PDA

Tüm Versiyonu Göster : En güzel isparoz

freediver
10-05-2007, 02:04
Her oltaya takildigin memnun olmadan kovaya attigimiz isparozu ben aslinda cok sevirim.Her nekadar temizlerken elime batsada...

Tadida gayet güzel oluyor ama mübarek kilciktan yenmiyor.....
Sizce bizim isparozlarin kilcik sorunu nasil halledilebilir...

Taygun KOCABIYIK
10-05-2007, 15:37
Sadece kılçıksız olan sırt kısımlarını yemek en güzel çözüm Cumhur abi :)

gıracemi
10-05-2007, 22:29
balığı yemeye başlamadan önce bütün yüzgeçlerini çıkarmanız büyük fayda sağlar.. bu yüzgeçlerin altında ete uzanan kılçıklar vardır, en azından onlardan kurtulur daha sonra omurgayla boğuşursunuz :) ısparozu bende çok severim, özellikle bu aylarda teneke üstünde hiç temizlemeden pişirip denemenizi şiddetle öneririm :)

discus
10-05-2007, 22:47
ısparozu yana derin çizersen çift çizgile mangal ateşinde olsun tavada olsun zayıf dikenler yanıyo..işte ozaman rahatlıkla yeniliyo..

Anıl ÜNALAN
10-05-2007, 23:48
ısparozu yana derin çizersen çift çizgile mangal ateşinde olsun tavada olsun zayıf dikenler yanıyo..işte ozaman rahatlıkla yeniliyo..

Taygun sözüme geldik...

O kocaman ısparozları tuttuktan sonra ben sana hep diyodum.Kızartırken yandan iki çizik atalım içine kadar pişsin yoksa içi çiğ kalır bunların :P :) ...

katiti
11-05-2007, 10:27
En etkili çözüm pişerken ince kılçıkların yanmasını sağlayacak şekilde çizmek. Onun dışında balıkla boğuşmaktan başka çare kalmıyor:)...

BLACK SHARK
21-07-2007, 03:51
CUmhurcugum isparozun boyuna dogru derin facalar at ve karin altini iyice yar ve kizgin yagda kizart!

iesencan
21-07-2007, 18:07
Valla Cumhurum ben İsparozun ne olduğunu bile bilmiyorum, Ama sana tavsiyem, balığın üzerine Birer santim arayla Bıçakla derin çizikler atarak Kızgın yağda Nar gibi kızarıncaya kadar pişirirsen kılçık falan kalmaz diye düşünüyorum.Şansın bol olsun.:D