PDA

Tüm Versiyonu Göster : iğde

gokseldbuga
04-05-2007, 18:50
ortalık iğde kokuyor iğde, haberini aldım çiçekler de açmış hatta Ishak amcadan onaylattim, iğdeler açmış bilmem anlatabildimmi, yarın da Cumartesi hay tesadüfün böylesi

amatör balıkçı
04-05-2007, 19:43
Göksel kardeşim iğdeler çiçeklerini döktü meyveye döndü ama hala tık yok.

Rauf
05-05-2007, 07:00
Göksel kardeşim iğdeler çiçeklerini döktü meyveye döndü ama hala tık yok.

Ağbi bu sene iğdeler aldanmış olmasın;) ;)

mufi
05-05-2007, 07:42
Bir iğdedir giyor... :confused: ortada balık/ malık ta yok. :deli: hadi hayırlısı.:rolleyes:

discus
05-05-2007, 08:56
açan iğdelere aldanmayın onlar erken açsın diye ellerimle çapalayıp gübreledim:deli: :deli: ama sonuç nafile balıklar yemedi zokayı...:(

giritli
05-05-2007, 09:01
açan iğdelere aldanmayın onlar erken açsın diye ellerimle çapalayıp gübreledim:deli: :deli: ama sonuç nafile balıklar yemedi zokayı...:(
valla Serkancım ben yedireceğimi biliyorum onlara...hele bi tutayım...iğde ağacına ipe dizer gibi dizecem...çupra ağacı yapıcam ama nerdeeeeeee:oha:

discus
05-05-2007, 09:11
valla Serkancım ben yedireceğimi biliyorum onlara...hele bi tutayım...iğde ağacına ipe dizer gibi dizecem...çupra ağacı yapıcam ama nerdeeeeeee:oha:
çanakkale ekibi gün geçtikçe kuvvetleniyi böyle giderse biz çupura ağacı değil isparoz ağacı bile yapamıyacaz...savulun çanakkale ben biraz daha ortalığı gazlayım bakın ozaman nasıl çıkartma yapılıyoooo...heeyyyyytt bee.

giritli
05-05-2007, 09:14
çanakkale ekibi gün geçtikçe kuvvetleniyi böyle giderse biz çupura ağacı değil isparoz ağacı bile yapamıyacaz...savulun çanakkale ben biraz daha ortalığı gazlayım bakın ozaman nasıl çıkartma yapılıyoooo...heeyyyyytt bee.
ver gazı...ver gazııııı....ama çanakkale den iş ve yatacak yer ayarlayıp öyle gitmek lazım...gidipde dönenmemek var...anladın sen onu;)

Uzm.Dr.Rastgele
05-05-2007, 15:42
Bir iğdedir giyor... :confused: ortada balık/ malık ta yok. :deli: hadi hayırlısı.:rolleyes:

Muavffak abim, iğdeşerinm çiçek açmaya başlaması biliyorsun Çupranın kıyılamaya başladığının bir işareti....Ben bu işarete senelerden beri dikkat ederim ve hiç beni yanıltmadı...

Bu işareti gördükten sonra kıyıdan balığa gidip de çuprasız dönülürse...Bu da o kişinin kısmetsizliğine bağlıdır...Tıbkı benim geçtiğimiz salı günü Tahir adlı arkadaşım ile gidip de Çuprasız döndüğüm gibi...:P

Havanın pek müsait olmamasına rağmen yan yana duruyoruz.... O sağolsun kallavi cinsinden okkalı okkalı kaldırıyor...Ben se ona bakıp kameramanlık yapıyorum....

Ama eminim bu hafta sonu raporları bol çupralı olacak...

balic
05-05-2007, 21:27
abi şu iğde olayına biraz fransız kaldım geçenlerdede tecrübeli bi abimize çinekop ne zaman başlar dediğimde elini açıp avcunun içini göstererek işte asma yaprakları bu kadar olunca kaşığı al ve ava git dedi her balık eğer böyle avını bitkilere göre veriyosa küresel ısınmaya karşı vay halimize... SELAMLAR

Uzm.Dr.Rastgele
07-05-2007, 11:13
abi şu iğde olayına biraz fransız kaldım geçenlerdede tecrübeli bi abimize çinekop ne zaman başlar dediğimde elini açıp avcunun içini göstererek işte asma yaprakları bu kadar olunca kaşığı al ve ava git dedi her balık eğer böyle avını bitkilere göre veriyosa küresel ısınmaya karşı vay halimize... SELAMLAR

Ferhat'ım, bizim buralarda pek bahse konu balık kıyıdan pek olmadığı için ''asma yaprağı'' lafını hiç duymamışdım....Teşekkürler kardeşim....

balic
07-05-2007, 23:30
abi son bikaç yıldır buradada çinekopun pek tadı yok ama bir iğde olayıda bizim buralarda hiç yok....