar...:helal: :helal:

Lethe
27-04-2007, 11:09
inanamadım valla.bu büyüklükte şimdiye kadar hiç görmemiştim..sadece maşallahh diyebiliyorum...:helal: :helal:

m_ciran01
27-04-2007, 11:40
Arkadaşlar Bu Baliklar 8 Nisanda Tutuldu
Daha Sonra Videolarinida Göndericem

giritli
27-04-2007, 12:26
Arkadaşlar Bu Baliklar 8 Nisanda Tutuldu
Daha Sonra Videolarinida Göndericem
ustam hele birde videosu varsa tadından yenmez vallaha:D ...
sabırsızlıkla bekliyoruz...

igmsva
27-04-2007, 13:48
gerçekten bu büyüklükte mercan görmemiştim. muhteşemler. videoyu sabırsızlıkla bekliyorum. tebrikler:helal:

gıracemi
27-04-2007, 14:04
on numara tebrik ederim bende takımı merak ettim açıkçası :)

Güven ÖZYELDAN
27-04-2007, 14:27
üstadım valla videoları merakla bekliyorum bende ...

Taygun KOCABIYIK
27-04-2007, 14:43
Çok harika balıklar daha önce bu boyda 1-2 fangri görmüştüm tekrar görmek beni mutlu etti demekki hala denizlerimizde azda olsa kalite ve iri balık var

gokseldbuga
27-04-2007, 15:12
tebrikler arkadaşlar harika balıklar.ülkemiz karasularında bu büyüklükte balıkların olduğunu bilmek gerçekten sevindirici.
sanırım sizlerin profesyonel balıkçılık belgeleriniz var bu işle ticari olarak ilgileniyorsunuz diye tahmin ediyorum.zira amatör balıkçılıkta bildiğim kadarıyla paragate kullanmak yasak.

sizlere bu güzellikleri gösterdiğiniz için teşşekür ederken, Ramazan'ın hatırlatmasına da aynen katılıyorum.

kartallı
27-04-2007, 15:25
muhteşem şeyler, ekibi kutlarım,paylaşım içinde teşekkürler.saygılar

aserkansatı
27-04-2007, 15:34
Vay vay vay,derya koçları bunlar...Bu balıkların en iyi nesi olur???Şiş falan yapılsa...:deli:

Taygun KOCABIYIK
27-04-2007, 15:40
Vay vay vay,derya koçları bunlar...Bu balıkların en iyi nesi olur???Şiş falan yapılsa...:deli:
Abicim bunların nesi olur değil nesi olmaz yahu :deli:

gıracemi
27-04-2007, 17:39
Abicim bunların nesi olur değil nesi olmaz yahu :deli:

:D :D :D :helal: :helal:

wien_yakisikli
28-04-2007, 21:57
aramiza hosgeldin kardes mükemmel ellerine saglik

Rauf
28-04-2007, 22:21
Maaşallah
işte derya kuzusu bunlara denir.sağdaki bildiğim kadarıyla TIRANCA soldaki tagonunda işaret ettiği gibi FANGRİ mercan.(Alttaki resime göre)

m_ciran01
30-04-2007, 20:49
sevgili trakonya resimde bile olsa karşıdan bakıp balıkların ismini söylediniz.Evet sağdaki tranca soldaki fangri sizi tebrik ediyorum.Sanırım bu konuda uzmansınız.Bu arada video görüntülerini şimdilik gönderemiyorum.Cep telefonundan çekildiği için henüz ayarlayamadım.Sevgili balıkçı Arkadaşlarım dan şimdilik özür diliyorum.En kısa zamanda göndericem.

Rauf
30-04-2007, 22:16
sevgili trakonya resimde bile olsa karşıdan bakıp balıkların ismini söylediniz.Evet sağdaki tranca soldaki fangri sizi tebrik ediyorum.Sanırım bu konuda uzmansınız.Bu arada video görüntülerini şimdilik gönderemiyorum.Cep telefonundan çekildiği için henüz ayarlayamadım.Sevgili balıkçı Arkadaşlarım dan şimdilik özür diliyorum.En kısa zamanda göndericem.

Kıymetli arkadaşım yok uzman değilim malesef o güzelleri bir focalı profosyenel balıkcı olan arkadaşımın fotoğraflarından tanıyorum asıl uzman o benim mavideki güzeller adı altında yapmış olduğum bir slayt gösterisi var bu sitede yayınlanmıştı her halde kacırdınız onun linkini ekliyorum.hayırlı günler dilerim.

[Only Registered Users Can See Links]

aganta borina borinata
01-05-2007, 08:15
ben yeni gördüm bunları yahu...bunlar mercan değil...başka bişeye dönüşmüşler... tebrikler...

rastgelsin...

bulsep
17-05-2007, 14:27
ARKADAŞLAR BABAKALE DE PARAGATE İLE TUTTUĞUMUZ MERCANLAR
LAZ AHMET-SÜSLÜ-EVREN VE BEN

amatör balıkçılık sirkülerinde parakat ile avcılık yasak. sanırım bu arkadaşlarımız profosyonel.:)
rapor da belirtilse daha iyi olacak zira burası amatör balıkçılık sitesi.
yinede tebrikler.nsanın gözü gönlü açılıyor.
balıkların cinsi konusunda bir sorum olacak, bunlar mercanmı, sinaritmi, kofanamı yoksa fangri mi??
şimdiden teşekkürler:)

katiti
17-05-2007, 15:08
amatör balıkçılık sirkülerinde parakat ile avcılık yasak. sanırım bu arkadaşlarımız profosyonel.:)
balıkların cinsi konusunda bir sorum olacak, bunlar mercanmı, sinaritmi, kofanamı yoksa fangri mi??

Bunlardan biri trança, diğer fangri. Rauf Abi de belirtmiş mesajında ;)...

Rauf
17-05-2007, 16:11

Arkadaşım haklısın bunlar paragat balığı lakin burası amatör balıkcı sitesi olmakla beraber bağzı profosyonel balıkcılarında üye olduğu bir topluluk.ayırımcılık yok yalnız her kez kurallar neyi gerektiriyorsa onun icinde olması lazım.

bulsep
17-05-2007, 16:20
Bunlardan biri trança, diğer fangri. Rauf Abi de belirtmiş mesajında ;)...
Başlık 10 kg. lık mercanlar olunca atlamışım diğer bölümü.:( :(

ADNAN
10-06-2007, 23:25
videolarını bekliyoruz derya kuzularının...

ykmk
14-06-2007, 10:43
Vay anam,vay babam,vay vay vay oğlu vay bunlar ne böle yaw.Azman vallahi.Resim açılırken azım açık kaldı.SÜper balıklar abicim.Tebrikler.