freediver
03-05-2007, 22:02
Selamlar
Beyler suan saat 22:15 yer Berlin Osloerstr. 32
Gece hafta 5 tane mercan almistim abimle beraber yemek icin..
Ama ne mercan 5 tanesi 2 kg. geldi..(Görgüsüzlügümü bagislayim kafam iyi)
Bugun bu mercanlari abimle yaptik beraberinde 1 büyük ictik ve cila hesabi 2 bira (herseyi taninda birakmak lazim)
Ve suan kendimi o kadar mutlu hissediyorumki bilemezsiniz...Sanki ülkemde gibiyim
Disardan hos gözükebilir ama gurbetlik gercekten zor...Ailesini,dogdugu topraklari özlüyor insan (ben Izmir Fahrettin Altay da dogdum Bostanlida büyüdüm)
Ama yapabileceginiz hic birsey yok yok, o güzel günleri yadetmekten baska...
Tabi bu arada insanin gözleri dolmuyor degil...Ama hayat bu, insan bazi sartlara boyun egmek zorunda...
Kim istemezdi su anda Güzelbahcede GidGid Marketin arkasinda olta atmayi,karsidan gecen 7 metrelik pancar motorlu teknenin sesiyle beraber bira yudumlamayi...
Iste gurbetlik böyle birsey..!Hayallerle kendini tatminden baska birsey degil..
Suanda nekadar istedim sizin yerinizde olmayi...Sabahleyin Kordonda kuru bir simitle cay yudumlamayi...Bayraklinin o kokusunu cigerlerime cekmeyi...
Kemeraltinda midye yemeyi....
Herkese selamlar sevgiler....
Memleketimizim degerini bilelim....
Beyler suan saat 22:15 yer Berlin Osloerstr. 32
Gece hafta 5 tane mercan almistim abimle beraber yemek icin..
Ama ne mercan 5 tanesi 2 kg. geldi..(Görgüsüzlügümü bagislayim kafam iyi)
Bugun bu mercanlari abimle yaptik beraberinde 1 büyük ictik ve cila hesabi 2 bira (herseyi taninda birakmak lazim)
Ve suan kendimi o kadar mutlu hissediyorumki bilemezsiniz...Sanki ülkemde gibiyim
Disardan hos gözükebilir ama gurbetlik gercekten zor...Ailesini,dogdugu topraklari özlüyor insan (ben Izmir Fahrettin Altay da dogdum Bostanlida büyüdüm)
Ama yapabileceginiz hic birsey yok yok, o güzel günleri yadetmekten baska...
Tabi bu arada insanin gözleri dolmuyor degil...Ama hayat bu, insan bazi sartlara boyun egmek zorunda...
Kim istemezdi su anda Güzelbahcede GidGid Marketin arkasinda olta atmayi,karsidan gecen 7 metrelik pancar motorlu teknenin sesiyle beraber bira yudumlamayi...
Iste gurbetlik böyle birsey..!Hayallerle kendini tatminden baska birsey degil..
Suanda nekadar istedim sizin yerinizde olmayi...Sabahleyin Kordonda kuru bir simitle cay yudumlamayi...Bayraklinin o kokusunu cigerlerime cekmeyi...
Kemeraltinda midye yemeyi....
Herkese selamlar sevgiler....
Memleketimizim degerini bilelim....