PDA

Tüm Versiyonu Göster : sarıkanat

kartallı
24-05-2007, 20:27
merhaba arkadaşlar,her sene bu dönemlerde kaşığa rapalaya atlayan lüfer serisi bu senede kıyıda olduğunu bildiğim halde zaman zaman aralıklarla denememe rağmen bir türlü yakalama fırsatım olmadı.peki ben yıldımmı hayır hala zaman zaman deneyecem inşallah banada sizede gelir...geçen gün oturdum 11 numara çarpraz iğne yeşil ibrişim ip damla sim ve 0.10 köstekten oluşan çaparimi yaparken bugün bir değişiklik olsun dedim arasına birazcıkta turuncu kurdeladan ip koydum,takımı hazırladım ve jumbo160(ali abi) la buluştuk ve istavrite çalışmaya başladık...daha atar atmaz resimdeki sarıkanat oltaya yapıştı ve ben ali abiye abi bu istavrit değil başka bişey dedim ama nasıl çıkaracaz sudan köstek 0.10 dedim...kısmet işte kıyıya kadar getirdim ve yavaş ama sarsmadan bir çırpıda balığı elime aldım...darısı başınıza...birazda istavrit aldım ama onları resimlemedim.saygılarımla...[Only Registered Users Can See Links]

ismail çakır
24-05-2007, 20:52
serkan lüfer boyları zaten bu mevsimde fazla av vermez..ama yınede sarıkanatı yakalamışsın.. inşallah sonbahar akınında beklediğin lüferleri yakalarsın..
rastgelsin..

Taygun KOCABIYIK
24-05-2007, 20:53
Serdar abi tebrikler umarım sayıları ve boyları artarak devam eder lüferler :)

freediver
24-05-2007, 21:45
cok güzel bir av...tebrikler

Rauf
24-05-2007, 21:58
kartallı azmin elinde ne kurtulurki darısı ve daha fazlası diğer günlere rastgelir inşallah

balic
24-05-2007, 23:30
eline sağlık bu hafta sonu bende bi yoklucan çinekopu işallah senin gibi yakalayabilirim..... rastgelsin

kartallı
25-05-2007, 05:31
serkan lüfer boyları zaten bu mevsimde fazla av vermez..ama yınede sarıkanatı yakalamışsın.. inşallah sonbahar akınında beklediğin lüferleri yakalarsın..
rastgelsin..

ismail abi sonbaharda boğazdan yavaş yavaş inmeye başladıkları zamanda bol yakalanıyor dediğin gibi...fakat bayadır bi çıkışa başladılar ve çıkarkende kıyıya uğradıklarından adım gibi eminim...çünkü kuyruksuz batmaya çalışan gümüşler kafası ve bedeni hilal gibi kesilmiş istavritler ve ileryaları hala görmekteyim...neyse ben biraz daha deneyecem bu sene geç kaldık çalışma saatlerimizden dolayı ama kısmet ne olur ne olmaz...saygılar sevgiler...

jumbo160
28-05-2007, 22:02
kardeşim şu sarı kanat bana bi gelse varya fenerbahçe gibi kutlamlar yapacam bilesin iyi bak kendine rast gelsin

igmsva
28-05-2007, 22:09
serdar günü kurtarmışsın. daha büyüklerine inşallah........

ADNAN
28-05-2007, 23:29
Biz gidemiyoruz allah size daha çok versin.

katiti
29-05-2007, 11:40
Tebrik ederim, devamı da gelir inşallah...