Tüm Versiyonu Göster : 12 mayıs gümüldür
arkadaşlar bu gün rastgelsin sayfamızın İzmir eşrafı nın % 90 ı kemeraltına inemediği için bende gitmedin(niye yalan sölimki? ) ve sabah karar verdim..yallah balıga. aynı yer bu sefer saat 11 den 17 e kadar avlandım bu gün hamura gelmeye başladı un hamuru aynı takım lakin rüzgar sertlediği için şamandra gözükmez oldu ve geriye döndüm. şu anda saat 18 ve raporu yazıyorum.bu sefer 20 adet pek büyük değil ama tavalık. bugün hava ha babam de babam esti.sersem etti...
anında görüntü...nasıl ama ??:artist:
[Only Registered Users Can See Links]
valla abi bu kefallerin senden çekeceği var gibime geliyorr..
bakın arkadaşlar kaçırmayın kefal nesli tükenmeden son fotolara bakın:deli:
gıracemi
12-05-2007, 17:11
muvaffak abi ellerin dert görmesin abicim.. ne güzelde dizmişsin 20 parçayı.. helal olsun tek kelime.. rastgelsin..
Uzm.Dr.Rastgele
12-05-2007, 18:22
Muavffak abim, mavrakileri asker gibi içtimaya almışssın.....Kefal profesörüm benim....:D Hocam, seninde dediğin gibi insanı sersem eden bir rüzgar vardı bugün....Gün boyunca da kah azdı...kah durulur gibi oldu.....:(
Afiyet bal şeker olsun hocam....Senin buzluk bütün yaz yetecek kadar kefal ile doldu taştı yav.....:helal:
Muvaffak abi, bravo diyorum, başka bir şey demiyorum.:helal: Kıyıdan kefal avcılığı, merak ettiğim ama bugüne kadar hiç denemediğim bir uğraş. Hani diyorum müsait günlerinde beni yanına alsan da biraz kurs görsem, feyz alsam.:) Kurs ücreti olarak içkiler benden + yol servisi. :D
Abi maşallah,tebrikler.Son gelen deniz haberlerine göre kefaller senin hışmından kurtulmak için egeyi terkedecekmiş :P
ismail çakır
12-05-2007, 21:24
muvaffak bey bu kefal konusunda gerçekten uzmansınız.:helal: tebrik ederim.
kefaller şahane işallah banada bu kadarı nasip olur rastgelsin...
Anıl ÜNALAN
13-05-2007, 19:05
Tebrik ederiz muvaffak abi güzel av çıkarmışın.Umarım afiyet olur :) ...
Abicim resimler de olunca başka bir güzel olmuş, tebrik ederim. Kefal kalmadı valla azmaklarda :D...
oy oy oy.....muvaffak abicim mazallah rüzgarda da iş yapan bir takım icat etsen nolucak bu kefallerin hali bilemiyorum vallaha:D
tebrikler kefalus mavrakus uzmanım benim:helal: :helal: :helal:
aganta borina borinata
14-05-2007, 08:09
muvaffak abi tebrikler... hakkaten biraz uğraşı istiyor kefal avı...devamını dilerim...
rastgelsin...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.