PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tebrikler Fenerbahçe

aserkansatı
06-05-2007, 00:25
Şampiyonluk düğümünü büyük ölçüde çözecek olan maçta,bizi yenerek puan farkını 5e çıkaran Fenerbahçeyi kutluyorum.:helal: :helal: :helal: Umarım Türkiye Kupasını kaptırmayız da onunla avunuruz...:( :( :(

mufi
06-05-2007, 10:34
Serkan ım teşekkürler aslında kazanan Türk futbolu olmalı

nevzat
06-05-2007, 15:16
Gerçek taraftar böyle olmalı,futbolu spor kavramının dışına çıkarmadan,kötü holiganizm seviyesine taşımadan, yenen takıma saygı gösterip başarısını alkışlayarak , Türk futboluna katkıda bulunmalıyız...Naçizane fikrim...Bu gün istemiyerekte olsa mesaiye gittiğim için balığa gidemedim,giden arkadaşlara inşallah rastgelmiştir raporları heyecanla bekliyorum...Selamlar.

aserkansatı
09-05-2007, 21:40
Kupa şampiyonu olan Beşiktaş'ımı kutluyorum.Ligi alamadık ama olsun...:helal: :helal: :helal:

[Only Registered Users Can See Links]

discus
09-05-2007, 21:43
tüm beşiktaşlıları göstermiş olduğu mücadeleden dolayı kutlarım:helal: :helal: :helal: :helal: ....inşallah seneye biz alırız (galatasaray:deli: :deli: )

amatör balıkçı
10-05-2007, 21:14
Bende bir GS taraftarı olarak Fenerbahçenin lig şampiyonluğunu BJK nın kupa şampiyonluğunu kutluyorum.Bu işlerden çuvallarını dolduranların oyunlarına gelmiyelim onları bu paylaşım savaşında yanlız bırakalaım kendimizin sadece taraftar olduğumuzu kulübümüzün renklerine ve tarihine aşık olduğumuzu unutmayalım yönetenlerin yani cukkayı cebe indirmek isteyenlerin destekçisi olmayalım.Onlar bir grup insan biz milyonlarız güç bizde o zaman yönlendirmek bize düşüyor tabiki bilinçli ve mantıklı biı şekilde.Benim gibi düşünen arkadaşlarımın bu konuda yakın çevrelerini bilinçlendirmesini rica ediyorum."Duvarı yıkan suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir."

Anıl ÜNALAN
10-05-2007, 23:52
Bende bir Galatasaray fanatiği olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutluyorum ve şu türkiye kupasını artık almasını temenni ediyorum..

Beşiktaş'a da bu arada tebrikler...