Tüm Versiyonu Göster : 5 mayıs zeytinler
Bu konuda ilk mesaj cıktıktan sonra bu geziye katılan arkadaşlardan baya resim gelicek diye düşündüm ama 8 de kaldı biri karanlıktı resimler de cok dağınık olduğundan onları bir araya toplayıp bir calışma yaptım beğenirsiniz umarım.
[Only Registered Users Can See Links]
Rauf abicim ellerin dert görmesin gayet hoş olmuş ama 1 fotoyu atlamışsın sanırım:P
abicim harikasın....ama fotolar eksikmiş hakkattan...ellerine sağlık...
Rauf Abi sen bu youtube olayını iyice çözdün gerçekten, ellerine sağlık :)...
ismail çakır
09-05-2007, 13:18
rauf abi, maşallah tam yönetmen olmuşsun.. ellerine sağlık..:D
Rauf hocam valla iyi be .. sen şimdi oralardan reklam filimleri felan da yaparsın.. Alanya tanıtım amaçlı.. derken yeşilçam..alaaaahh arkası gelir hollywood.. derkene altın küre ardından oscar.. iş bitti..
Rauf abicim ellerine sağlık, güzel bir çalışma olmuş:helal: . ama en çokda şu senin fon müziklerine hastayım,adamın ruhu dinleniyor.:D
Rauf abicim ellerine sağlık, güzel bir çalışma olmuş:helal: . ama en çokda şu senin fon müziklerine hastayım,adamın ruhu dinleniyor.:D
erhan cım sana özelden de mesaj attım daha evvelden de bahsettim cevap yazmadın... ben tahmin etmiştim de madem seviyorsun sana nasıl ileteyim bu tür bir MP cd si..ruhunu kafanı dinlendiresin...
Taygun KOCABIYIK
09-05-2007, 18:28
Rauf abi ellerine sağlık birdahaki sefere daha fazla fotoğraf çekmeye çalışırım :) bu sefer biraz açlıktan mı desem balıksızlıktan mı desem aklıma gelmedi :D
Muvaffak abi gittiğimiz yer öyle güzeldi ki hep seni andık vallahi kefaller cirit atıyordu
Muvaffak abi gittiğimiz yer öyle güzeldi ki hep seni andık vallahi kefaller cirit atıyordu
haydaaaaa...bana bu yapılırmı.??iyi de ben o kadar rampa inerimde.. çıkış problem. dönüşte 1 saat önceden benim yola koyulmam lazım.(bu göbek ile):D
yok abim benim bi dahakine kestirme yolu kullanırsak sanırım 39 adımda denizdeyiz...:'( sen bizlere bakma spor olsun diye teptik o yolları....:deli: :deli:
Hasan BALIKÇI
09-05-2007, 18:44
rauf abı gerçekten çok güzel olmuş ama eksık var serkan kardeşımızın çok guzel resımlerı var.hanı bılgın olsun.:deli: saygılar
eeehhh meşhur olmak denen terim bu olsa gerek.....:D :D :D
Taygun KOCABIYIK
09-05-2007, 18:55
Hasan abi 80 çupra teklifi geldi onun için yayın yapmıyorum senden şöyle güzel bir teklif gelirse bişeyler düşünebiliriz :D
Hasan BALIKÇI
09-05-2007, 20:17
Hasan abi 80 çupra teklifi geldi onun için yayın yapmıyorum senden şöyle güzel bir teklif gelirse bişeyler düşünebiliriz :D
dedımya canım kardeşım bu sene taaaaa aralık sonuna kadar tutmuş olduğum balıkları vercem dıye ama serkan abın derse ben ömür boyu vercem derse bılmem hanı sen bılıyosun ne dıyeyım
kartallı
09-05-2007, 21:03
arkadaşlar muhabbet şahane gerisi bahane,bi kaç parça balıkta alıp marsıda kesmişsiniz daha ne olsun...ekibi kutluyorum hem dostluktan hem balıklardan dolayı,devamı olması dileklerimle....
Rauf abicim ellerin dert görmesin gayet hoş olmuş ama 1 fotoyu atlamışsın sanırım:P
onur yok atlamadım da cok karanlık cıkmıştı onun icin almadım.selamlar.
erhan cım sana özelden de mesaj attım daha evvelden de bahsettim cevap yazmadın... ben tahmin etmiştim de madem seviyorsun sana nasıl ileteyim bu tür bir MP cd si..ruhunu kafanı dinlendiresin...
ağbi elinde varsa öyle şeyler bende talibim banada gönderebilirsin.
rauf abı gerçekten çok güzel olmuş ama eksık var serkan kardeşımızın çok guzel resımlerı var.hanı bılgın olsun.:deli: saygılar
aynı konudamı diyorsun atladıkmı yanii:'(
Hasan BALIKÇI
10-05-2007, 20:25
rauf abıcım valla bilmem ıstersen tago kardeşıme onura sor bı yada kendısıne yanı serkancıma:D :D :deli:
Taygun KOCABIYIK
10-05-2007, 20:30
rauf abıcım valla bilmem ıstersen tago kardeşıme onura sor bı yada kendısıne yanı serkancıma:D :D :deli:
Şimdilik fotoların hakkını saklı tutuyorum kendimce ilerki günlerde açık arttırmayla satıcam :D açılış 30 çupra :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.