Uzm.Dr.Rastgele
18-05-2007, 11:17
Arkadaşlar, ''dost ve müttefikimiz'' olan Amerika'nın silahlı kuvvetler dergisinde yayınlanan ve bugünde haber kanallarına düşen bir haberi sizler ile paylaşıyorum.Ben bu haber üzerine yorum yapma gereği bile duymuyorum.Ama,ben de bu vatanın evladıyım diyen herkez için ibret verici bir tablo olduğu kanaatindeyim...Hani bazı kimseler derler ya,sizler felaket tellalısınız...Yok efendim oturduğunuz yerde komplo teorileri yaratıyorsunuz.....
İşte bu haber de gösteriyor ki; bu büyük ülkeyi oluşturan her insan her türlü ayrımı-gayrımı kenara bırakarak tek bir yumruk olmak zorunda....Haaa, olmaz ise ne mi oluyor....Ör: Irak.......Maşallah her gün 50-60 ölü ile bayağı özgürleşdi....Ve orada yaşayan insanlar gerçekleri görüp tek bir yumruk olamazlar ise her gün yeni yeni 50-60 kişi ölümler ile özgür ve demokratik olmaya devam edecekler sanırım...:(
DİKKAT; ''BEFORE/ÖNCE.........AFTER/SONRA YAZAN HARİTALARI İNCELEYİNİZ....''
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
LÜTFEN BU HABERİ OKUDUKTAN SONRA YORUM YAZMAYINIZ....YAPACAĞINIZ BİR TEŞEKKÜR, NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ ANLATACAKTIR....!
[Only Registered Users Can See Links]
İşte bu haber de gösteriyor ki; bu büyük ülkeyi oluşturan her insan her türlü ayrımı-gayrımı kenara bırakarak tek bir yumruk olmak zorunda....Haaa, olmaz ise ne mi oluyor....Ör: Irak.......Maşallah her gün 50-60 ölü ile bayağı özgürleşdi....Ve orada yaşayan insanlar gerçekleri görüp tek bir yumruk olamazlar ise her gün yeni yeni 50-60 kişi ölümler ile özgür ve demokratik olmaya devam edecekler sanırım...:(
DİKKAT; ''BEFORE/ÖNCE.........AFTER/SONRA YAZAN HARİTALARI İNCELEYİNİZ....''
LÜTFEN BU HABERİ OKUDUKTAN SONRA YORUM YAZMAYINIZ....YAPACAĞINIZ BİR TEŞEKKÜR, NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ ANLATACAKTIR....!
[Only Registered Users Can See Links]