Tüm Versiyonu Göster : 13 Mayıs Alaybey At&Çek Sonuçları-2
Geçen hafta at-çek ile kefal ve levrek aldığım yere tekrar gittim.Hava kararırken başladım,22:00 civarında bıraktım.Rüzgar denizden karaya esiyordu(olabileceğinin en kötüsü).üstüne üstlük kamışın en ucu,daha çantadan çıkarırken çıt diye kırılıp elimde kaldı :'( en kısa sürede tamir edicez artık..geçen sefer misinayı koparan levreğe karşı bu sefer tebirliydim.faruk abiden aldığım delux dynema 0,16 mm. örgü ipi kullandım.fakat,100 m. nin yarısını makaraya sardığım için atışlarda oldukça performansı düşürdü(makarada az ip olduğundan).acemiliğe geldi artık.bu şartlar altında atış menzili 6-7 m. ye kadar inse de aşağıdaki kefali tutabildim.biraz büyükcene olduğundan geri denize bırakmaya kıyamadım:(
lure: yo-zuri pin's minnow M114(yanlış hatırlamıyorsam) 7 cm.(yüzen)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Ulaş sen de ilklere imza atıyorsun,suniyemle kefal yakalayan da seni gördüm.bravo bu kefallerde levrek kırmalığımı var acaba :D
araştırıcı
14-05-2007, 08:18
Ulaş sen de ilklere imza atıyorsun,suniyemle kefal yakalayan da seni gördüm.bravo bu kefallerde levrek kırmalığımı var acaba :D
Ulaş seni tebrik ederim...
Geçen haftaki balıklar ve bu hafta yakaladığın kefal birçok balıkçının yakalamayı arzuladığı güzel balıklar...
Sabrın ve azmin için kutlarım..
Ben sahte balıkla kefal yakalandığını duyar inanmazdım...
İki yıl önce Alinin Balılkları ile kıyıdan 2 kg civarında bir Kefal Yakaladımki çıkardıktan sonra inanamadım iyice inceledim..
Herkese rastgele..
aganta borina borinata
14-05-2007, 08:21
kefal oltanızı sararken yemi, iğneyi ya da şamandırayı şamandırayı takip eder...hatta yemin arkasından gelişini gördüğünüzde oltaya levrek atlayacak sanırsınız:D ... hatta çok nadir bile olsa oltayı yavaş sardığım zamanlarda yemi aldığına şahit oldum... ama lureye saldırdığına bende ilk defa rastlıyorum... hani diyorum ki iğne eğer ağzında değilse yem oralardan geçerken balığının bi tarafına takılmış olabilirmi...
rastgelsin...
Ben de öyle tahmin ediyorum,İstanbul da kefalleri çarpmayla,boğaz kıyılarından yakalamak çok zevklidir.
gokseldbuga
14-05-2007, 08:29
Sevgili Ulaş, Alaybey yasak bölge sınırlarındadır, sportif amaçlı balık avlayabilirsin daha önce de belirtmiştik, umarım o balığı yemiyorsundur, ve de keşke geri salsaydın.
Lütfen sirküler kurallarına uyalım , ne sen ne ben ne İshak abi ne Taygun ne Muvaffak abi .... özel değiliz, kural hepimiz için geçerli.
Hadi biz balıkçının halinden anlıyoruz ( hastalık ) fakat devletin mekanizmaları düzgün çalışıyor olsaydı, belirtilen yerde sportif amaçlı dahi balık avlaman mümkün olmazdı.
Aynı şekilde yasak bölge sınırları içinde avlanıp rapor yayımlamamanı rica ederiz, aksi takdirde silineceğini belirtmek isteriz.
saygılar
araştırıcı
14-05-2007, 08:51
kefal oltanızı sararken yemi, iğneyi ya da şamandırayı şamandırayı takip eder...hatta yemin arkasından gelişini gördüğünüzde oltaya levrek atlayacak sanırsınız:D ... hatta çok nadir bile olsa oltayı yavaş sardığım zamanlarda yemi aldığına şahit oldum... ama lureye saldırdığına bende ilk defa rastlıyorum... hani diyorum ki iğne eğer ağzında değilse yem oralardan geçerken balığının bi tarafına takılmış olabilirmi...
rastgelsin...
Yazdıklarınıza katılıyorum...
Lakin benim yakaladığım kefalde Ulaşın yakaladığı zaman gibi gece idi... Kıyıdan Alinin Balıkları ile at-çek yapıyordum....Hatta sabah gün doğmamıştı... Balığı kıyıya aldığımda iğne agzının yanına takılmıştı... Ala karanlıkta (ışık yakmadım tabi) bu ne balığı diye merakla incelediğimi hatırlıyorum... Sonra anlatıp anlatıp gülmüştüm..
Rastgele..
Hala Enterasan gelir..
Ulaş gerçekten sahte yem ile kefal çok ilginç. Tebrik ederim...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.