Tüm Versiyonu Göster : çerezler
kartallı
05-05-2007, 05:49
Merhaba arkadaşlar.Dün Ali abiyle ( jumbo160 ) işten çıktık 16:00 gibi av yerimize indik... yapmış olduğum 0.18 beden 0.10 köstek 11numara beyaz çarpraz iğne ve 3 simden oluşan çaparimle yaklaşık 3 kilo kadar istavrit aldım...Ali abimde bir o kadar balık yakaladı...Kısacası dün çok güzeldi...Saygılarımla RASTGELSİN[Only Registered Users Can See Links]
jumbo160
05-05-2007, 06:07
slm serdar dünkü avımız çok güzeldi yeğenimde balıkları yemeden gene mankenlik yapmış maşallah ne iş yaptı bee beyaz iğneli çapariler değilmi geçen sene siyah iğne bu sene beyaz iğne ne iş yaa neyse bu gün bende başlıyım bari beyaz iğneli çapari yapmaya sen bana malzeme reçetesini yaz gerisi kolay iyi bak kendine rast gelsin kolay gelsin
kartallı
05-05-2007, 07:18
slm serdar dünkü avımız çok güzeldi yeğenimde balıkları yemeden gene mankenlik yapmış maşallah ne iş yaptı bee beyaz iğneli çapariler değilmi geçen sene siyah iğne bu sene beyaz iğne ne iş yaa neyse bu gün bende başlıyım bari beyaz iğneli çapari yapmaya sen bana malzeme reçetesini yaz gerisi kolay iyi bak kendine rast gelsin kolay gelsin
yazarım abi...hatta sen yarın hemen al,gece bağlarız...bu hafta geceye geçiyoruz zaten...görüşürüz...
Uzm.Dr.Rastgele
05-05-2007, 15:30
Bereketli olsun dostlar...Allah muhabbetinizi arttırsın.....
üç kiloyu kaç saatte aldın tebrikler rastgelsin...
kartallı
06-05-2007, 21:12
üç kiloyu kaç saatte aldın tebrikler rastgelsin...
akşam 17:00 19:30 arası aldım arkadaşım...
Serdar tebrikler....rastgelsin
Tebrik ederim, resimleri de olsaydı da gözümüz gönlümüz açılsaydı :)...
aserkansatı
07-05-2007, 18:23
Tebrikler bereketli olsun......
kartallı
07-05-2007, 21:09
Tebrik ederim, resimleri de olsaydı da gözümüz gönlümüz açılsaydı :)...
Mert resimi yüklemiştim ama bir kaç gün sonra nedense siliniyor kardeşim...resimi açmıyor...sitedenmi acaba yoksa bendenmi kaynaklanıyor....saygılar
kartallı
07-05-2007, 21:14
ayrıca bu akşamda çok süper bi av yaptım fakat resimleri çekmeye fırsatım olmadı çünkü bazacılarla ben aynı anda girdim içeri...arkadaşlar kıyıdan avlananlar için 018 beden 010 köstek 11 numara beyaz iğne cami yeşili ibrişim ip ve yanına üç sim koyun , mümkünse pelikanın damla simleri var ondan olsun...mükemmel iş yapıyor haberiniz olsun...saygılar
Mert resimi yüklemiştim ama bir kaç gün sonra nedense siliniyor kardeşim...resimi açmıyor...sitedenmi acaba yoksa bendenmi kaynaklanıyor....saygılar
Imageshack'de sorun olabilir belki, yine sorun olursa bakalım...
Serdar tebrikler,kısa sürede bu kadar balık ,çok keyifli geçtiğini tahmin edebiliyorum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.