PDA

Tüm Versiyonu Göster : 17 Mayıs-Zeytineli

gokseldbuga
18-05-2007, 09:17
Abimin hafta sonu balığa çıkma şansı olmadığından Perşembe için bir plan yaptık. Abim ben , 2 de piyanist aldık balıklara piyano çalsınlar biz de yakalayalım diye.
Sabah saat 5 gibi Zeytinelindeydik. Yemler, öncelikle mamun, boru kurdu, 1-2 madya.
Aynı geçen hafta Ishak abiyle gittiğiğimiz gibi başladı av. Ufak tıkırtılar, minik balıklar.
Ben gene üstüste dil çekmeye başlayınca " bu sefer salmıcam , çok yakalarsam tava yaparız " diyerek livara koydum. Baktım arkası kesilmiyor, salma fikrinden de vazgeçtim. Bu arada 2 karagöz de abimin bırakmalara takılmış, yaşama şansı olmadığından onları da salmadım. 1 tane tekir çektim bir süre sonra, eh madem tavalık yapıcaz tekiri de annem sever diye bırakamadım. yani sizin anlayacağınız bu sefer biraz katillik mi şansızzlık mı, ufaklıklar yaşayacak durumda olsa bırakırdım her zamanki gibi.
Bir süre sonra nihayet aylardır çipura gibi vurdu meret. Oltayı aldı götürdü, asıldım balığı çekiyorum gene Zeytineli klasiği 6 metrede takıldı kaldı. Bismillah diyerek atladım suya, yakalayamıyorum ki balığı, hayvan çok dişi. Neyse iki elimle üzerine atladım kıyıya çektim. Bu balık iyiydi işte, iğneyi bile 8 yapmış hayvan.
Bir müddet sonra kıyıda bulduğumuz minareleri taktık, Adnan da bir çipura çekti. Bu arada kıbrısa da 1 gamit teşrif etti. Arkasından benim oltada hafif bir kıpırdanma hissettim, elim ealdığım gibi tasmaladım, 1 Türkan Şoray daha geldi.
saat 1 e doğru aynı şekilde gene olta uçunca, asıldım , çekerken de " bu ne yarabbim " derken ayaklarıma kadar çektiğim kocca çipura, kurşunun takılması ile bir kafa attı ve kurtuldu, ellerim de boş kaldı. Bol bol takım kopardım. Biraderin pek şansı yoktu, o da birkaç dil çekti, solumuzdakiler de biz gidene kadar 2 çipura çektiler.
Saat 1 de gelen acil bir telefonla hemen toplanıp geri döndük.
Eve 3 km kala piyanistleri düğün saolununa bıraktık. Bu arada abime " arkana dikkat et havuz var" dememe kalmadı, bindirdi havuza. Sizin anlayacağınız kız gibi arabamın sol çamurluk gitti tamponda baya bir sürtüldü. Sabahleyin rapor tutturdum ve işe geldim.
Sağlık olsun

[Only Registered Users Can See Links]

urfettin
18-05-2007, 09:24
Tebrikler,görüntüler çok hoş.Daim olur inşallah
Rastgelsin

Uzm.Dr.Rastgele
18-05-2007, 09:37
Göksel'im Nadir abinle yaptığın haftaiçi kaçamağı ile ''şeytanın bacağını kırmışşsın'' sonunda.Çupralar gaye güzel.....:helal: Bir de o kaçırdığın çuprayı da karaya alabilseydin tam süper olacakmış...:dans:

Arabaya gerçekten üzüldüm....Neyse mala gelen cana gelmesin kardeşim....:(

bulsep
18-05-2007, 09:45
sevgili göksel.
tebrikler.
keşke soldaki üç balığı fotoğraf dışına alsaydın daha güzel olacaktı.
karagöz biraz ufak gibi:(

sbasaran
18-05-2007, 09:46
göksel iyi olabilecek nitelikte yapmışsınız avınızı. afiyet olsun.

araba için ishaka katılıyorum.

cevat2
18-05-2007, 09:53
Göksel,benden bu ara rapor beklemeyin derken,hafta içi kaçamaklarla,raporlarını izliyoruz,bereketli olsun.Dilin tavası da güzel olur hani..:D

katiti
18-05-2007, 10:01
Gökselim afiyet olsun, başladın çipuralara gerisi gelir artık. Araba için de geçmiş olsun...

gokseldbuga
18-05-2007, 10:46
sevgili göksel.
tebrikler.
keşke soldaki üç balığı fotoğraf dışına alsaydın daha güzel olacaktı.
karagöz biraz ufak gibi:(
Bülent Bey, açıklamalar zaten raporda var, resime koymasam ne farkı olacaktı , kimi kandırmış olacaktım, ayrıca neden böyle birşey yapayım?
Balıkları cm leri ile değil vicdanen değerlendirdiğim için br rahatsızlık duymuyorum açıkçası

saygılar

Emre
18-05-2007, 13:25
abicim süper bi av olmş güzel vakit geçirmişsiniz...kaza olayı içinde gecmiş olsun...

igmsva
18-05-2007, 13:27
gökselim güzel av olmuş çipuralarla kırmışsın şeytanın bacağını, fazlası bundan sonraki avlara diyelim...........
arabanın başına gelenlere çok üzüldüm. geçmiş olsun kardeşim.

mufi
18-05-2007, 16:21
Gökselcim afiyet olsun ayrıcada araba için geçmiş olsun.inşallah bir daha olmaz.

Taygun KOCABIYIK
18-05-2007, 17:09
Göksel abicim tebrik ederim güzel balıklar. Araba içinse geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin.

nevzat
18-05-2007, 18:49
Göksel tebrikler ,en azından çupranın o doyumsuz yakalama heyacanını yaşamışsın, ah bide o kocamanı yakalayabilseydin....tahminim aklın onda kalmıştır inşallah bi dahakine diyelim ,kaza için de çok üzüldüm geçmiş olsun..

balic
18-05-2007, 19:09
balıklar gerçekten iyi işallah banada bi gün çupra yakalamak nasip olur tebrikler rastgelsin....

gıracemi
19-05-2007, 05:40
çocukluğumdan beri balıkçılık yaparım.. bu dillere cangides deniyor.. yada biz öyle biliyoruz.. dil kadar lezzetli diil.. ama esas takıldığım konu oltayla dil yakalanmış olması. inanın şaka diil ilk defa görüyorum ve abi seni kendi adıma kutluyorum.. ya ben harbiden iice cahil kalmışım, yada sen cidden profesyonelsin :) hadi kıyıdan fazla av yapmam ama paragat atarım onadamı denkgelmez bu meret hayvan :) yada özel bi yöntemi varsa beni aydınlat.. ben bayılırım dil şişe :) şimdi diycen çipuralara bişi yazmamışsın diye.. ooooo ondan çooook var :):):)

Anıl ÜNALAN
19-05-2007, 12:07
Tebrik ederim göksel abi çok güzel av çıkarmışın..

Not: O pisiler için sirkülere baksan sanırım çok iyi olurdu...

HALDUN YALIMLI
19-05-2007, 13:28
Göksel keşke şu resimde kaçırdığın kuzuda olaydı. Nadir abininde pası gitmiştir biraz artık. Araça konusundada geçmiş olsun, cana bir şey olmasın.

eşref sürek
19-05-2007, 16:11
anlattığınıza ve resimlere bakarsak güzel bir gün geçirmişsiniz kazaya üzüldüm geçmiş olsun rastgele

ismail çakır
19-05-2007, 16:25
göksel bey kardeşim,
öncelikle kazanıza geçmiş olsun diyorum. güzel bir gün geçirmişsiniz.. inşallah çok daha iyi balıklar rastgelir...

Egeli
19-05-2007, 23:06
Tebrikler....
Araba için geçmiş olsun..

gokseldbuga
20-05-2007, 12:32
Tebrik ederim göksel abi çok güzel av çıkarmışın..

Not: O pisiler için sirkülere baksan sanırım çok iyi olurdu...
Anıl mesajını şimdi farkettim, pisi için boyut 20 cm dir, o an için yanımda mezura bulunmadığından göz kararı söyleyebilirim ki pisiler 20 cm civarı veya üstüdür , ufak olan 2 tane zaten şu anda Zeytineli sularında dans ediyordur,

hassasiyetin için teşekkür

Hasan BALIKÇI
20-05-2007, 16:39
göksel kardeşım tebrıkler güzel av afıyet olsun .ne yazıkkı bende anıl kardeşımle aynı fıkırdeyım.daha büyük pısı balıklarına rastgele:helal: :helal: :helal: :helal:

gokseldbuga
20-05-2007, 19:16
inşallah Hasan Bey , size de benden aynı temenniler

discus
20-05-2007, 20:39
çupralar çok iyi tebrikler göksel abi araba için geçmiş olsun....

Anıl ÜNALAN
20-05-2007, 22:47
Göksel abi gerçekten güzel av çıkarmışın pisilerde sınırı geçmediğine göre tebrik ederiz :) .

Rauf
25-05-2007, 06:21
Gögsel kardeşim tatmin edici bir avyapmıssınız kıyıdan gece avı bana yabancı ve ne yalan söyleyim benim icin cok zor bir konu hele soğuk hava ve yağmur durumları da var cıpralar kallavi araba icin üzüldüm ama işin icinde maalesef bunlarda oluyor selamlar.

giritli
25-05-2007, 21:10
Göksel tebrikler kardeşim...dayanamadın demi yine....:helal: :helal: :helal: