Tüm Versiyonu Göster : Resimlerle ALANYA
Yaz günlerinin ve tatil zamanın yaklaştığı bu günlerde sizlere tatil beldesi alanyanın güzelliklerinden bir demet hazırladım selamlar her keze iyi günler dilerim.
OyLLFAMeWL0
aganta borina borinata
09-05-2007, 09:28
:helal: :helal: ellerine sağlık rauf kaptan özlemişi oraları be ya...dim çayını...kızıl kuleyi...alanyayı...
plajlar tamamda abi james deen, robin hood, belman felan onları göremedim ba ya..:D :D :D
rastgelsin...
Rauf abicim ellerine sağlık...gitmiş gezmiş kadar oldum vallaha...:helal:
Rauf hocam yaban tv de bu sabah alanyalı bir balıkçının tekneden rapala ile sırtı yaptıgını seyrettim balıgın işsmi aklımda kalmadı neydi o.. yeşil/kahve arası hanoz/lahoz benzeri bir balıktı.. uzun syredemedim.
aganta borina borinata
09-05-2007, 11:34
muvaffak abi orfoz olabilir mi...
rastgelsin...
gokseldbuga
09-05-2007, 11:55
kefeladir o kefal:dans: :dans: :dans:
okadar güzel yerlerimiz varki gezmekle bitecek gibi değil rauf abim emeğine sağlık ellerin dert görmesin...
aganta borina borinata
09-05-2007, 13:46
Çakal olabilir belki...
çakal olma ihtimali daha yüksek...orfozu okadar özlemişimki:'( :D :D
rastgelsin...
değil yaa.. sanki yöresel isim gibiydi neyse bulacam şimdi..
değil yaa.. sanki yöresel isim gibiydi neyse bulacam şimdi..
Muvaffak Abi yanılmıyorsam aynı balığa çakal, şeytan, züber ve ebusufi diyorlar. Bunlardan biri olabilir mi?
aganta borina borinata
09-05-2007, 15:27
bu arada grida demiş olabilirler mi... meraklandık işte:D ...
rauf kaptan yetiş yahu:D
rastgelsin...
evet grida hatırladım.....nedir bu .??
Rauf hocam yaban tv de bu sabah alanyalı bir balıkçının tekneden rapala ile sırtı yaptıgını seyrettim balıgın işsmi aklımda kalmadı neydi o.. yeşil/kahve arası hanoz/lahoz benzeri bir balıktı.. uzun syredemedim.
muvaffak ustam o vidioyu bende seyrettim sanırım o balık girida orfoz cinssi bir balık daha cok kumluk ile kayalık arası bölgelerde olur alanyada pilaka ismi ilede anarlar.
aganta borina borinata
10-05-2007, 07:24
bu arada bu balığa iskenderun ve buralarda "kum kayası" da derler...ama çok ayrıntıya girmeyenler için genelde lagos-lahoz-lahos olarak anılır...
rastgelsin...
MEHTERAN
27-05-2007, 20:15
Yaz günlerinin ve tatil zamanın yaklaştığı bu günlerde sizlere tatil beldesi alanyanın güzelliklerinden bir demet hazırladım selamlar her keze iyi günler dilerim.
[Only Registered Users Can See Links]
Emeğine sağlık amcam.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.