Tüm Versiyonu Göster : selam sevgili balıkçı arkadaşlar
ben hasan alçı hepınıze selamlar.aranıza yenı katıldım.sevgılı kayınbıladerım hasan 64 sayesınde.umarım güzel dostluklar kurarız.hepınıze saygı ve selamlar.herzaman rastgelsın bütün ıyı dıleklerımle
aserkansatı
11-05-2007, 22:17
Aramıza hoşgeldin Hasan kardeşim.Rastgelsin...
eyvallah serkan kardeşım tanıştığımıza memnun oldum :)
saygı ve sevgıler
amatör balıkçı
11-05-2007, 22:32
Aramıza hoşgeldin Hasan kardeş.
hasan hocam aramıza hoşgeldiniz...
hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar
Hasan BALIKÇI
11-05-2007, 22:50
aramıza hoşgeldın hasan bey :)
hepinize teşekkürler en yakın zamanda bir şeyler paylaşmak dileğiyle
saygılar.hepimize rastgelsin
freediver
12-05-2007, 00:10
Aramıza hoşgeldin Hasan Abi.
Rastgelsin...
freediver
12-05-2007, 06:20
Hosgeldin Arkadasim....
tatli sohbetlere .... rastgele
gıracemi
12-05-2007, 07:47
hoşgeldin hasan abi.. bol çupralı av fotoğrafları bekliyoz sendende haberin olsun :)
hoşgeldiniz rastgelsin.....
Güven ÖZYELDAN
12-05-2007, 09:39
ben hasan alçı hepınıze selamlar.aranıza yenı katıldım.sevgılı kayınbıladerım hasan 64 sayesınde.umarım güzel dostluklar kurarız.hepınıze saygı ve selamlar.herzaman rastgelsın bütün ıyı dıleklerımle
hasan abi dost meclisine hoşgeldin....
bu arada hasan abi (hasan64) takıma yeni bir forvet kazandırdın sanırım ama ronaldinho yu da transfer etseniz farketmez bizim takım sizin takımı yenecek abicim;) :D :D
Anıl ÜNALAN
12-05-2007, 10:01
bu arada hasan abi (hasan64) takıma yeni bir forvet kazandırdın sanırım ama ronaldinho yu da transfer etseniz farketmez bizim takım sizin takımı yenecek abicim;) :D :D
Abi takımlarda eksik varsa sağlam defans oynarım :) ..
Müsabakalara katılabilirim abiler tabi isterseniz..
Bu arada hasan abi aramıza hoşgeldin..
Hasan aramıza hoşgeldin..
aganta borina borinata
12-05-2007, 11:56
hoşgeldiniz...
rastgelsin...
sevgilı arkadaşlar benıde aranıza kabul ettığınız ıçın hepınıze ayrı ayrı teşekkür ederım.bende aranıza katıldığım ıçın çooooook mutlu oldum.dılerım faydalı olabılırım.hepınıze saygılar.
balık tutmak sabır ve nasıp ıster.:D
Hoşgeldiniz...rastgelsin...
güven kardeşım tanışyığımıza çok memnum oldum .aranıza benıde kabul ettınız eyvallah mutlu oldum.
bu arada hasan abınede taş atmaktan gerı kalmamışsın:helal: :helal: :helal: :helal: aslında bende ona rakıp olmak ısterım ama yok yok ben o hatayı bıkere yaptım bıde yapmam.:'( ışın açıkçası balıklar onun akrabası.sızlere şımdıden geçmış olsun. güven kardeşım:'(
hoşgeldin hasan abi.. bol çupralı av fotoğrafları bekliyoz sendende haberin olsun :)
benımde temennım odur kürşat kardeşım:helal: :helal:
Hasancım merhaba hoşgeldin bu güzel ortamda çok iyi vakit geçireceksin.
Hasan Abi aramıza hoşgeldiniz. Referans çok sağlam, sanırım çipura fotoğrafları daha bol gelmeye başlayacak artık sitemize :)...
okidoki59
17-05-2007, 19:10
aramıza hoşgeldiniz....rastgele...
aramıza hoşgeldiniz..........
urfettin
18-05-2007, 08:51
Hoşgeldiniz,memnun oldum
Uzm.Dr.Rastgele
18-05-2007, 13:53
Sevgili arkadaşım, dost meclisine hoşgeldin...Umarım kalıcı ve katılımcı olacaksınız...Malum önümüz yaz....Av anı ve fotolarını bekliyoruz...Rastgelsin...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.