Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Selim (balıkcı) abi Nerede anketi

rüzgar2
29-05-2007, 17:32
ANKET

1.alman hükümeti balık çiftliklerini kapattı doğal ortamda avlanamayıp resim koyamadığı için utanıyor...:deli:
2.balık sitelerine giriyorum diye daha başka türlü :) sitelere giriyor ve yenge interneti yasakladı
3.yakaladığı yasal olmayan balıkları eve götürmeye çalışırken alman polisi tarafından yakalandı..
4.yenge "yeter selim ailene vakit ayır birazda"( not:bu repliği evli arkadaşlar hatırlarmı acaba) klasiğini söyledi..
5.türkiye noktalama işaretlerini denetleme kurulu tarafından yazılarında virgülü yanlış ve anlamsız yere koyuyor diye hak mahrumiyeti cezası verildi ki haklılar..:rolleyes:
6.seni özledik be abi nerdesin...:'(

igmsva
29-05-2007, 17:35
sami, bence tuttuğu balıklar sirkülere uymuyor diye ceza yedi. cezasıda en sevdiği arkadaşlarından uzak kalmakmış.
:'( selim abi............:'( :'( :'( :'( :'(

igmsva
29-05-2007, 17:37
ya aklıma geldi, özelden selim abi ile irtibatı olan varmı?
sağlık durumu iyimi? her hangibirşey yok değil mi?

rüzgar2
29-05-2007, 17:45
ya aklıma geldi, özelden selim abi ile irtibatı olan varmı?
sağlık durumu iyimi? her hangibirşey yok değil mi?
iyidir o iyi..hemde çok iyi...bugün gelir o kırmaz bizi...

ishak BALLICA
29-05-2007, 18:48
Bir çoğumuzun aklından geçeni sağolsun Sami bey dile getirmiş....Selim bey sesiniz soluğunuz çıkmıyor....İyisinizdir inşallah....

katiti
29-05-2007, 22:10
Ben 6 diyorum ;) :helal: ...

aserkansatı
29-05-2007, 22:17
Ben onun nerede olduğunu biliyorum...Gördüm ...Nazlanırsa link veririm...:deli: :deli: :deli:

igmsva
29-05-2007, 22:19
serkan ver link'i basalm hep birlkte:D :D :D

aserkansatı
29-05-2007, 22:21
Az kaldı İlker az kaldı...Biraz daha bekleyelim hele.Belki rızasıyla gelir...:deli:

Anıl ÜNALAN
30-05-2007, 00:27
Ahh be selim abi nerdesin...Özledik seni gerçekten seni tekrardan görmek istiyoz.Aramızda olmasan bile arada gelip sağlık durumunu bildir merak ediyoruz seni...

rüzgar2
01-06-2007, 00:38
sami,serkan,ilker,ishak,mert(tek geçerim),anıl ve ve ve ve mesaj.....nasıl yani ya...açıklaması vardır elbet....kesin açıklaması vardır....

rüzgar2
01-06-2007, 00:40
.................................................. ...............................................

freediver
01-06-2007, 21:15
Cidden tüm konulari taramama ragmen bende epeydir Selim Abi yi görmüyorum...

Bence Selim ABi Ogame e takildi...

Selim Abi gelde tartisalim gene bosver Ogame i :)

rüzgar2
03-06-2007, 16:21
nerdesin be selim abi..ben geldim diyemi gittin yoksa..iastersen okuyucu olarak takılırım ben sen gel yeterki,,,,,,,

Mrs.Balıkcı
05-06-2007, 19:51
Evet olaya ben el koyuyorum...ben selimin eşiyim değerli rüzgar2 nin anketine istinaden yazıyorum...
selime interneti ben yasakladım o yüzden giremiyor..ayrıca ben şimdiye kadar balığa gidipte balık tuttuğunu hiç görmedim...sağdan soldan yarım yamalak almancasıyla adamlardan balıkları rica ediyor ve fotoğraf çektiriyor...işte şöyle malzemem var şunu aldım diyor ama evde balkonda 1.tane pet şişeye sarılı olta ucunda iğnesi paslı..1 tane saksı (içinde solucan besliyorum diyor) 3 tane vileda sapı (buda kamışmış) var..işte bütün malzeme bu...burada balık çiftlikleri var oraya gidip bir kaç balık yakalıyor adamlarla birde kavga ediyor neymiş yakaladığı balığı atmazmış....
neyse arkadaşlar benim sizden ricam selimi rahatsız etmeyin ona internet 48 gün yasak.....yasak.....

aserkansatı
05-06-2007, 20:00
Samiiiiii?????..............

Mrs.Balıkcı
05-06-2007, 20:08
Samiiiiii?????..............
:deli: :deli: :deli: :deli: :deli:

Mrs.Balıkcı
05-06-2007, 20:09
Selim abi gel da..özledik seni vallaha.....

igmsva
05-06-2007, 20:13
:deli: samiiiiii sensin değilmi? abi süper yedin valla aşkolsun.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

turna
05-06-2007, 20:48
Selim sitedeki ismini değiştirdi, oda bizimle beraber mesaj atıp duruyor.
ama çekirge bir sıçrar ikincisinde yakalanır.

aserkansatı
05-06-2007, 21:03
Evet olaya ben el koyuyorum...ben selimin eşiyim değerli rüzgar2 nin anketine istinaden yazıyorum...
selime interneti ben yasakladım o yüzden giremiyor..ayrıca ben şimdiye kadar balığa gidipte balık tuttuğunu hiç görmedim...sağdan soldan yarım yamalak almancasıyla adamlardan balıkları rica ediyor ve fotoğraf çektiriyor...işte şöyle malzemem var şunu aldım diyor ama evde balkonda 1.tane pet şişeye sarılı olta ucunda iğnesi paslı..1 tane saksı (içinde solucan besliyorum diyor) 3 tane vileda sapı (buda kamışmış) var..işte bütün malzeme bu...burada balık çiftlikleri var oraya gidip bir kaç balık yakalıyor adamlarla birde kavga ediyor neymiş yakaladığı balığı atmazmış....
neyse arkadaşlar benim sizden ricam selimi rahatsız etmeyin ona internet 48 gün yasak.....yasak.....
Seni ne kılığına girersen gir tanırım kardeşim benim.Kaçmaz benden...(Solucan muhabbetinden tanıdım...):D :D :D
:helal: :helal: :helal:

rüzgar2
05-06-2007, 21:32
yakalarım ben onu virgülünden....:artist:

igmsva
05-06-2007, 21:37
yakalarım ben onu virgülünden....:artist:
sami hadi artık açıkla

rüzgar2
05-06-2007, 21:51
sami hadi artık açıkla
evet açıklıyorum....selim abi yaşı biraz ilerleyince canlılara zarar vermeme kararı almışş.yani anlayacağınız yatırım yapıyor...bu yüzdende,,artık siteye girmiyormuş...şimdi güller,çiçekler,böcekler forumunlarına takılıyormuş....yalnız geçen bir forumda yakaladım :oha: :oha: :oha:
neyseee.....

igmsva
05-06-2007, 21:59
evet açıklıyorum....selim abi yaşı biraz ilerleyince canlılara zarar vermeme kararı almışş.yani anlayacağınız yatırım yapıyor...bu yüzdende,,artık siteye girmiyormuş...şimdi güller,çiçekler,böcekler forumunlarına takılıyormuş....yalnız geçen bir forumda yakaladım :oha: :oha: :oha:
neyseee.....
:confused: :confused: :confused: :deli: :confused: :confused: :rolleyes:

balıkcı
05-06-2007, 23:46
Sami kardeşim ben her siteye üye olabilirim bu çok normal,zaten çok yakında kendi sitemi kuracağım bu site sadece bilgi amaçlı olacak forum yok...

aserkansatı
06-06-2007, 07:15
Sami kardeşim ben her siteye üye olabilirim bu çok normal,zaten çok yakında kendi sitemi kuracağım bu site sadece bilgi amaçlı olacak forum yok...
Anlaşılan o ki Selim artık yok...Fena kızmış...Baksanıza ne kadar soğuk ve sert yazmış.:oha:

HALDUN YALIMLI
06-06-2007, 07:50

Selim abi böyle bir şey yaparsan gerçekten amatörler için büyük hizmet olur. Bilgehan Sarp'ın sitesinden sonra, senin kuracağın sitde kaynak teşkil edecektir abi başarılar dilerim.:helal: :helal: :helal:

mufi
06-06-2007, 08:06
Arkadaşlar olaylar / kişiler karışıyor siteye bir dedektif gerekecek gibi.:confused: :helal:

''Sanat bu işin sırrını bilenler için bir tutam otun içinde saklıdır. bilmiyenler ise onu bir dagın ardında sanırlar/ arap atasözü''

igmsva
06-06-2007, 08:41
selim abi hoş geldin. özledik abi seni sanırım sami'de işletti bizi:D .
abi seni bu sayfalarda görmek istiyoruz. kızgınsın belli abi, ama kızgınlığın eminim kişileredir, kişilere kızgınlığını siteye mal edip bizi kendinden mahrum bırakıyorsun, bizim günahımız ne.....niye siteyi cezalandırıyorsun.....

ADNAN
06-06-2007, 18:56
Arkadaşlar olaylar / kişiler karışıyor siteye bir dedektif gerekecek gibi.:confused: :helal:

''Sanat bu işin sırrını bilenler için bir tutam otun içinde saklıdır. bilmiyenler ise onu bir dagın ardında sanırlar/ arap atasözü''
Katılıyorum muvaffak abi.....

rüzgar2
06-06-2007, 22:35
abim benim ya özledim vallaha seni....sen kız bana sen yer beni ama özledik da..gel da....
sen yoksa bizim senin hakkında yazdıklarımıza mı kızdın..balık kira euro gibi şeylere..eğer öyleyse çok ama çok özür diliyorum....takılalım şu fani dünyada.....

balıkcı
06-06-2007, 23:34
abim benim ya özledim vallaha seni....sen kız bana sen yer beni ama özledik da..gel da....
sen yoksa bizim senin hakkında yazdıklarımıza mı kızdın..balık kira euro gibi şeylere..eğer öyleyse çok ama çok özür diliyorum....takılalım şu fani dünyada.....
Sana kızgın yada kırgın değilim sami kardeşim,aslında kime kırgın ve kızgın olacağımıda bilmiyorum,site ne güzel yürürken çomak sokuldu ve buna müsade edildi işte ben bunlara kızgınım ama bunlar kimler onuda bilmiyorum doğrusu,ben artık fazla aktif olmak istemiyorum senin ve diğer arkadaşların yazılarını pasif üye olarak siteye girip okuyorum o kadar,kendine iyi bak...

rüzgar2
07-06-2007, 06:25
Sana kızgın yada kırgın değilim sami kardeşim,aslında kime kırgın ve kızgın olacağımıda bilmiyorum,site ne güzel yürürken çomak sokuldu ve buna müsade edildi işte ben bunlara kızgınım ama bunlar kimler onuda bilmiyorum doğrusu,ben artık fazla aktif olmak istemiyorum senin ve diğer arkadaşların yazılarını pasif üye olarak siteye girip okuyorum o kadar,kendine iyi bak...
ben seni tanırım asla pasif olmazsın..;) sen kimseyede kızmazsın kızsanda çok uzun sürmez.....sensizde olmuyor üstelik.....
çomak sokma olayına gelince, inan bu sanal ortamda olmayacak şeyler oluyor özellikle forumlarda...bunlarda normal karşılıyoruz ve alıştık artık...üstüne fazla gitmemek lazım olayların..
hadi artık başla bilgilerine....koy şu tuttuğun balıkları...sekoyla projelerimiz var..:D :D :deli: :deli: :artist: :artist: ;) ,,

katiti
07-06-2007, 08:42

Selim Abi ne yazık ki bazı sorunlar yaşandı, ama bunların da üstesinden geliriz inşallah. Senin aramızda olmanı da çok isteriz, bunu biliyorsun :)...

rüzgar2
07-06-2007, 22:17
Selim Abi ne yazık ki bazı sorunlar yaşandı, ama bunların da üstesinden geliriz inşallah. Senin aramızda olmanı da çok isteriz, bunu biliyorsun :)...
mert işallah üstesimden geiriz...geliriz gelir.....abimiz bize yardım etsin yeter.....

mufi
08-06-2007, 07:15
Arkadaşlar şu an itibari ile yazışmalara /gelen mesajlara baktıgımda bir kaç şey daha söylemem gereği ortaya çıktı.... bu yazdıklarım eğer site / toplum/insanlık kurallarına ters geliyorsa benim de üyeliğimin silinmesini rica ediyorum..yok haklı isem özverili / iyimser/yapıcı üyelerin artık farklı bir şekilde davranmalarını rica ediyorum.

sitedeki gerilim başladıgı ğünden bu yana devamlı yapıcı ve birleştirici olmaya çalıştım..ki benimle ilgili bir terslik olmadı .olsa dahi olayı site ile değil . kişilerle çözmeye çalışırdım.
ama maalesef şunu gördüm:
- bazı arkadaşlar kişilere kızarak siteyi terk etti.
- bazı arkadaşlar belkide inat olsun diye başka bir site kurdu.(ki şu anda zamanlama açısından ilk akla gelen budur.)
-bazı arkadaşlar ayrılmasına rağmen başka üyelerin şifreleri ile mesaj yolladı
-bazı ları ise halen siteyi ziyaret edip pasif davranmayı sürdürmekte.

her insan bu sanal dünyada istediği şekilde davranabilir . ama bir kaç örnek vererek şu ana kadar olan tutumların ne derece doğru oldugunu tüm üyelerin ortak görüşüne bırakıyorum.

şimdi bu küsen üyelere soruyorum:
-İktidar partisini beyenmiyorsan ülke yönetiminden hoşnut değilsen neden ülkeyi terketmiyorsun?
-çalıştıgın işyerinde mesai arkadaşlarınla zaman zaman problemler yaşarsın. neden işten istifa etmiyorsun?
-eşinle zaman zaman kavga edersin peki neden eşininden ayrılmıyorsun.
-oturduğun binada komşu ile tartışırsan neden binayı terketmiyorsun?
vs..vs.. neden? zira hepsinde maddi menfaat /problemler var.. peki bu sayfalardaki insanlara karşı ??? menfaat yok? doğaldır..
ama insan için önce manevi menfaat gelmelidir ki o da bu sayfalarda var.

peki bu forumda bir takım sorular yaşandı o anda neden katılımcı olupta ,yapıcı olupta ortalıgı yatıştırmak yerine. eyvallah diyip gidiyorsun?
ve dahi gerçek sorunun ne oldugunu bilmeden eyvallah diyorsun.?
bu ortam sanal olabilir ama dostluklar /arkadaşlıklar gerçektir.
son olarak :
''kimse ile bir sorunum yok / sorunu dahi tam olarak anlıyamadım/birileri huzur bozdu''
gibi ifadeler kullanan üyelere bir lafım var:
''o zaman geç ekranın karşısına güzel güzel yaz/çiz/anlat .ister doğru ister hayal ürünü ister teori...en azından senin buralarda oldugunu millet bilsin.
bir laf vardır bilmeyen yoktur
fazla naz aşık usandırır
iyi niyetli ,yapıcı ,dost canlısı ,tatlı dilli ğüler yüzlü insanlarıda bu kadar fazla ugraştırmaya dil döktürmeye hakkınız yoktur.
tüm faal üyelerden ricam artık şu andan itibaren. tüm forumda eskiye dönük:
''benim kimseyle derdim yok''
''vallahi öyle demek istemedim''
''kim kime ne demiş''
''zaman her şeyi gösterir''
''aslında ben iyi niyetli olarak....''
vs...vs.. laflara son verilsin...
Giden gider...
Kalan sağlar Rastgelsin org. undur
Tüm üyelere bu yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim

aserkansatı
08-06-2007, 07:24
Yani Muvaffak Abi bunu yazmadın yazmadın da,tam Selim gibi bir arkadaşımızın mesajının altına yazdın...Hiç olmadı bence...Ben Selimi çok kişiden ayrı tutarım ki öyledir zaten.Selime bu cevap olmadı...

Wetblue
08-06-2007, 07:49
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

mufi
08-06-2007, 08:19
Yani Muvaffak Abi bunu yazmadın yazmadın da,tam Selim gibi bir arkadaşımızın mesajının altına yazdın...Hiç olmadı bence...Ben Selimi çok kişiden ayrı tutarım ki öyledir zaten.Selime bu cevap olmadı...

Serkancım ben bu yazıyı herkes için yazdım. buraya ilave ettim fazladan bir başlık açmamak için yazdım.. beni tanıyanlar kimseye kastım olmadıgını bilir . benim için tüm üyeler arkadaştır.keşke sende o cumartesi günü aramızda olsaydın sende ne demek istediğimi anlardın.yüz ifadelerimden.hareketlerimden
çevremedeki arkadaşlar ile olan iletişim şeklimden..keşke Selim kardeşimiz de olsaydı..
yaşım elli bilenler bilir beni
dostum çok oldu ..düşmanımsa hiç.kimseye küsmedim Allaha şükür..
isterimki bu sayfalarda sitem/kırgınlık/olmasın..
ha oraya yazmışım ha buraya..farketmez.. sen de anlamışsındırki sözüm tüm küskünlere..pire için yorgan yakanlara..cumartesi günkü buluşmamızda şunu söyledim.oradaki arkadaşlarıma.
-''eğer birleri birilerine kızıp ta bu sayfalardan ayrılıyor yada pasif kalıp uzaktan izliyorsa benim ve benim gibi hiç bir kimseyle davası olmayan arkadaşlara ayıp olmuyormu''
bumudur arkadaşlık.bumudur paylaşımın amacı..

Gelelim Selim kardeşimize -madem fikir yürüttün.. ben Selimin katılımlarını zevkle ilgiyle takip ettim etmek istediğim içinde olayın üstüne gidiyorum...hatta cumartesi günkü toplantıda Selim in mutlaka aramızda olması istendi deneyimleri ile anıları ile bizi renklendirmesi için ..
bir de şu var bence yurt dışında yaşıyan insanlarımızın bu tip ortamlarda olması hem bizim hem de onlar için çok güzel birşey..buralardan gelen mesajlar Ülkemizin sesi olur onlar için..oradan gelen mesajlarda değişik bilgidir bizler için.
tekrar ediyorum. bu mesaj kişiye değil kişileredir.
bakın artık bundan sonra mesajlarımın altına güzel bir kaç şey yazıyorum belki faydası olur diye.
bakın Brezilyalının atası ne demiş
''Başkalarını sık sık affedin ama kendinizi asla''
Bulgarın atası ne demiş
''Güler yüz altından anahtardır''
Çinli ne demiş
''Gönül alıcı bir söz kışı yaza çevirir''
devamı ileriki mesajlarda..
tamammı benim güzel Serkanım?

aserkansatı
08-06-2007, 09:02
Anladım abicim teşekkür ederim.Ben sadece Selimin alınabileceğini düşündüğüm için yazdım o mesajı...

mufi
08-06-2007, 12:43
Selim kardeşim hepimizin arkadaşı .. ona özel mesaj yollamıyorum buradan hepimizin görmesini istediği bir şekilde hitap ediyorum.
-Selim cim şahsına gelen bir ters durum yoktur ..kardeşim lütfen elinden geldiği kadar bu sayfalara bir şeyler yaz artık... var oldugunu anlıyalım..yeter artık milleti bekletme..merak ettirme..
teşekkürler

balıkcı
08-06-2007, 22:05
Muvaffak abi ben naz falan yapmıyorum sadece pasif olarak siteyi ziyaret ediyorum o kadar,aslında kendime bir site hazırlıyorum şu aralar ama forum değil sadece bildiklerimi anlatacağım bir site,onuda başaramıyorum saatlerce başında deniyorum bozuyorum yani anlayacağın çok meşgulum ama naz falan yok ben 45 yaşındayım naz yapmak neyimize bizim.

Taygun KOCABIYIK
08-06-2007, 22:13
Muvaffak abi ben naz falan yapmıyorum sadece pasif olarak siteyi ziyaret ediyorum o kadar,aslında kendime bir site hazırlıyorum şu aralar ama forum değil sadece bildiklerimi anlatacağım bir site,onuda başaramıyorum saatlerce başında deniyorum bozuyorum yani anlayacağın çok meşgulum ama naz falan yok ben 45 yaşındayım naz yapmak neyimize bizim.
Selim abi maşallah sen 45 mi oldun yaa hiç göstermiyosun :) Kırgınlık kalmasın artık abi arada kendini göster en azından yağmasanda gürle :)
Saygılar abi seni seviyoruz

igmsva
08-06-2007, 22:48
arkadaşlar ben muvaffak abimin yukarıdaki mesajları selim abi için yazmadığını çok iyi biliyorum, abiminde dediği gibi yapılan toplantıda selim abimizin bu siteye yaptıkları ve onun ayrılmasının büük bir kayıp olduğu konusundaki görüşlerine şahitim.
muvaffak abimiz bir büyüğümüz olarak kendinde sorumluluk duygusunu hissederek ve birde toplantıya katılımın fazla olacağını düşündüğünden olası bir gerginliği büyük olarak engelliyebileceği ve yol gösterebileceği düşünce gelmiştir.( eksik olmasın )
ve yine muvaffak abimiz gibi bazı büyüklerimizde toparlayıcı olabilmek için siteden ellerinden geleni yaptılar. yoruma gerek yok muvaffak abimin esas kızgınlığı bu konular yaşanırken fikirlerini söylemekten çekinen pasif üyeler içindir.
üye sayımızda düşünülürse 2 haziran toplantı sonuç raporumuzun altına düşüncelerini yazan paylaşımda bulunanların sayısı bunu açıkça gösteriyor. bu anlamda ben abimi destekliyorum.
abime tek karşı olduğum "bu yazdıklarım eğer site / toplum/insanlık kurallarına ters geliyorsa benim de üyeliğimin silinmesini rica ediyorum" cümlesidir. abi bu cümle sana ters kızgınlıkla yazılmış kabul ediyorum.

ADNAN
08-06-2007, 23:03
Selim bey hazır konu açılmışken, neden pasif kalmaya karar verdiniz? olan olanlardan hepimiz etkilendik, sizler benden eski üyelersiniz, kızgınlığınızı dile getirseniz, inanın o zaman ne başka site kurmaya nede başka siteye üye olmanıza gerek kalmaz diye düşünüyorum . saygılarımla,

balıkcı
08-06-2007, 23:17
Adnan bey kardeşim benim zaten çoktandır aklımda bu site işi ama merak etme bu yapacağım site hiç bir siteye rakip falan olmayacak sadece siteye girilip isteyen istediği bilgiyi alıp çıkacağı bir site olacak yani forum yok sadece bilgiler olacak o kadar,başka sitelere üye konusuna gelince ben zaten çoğu siteye üyeydim bu güne kadar bu sitede bulunan bir çok üye gibi bunun bir sakıncası olacağını hiç zanetmiyorum kaldıki başka sitelerin adminleri bile bizim sitemize üyedir sağolsunlar.

aserkansatı
08-06-2007, 23:27
Selimcim senin bu kadar canını sıkan konuların ne olduğu malum ...Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım .Ama şu sitede sevdiğim ve zaman zaman sesini duymak istediğim 5-6 kişi için buradayım.(Yoksa kırgınlığım bakidir .)O sevdiğim ve sohbet etmek için burada kaldığım değerli arkadaşlardan biriside sensin.Senden çok rica ediyorum, bizlere,yani sevdiğin arkadaşlarına da zaman ayır. Görüşelim lütfen...

rüzgar2
08-06-2007, 23:30
fazla lafa gerek yok...selim abim bu sitede olması gerek....o naz yapmaz o kırgın olmaz...o gerçekten süper bir insandır...ayrıca bu topiği ben açtım selim abiyi burada görmek için ki bunada kimsenin anladığım kadarıyla karşı olduğu bir durum yok..doğrumu arkadaşlar.......
yazıları fazla dolandırmayalım....selimi sevmeyen bu topice yazmasın...klasik olarak şunuda yazıyım bu yazdıklarım ne adnana ne muvaffak a....

Taygun KOCABIYIK
08-06-2007, 23:53
fazla lafa gerek yok...selim abim bu sitede olması gerek....o naz yapmaz o kırgın olmaz...o gerçekten süper bir insandır...ayrıca bu topiği ben açtım selim abiyi burada görmek için ki bunada kimsenin anladığım kadarıyla karşı olduğu bir durum yok..doğrumu arkadaşlar.......
yazıları fazla dolandırmayalım....selimi sevmeyen bu topice yazmasın...klasik olarak şunuda yazıyım bu yazdıklarım ne adnana ne muvaffak a....
Selim abiyi sevmeyen ölsün :helal: :artist:

ADNAN
09-06-2007, 00:09
selim bey klasik teşşekkür düğmesine bastım ama yazmak zorunda hissettim kendimi, ne kadar güzel söylemişsiniz diğer sitelerin adminleri de bize üye o zaman ne mutlu bizlere rastgelsin üyesiyiz, ayrıca selim bey üyelik konusuna açıklık getireyim benim bu siteden başka hiç bir siteye üyeliğim yok, vede düşünmüyorum, buraya üye olduğum ilk gününden beri ısındım ayrıca olan olaylarda bir şeyler olduğuna da inanmıyorum, burada herkez birbirini sevecek diye bir şey düşünülmez, ama SAYGILI olmak zorunsa en azından, burada birbirimizden av malzemeleri ve av konusunda ki bilmediklerimizi öğrenmek için maceralarımızı paylaşmak için burdayız sanırım... saygı ve sevgilerimle..

aserkansatı
09-06-2007, 00:23
Sevgili Adnan ben bu site haricinde dört ayrı balık avı sitesine üyeyim.Oradada arkadaşlarım var ama en fazla paylaşımı burada yapmışım.Başka sitelere üye olmakta sorun yok bence,gayet doğal buluyorum.Burada iki bini geçen mesajım vardır aşağı yukarı.Çünkü bu siteden evvel Tagonun eski sitesinede üyeydim ben.Neyse konu farklı.Daha önceki mesajlardada yazdım.Sitede büyük yenilik olacak diyerek yönetim değiştirildi.Ben olan biten bir şey göremiyorum.Kırgınlıkların kaynağı da,MODERATÖR başlığıyla Göksel arkadaşımızın açtığı konudan bu yana gelişen diyaloglardır.Sitede kan kaybından başka bir şey olmamıştır o günden beri.Açıkçası ben burada sevdiğim bazı insanlar için bulunuyorum.Sevmediğim bazı insanlarda var burada.Ama onların mesajlarını yok varsayıyor ve altlarına yazı yazmıyorum .Sevdiklerimle görüşmek için sevmediklerimede katlanıyorum uzun sözün kısası.Selimden de ricam bu konuda benim gibi davranmasıdır hepsi bu...

ADNAN
09-06-2007, 00:53
ASerkansatı, arkadaşım beni yeğenim Haldun üye yaptı. şunu söylemek istiyorum, yeğenim de burdan gitse yine ben burdayım, burası benim için duygusal bir yer oldu, benim oğlumun rahatsızlığında açılan yazı hanesine geçmiş olsun yazıları beni çok etkiledi, sizler başka siteye ve sitelere üye olabilirsiniz, bana ters geliyor...[Only Registered Users Can See Links]

rüzgar2
09-06-2007, 08:07
selim abi artık bizi kırmadı geldi...
konu kilitlenmiştir...

rüzgar2
09-06-2007, 08:08
niye kilitlenmiyor..bazı arkadaşlar bu yazıyı yazınca altına daha yazı yazamıyorsunuz anlamadım...:confused: :(

HALDUN YALIMLI
09-06-2007, 09:47
Sami neden konu kilitlensinki abi, bak ne güzel düşünceler yazılıyor ve üyeler bir birini tanıyor. Ben yasakçı ve örtbas edici bir zihniyete karşıyım. Bu açmış olduğun konu haricinde Adnan abi ve Selim abinin karşılıklı yazıştığını nerede gördük? Demek ki mutlaka bir yerde her üyenin yolu kesişiyor. Adnan abi duygusal bağdan söz etmiş, bu şekilde düşünen insanların sahiplenme isteği çok muhafazakar durumlar yaratır. Bu sebeple her düşünceye saygı duyarak değerlendirmek gerekir. Ama değerlendirmeyi kelimelere dökerken hüküm vererek yazmak yanlış olur.

Selim abinin yaptığı siteye destek veriyorum, ve tekrar yazıyorum paylaşım adına gerçekten harika olacak. Düşünsenize; Turna takımıyla ilgili bir tarif gerektiğinde Selim abinin oluşturduğu bilgi portalından bizim siteye bir link verildiğini.

Bu sitede olan her üyemiz özgürdür arkadaşlar diğer sitelerede üye olabilirler, konuyla ilgili başka sitelerden linklerde verebilirle. Bu sitenin kuruluş amacı budur zaten, paylaşım ve amatör avcıya hizmet. Saygı, sevgi ve hoşgörü sınırları içinde paylaşıma devam arkadaşlar. RASTGELSİN.

Caner BALIKÇI
09-06-2007, 12:54
haldun abı sana katılıyorum.tek bır şey söylemek ıstıyorum bıze bır adım atan kışıye yada kışılere bızde koşarız.babamda böyle düşünüyor bende onun ızındeyım.saygılar

mufi
09-06-2007, 15:28
haldun abı sana katılıyorum.tek bır şey söylemek ıstıyorum bıze bır adım atan kışıye yada kışılere bızde koşarız.babamda böyle düşünüyor bende onun ızındeyım.saygılar

Yani bana bir elini uzatana ben iki elimi uzatırım felsefesi..

Caner BALIKÇI
09-06-2007, 19:32
Yani bana bir elini uzatana ben iki elimi uzatırım felsefesi..

aynen öyle saygı değer muvaffak abıcım.senınle tanışmak boynumun borcu :D saygılar sevgıler

rüzgar2
09-06-2007, 22:50
Sami neden konu kilitlensinki abi, bak ne güzel düşünceler yazılıyor ve üyeler bir birini tanıyor. Ben yasakçı ve örtbas edici bir zihniyete karşıyım. Bu açmış olduğun konu haricinde Adnan abi ve Selim abinin karşılıklı yazıştığını nerede gördük? Demek ki mutlaka bir yerde her üyenin yolu kesişiyor. Adnan abi duygusal bağdan söz etmiş, bu şekilde düşünen insanların sahiplenme isteği çok muhafazakar durumlar yaratır. Bu sebeple her düşünceye saygı duyarak değerlendirmek gerekir. Ama değerlendirmeyi kelimelere dökerken hüküm vererek yazmak yanlış olur.

Selim abinin yaptığı siteye destek veriyorum, ve tekrar yazıyorum paylaşım adına gerçekten harika olacak. Düşünsenize; Turna takımıyla ilgili bir tarif gerektiğinde Selim abinin oluşturduğu bilgi portalından bizim siteye bir link verildiğini.

Bu sitede olan her üyemiz özgürdür arkadaşlar diğer sitelerede üye olabilirler, konuyla ilgili başka sitelerden linklerde verebilirle. Bu sitenin kuruluş amacı budur zaten, paylaşım ve amatör avcıya hizmet. Saygı, sevgi ve hoşgörü sınırları içinde paylaşıma devam arkadaşlar. RASTGELSİN.
yok be haldun olay tatlıya bağlanmış, bende klasiklerimden yapayım dedim...olay budur..

Taygun KOCABIYIK
09-06-2007, 22:52
Konu kilit sami abi :P

rüzgar2
09-06-2007, 22:56
Konu kilit sami abi :P
banamı kilit taygun....

Taygun KOCABIYIK
09-06-2007, 23:02
banamı kilit taygun....
Yok abicim konuya kilit :D:artist:

ADNAN
09-06-2007, 23:58
Bence konuya kilit koymanın zamanı değil herkez eteklerindeki taşları dökmeli.....

rüzgar2
10-06-2007, 09:40
Bence konuya kilit koymanın zamanı değil herkez eteklerindeki taşları dökmeli.....
adnan abi boşver eteklerdeki taşları artık....herşey geçmişte kaldı..bizimde başımızdan böyle olaylar geçti...yok kardeşim benim şöyle bir sıkıntım isteğim var diyorsan yazdıklarını okuruz....

mufi
10-06-2007, 10:30
aynen öyle saygı değer muvaffak abıcım.senınle tanışmak boynumun borcu :D saygılar sevgıler

Öptüm seni yanaklarından(sakal yoksa):D

ADNAN
10-06-2007, 12:48
adnan abi boşver eteklerdeki taşları artık....herşey geçmişte kaldı..bizimde başımızdan böyle olaylar geçti...yok kardeşim benim şöyle bir sıkıntım isteğim var diyorsan yazdıklarını okuruz....
sami ben sıkıntım dan uğraşmıyorum sadece üzülüyorum olmuyor böyle konuyu araştırıyorsunuz, sonra bırak bu işleri diyorsunuz olmaz böyle, hiç bir şey olmuyormuş gibi mi sahte boş muhabet mi yapayım sevgi ve saygılarımla....

mufi
10-06-2007, 12:55
sami ben sıkıntım dan uğraşmıyorum sadece üzülüyorum olmuyor böyle konuyu araştırıyorsunuz, sonra bırak bu işleri diyorsunuz olmaz böyle, hiç bir şey olmuyormuş gibi mi sahte boş muhabet mi yapayım sevgi ve saygılarımla....

Adnancım sahi boş ver artık tamam gelim başka mevzuya Tago yukarıda bahsetmiş. ya hani şu forma /yelek / şort .vs. (sanki futbol kulübü veseelam.)
arma felan ne olacak. renkler ne olacak(sarı lacivert dicem ..ama diğerleri kızacak) mavi beyaz olabilir içine yeşil de atılır doğaya dönük renkler olsun
bunuda ayarlasakmı?? hep birlikte millet fikir yürütsün ..senin için tekstil kralı dedide bir arkadaş o bakımdan.yani..;)

ADNAN
10-06-2007, 13:07
Oldu güzel abim..ciklet gibi oldu değil mi ? şimdi ben susayım ok.

MEHTERAN
10-06-2007, 16:51
Eh be adnan abi nihayet. Böğle dostluklara şampanya patlatmak lazım. Abi harbiden şu tişört ve şapka işine bir el atsan diyorum. Hertürlü takviye ve desteğe hazırım. Saygılar.

rüzgar2
10-06-2007, 19:38
adnan abi benim konuyu, sebebi araştırdığım yok..benim bu mesajı yazmamdaki amaç çok sevdiğim selim abiyi tekrar yazılarıyla görmekti...dediğim gibi senin bir sorunun bir isteğin varsa rahatlıkla yaz ve muhattabı cevaplasın sorunlar çözülsün....

turna
10-06-2007, 20:57
Selim abiyi sevmeyen ölsün :helal: :artist::helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

MEHTERAN
12-06-2007, 06:22
Ya kardeşim birbirimizi sevmesek ne ok işimiz burda, bu konu kapanmıştı, Dostlar burda kalmıştı, Muhabbete devam. Biz hepimiz birbirimizi seviyoruz. Sevmesek zaten siteye giriş yapmayız. SAYGILAR.