Tüm Versiyonu Göster : merhaba arkadaşlar
herkeze rasgelsin arkadaşlar.
aramıza hoşgeldiniz..forum kuralı imza ayarlarınızı düzenlerseniz hitapta zorluk çekmeyiz..
Arkadaşlar imza ayarlarını yaptırdım, trança nikli üyemiz,mesajlarda bahsettiğim en son yolladığım fotoğraftaki halaoğlu.Umarım katılımcı olursun(olacaksın...)Arkadaşlar sitemiz için güzel bi kazanım.Hakan abi aramıza hoşgeldin .
sağolasın micom.dilerim yepyeni arkadaşlarla yepyeni denizlere açılırız buradan
aserkansatı
01-05-2007, 21:21
Aramıza hoşgeldin Hakan...
Hoşgeldiniz halaoğlu.. Katılımcı olmanız dileğiyle..
Aramıza hoşgeldin Hakan...
gıracemi
02-05-2007, 06:25
halaoğlu hoşgeldin :) paylaşımları dörtgözle bekliyoruz...
aganta borina borinata
02-05-2007, 07:12
hoşgeldiniz...
rastgelsin...
HALDUN YALIMLI
02-05-2007, 07:43
Hakan abi aramıza hoşgeldin. Referansın sağlam umarım Nevzatımı mahcup etmezsin. RASTGELSİN.
sbasaran
02-05-2007, 07:50
hakan aramıza hoşgeldin. haldunun dediği gibi referans (nevzat) sağlam ve bir çok akraba...:D :D :D
Hakan bey hoşgeldiniz...gerçi siz gelmeden önce balıklarınız geldi ama devamını bekliyoruz...rastgelsin...
amatör balıkçı
02-05-2007, 10:41
Aramıza hoşgeldin Hakan,balıklar güzeldi.
Hakan merhaba hoşgeldin ..kopma bizden..
hoşbulduk haldun.valla nevzat biraz abartmış galiba beni.bende sizler gibi kendi çapımda bir balıkçıyım işte.
hoşbulduk abi.elimden geldiğince silerle beraber olmaya çalışacagım.selamlar
hoşbulduk serkan aranıza benide kabul ettiğiniz için teşekkürler
hoşbulduk bülent abi.mavi suların ışıltısı gözünüzden eksik olmaması dileğiyle rasgele
hoşbulduk onur bey.valla nevzat hep söylüyordu ama o benden önce davranmış.saygılarımla
hoşbulduk rauf abi.en kırmızı balıkların senin oltana takılması dileğiyle saygılar.rastgelsin
merhaba hoşbulduk süleyman abi.nevzat beni fazla abartmış abi ya.ama nemrut körfezinin dili olsada anlatsaydı beni size.karşılamak dileğiyle
Mütevaziliğin için teşekkürler reis..sadece şunu demek istiyorum,heh heh heh
hoşgeldiniz rastgelsin......
freediver
11-05-2007, 15:12
Selam hosgeldin arkadasim
freediver
11-05-2007, 19:41
merhaba hosgeldin ---- güzel sohbetlere !!!
americer
06-06-2007, 22:58
aramıza hoş geldin arkadaş... rastgele...
çok özür dilerim mesajını yeni farkettim. hoşgeldin.
Arkadaşlar Avatarimi Bir Süre Sigara Alehtari Bir Afişle Değiştirdim. Umarim Aranizdan Birisi Olsun Buna Bakip Sigarayi Birakmayi Hatirlar
Arkadaşlar Avatarimi Bir Süre Sigara Alehtari Bir Afişle Değiştirdim. Umarim Aranizdan Birisi Olsun Buna Bakip Sigarayi Birakmayi Hatirlar
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
madem konu bu arkadaşım imza yanına uygun olabilir selamlar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.