Tüm Versiyonu Göster : kartaldan çerezlere devam
kartallı
29-05-2007, 22:09
arkadaşlar balıklar 11 numara beyaz iğne 0.15 köstek 0.18 bedenden oluşan takımla akşam 16:00 20:00 arası yakalandı....yaklaşık 3 kilo kadardı...istesem saat sekizeden sonra bir o kadar daha yakalardım ama yeter dedim ve bıraktım...saygılarımla...[Only Registered Users Can See Links]
kartallı
29-05-2007, 22:13
[Only Registered Users Can See Links] kusura bakmayın oraya ekleyemedim buraya ekleyebildim tekrardan...syagılar
üf üf..................maşallah
aserkansatı
29-05-2007, 22:27
Serdar balık kartalı gibisin maşallah,kurutmuşsun ortalığı...:helal: :helal: :helal:
kartallı
30-05-2007, 04:41
Serdar balık kartalı gibisin maşallah,kurutmuşsun ortalığı...:helal: :helal: :helal:
sağol abi tekrar teşekkürler :) inan o kadar çok balık vardiki kraçeleri ayıklayıp denize saldık gerisi geri...seçerek aldım anlayacağınız :) kısacası çok güzeldi...ve balık kıyıya 10 m. kadar girmişti...nedenine gelince bir kaç kendini bilmez yeni yetme çinekop sıkıştırmıştı kilolarca istavriti :) saygılar....görüşmek üzere...
Serdar afiyet olsun istavritleri tam olarak nereden tuttun? çapariyi sahil yolunda mı kullandım??
Taygun KOCABIYIK
30-05-2007, 07:31
Serdar abi maşallah çok iyi av olmuş çerez diyorsun ama böyle çereze can kurban :)
abi çerez adı altında toplamışın gene maşallah derya kuzularını....afiyet olsun..
Maşallah güzel olmuş, afiyet olsun...
Serdar balıklar ve paylaşımın icin teşekkürler afiyet olsun.
ismail çakır
30-05-2007, 10:50
serdar istavritlerin çok güzel .. afiyet olsun..
tebrikler güzel balıklar.... afiyet olsun
kartallı
30-05-2007, 21:18
Serdar afiyet olsun istavritleri tam olarak nereden tuttun? çapariyi sahil yolunda mı kullandım??
abi ben kıyı balıkçısıyım ve bütün eklemiş olduğum balıkları hep karadan yakaladım...dönem dönem yunus rahmanlar arası mevsime ve balıklara göre mera değiştiririm...fotoğraflardaki çerezler adı altındaki bütün balıklarımı Bülent Ecevit kültür merkezinin tam karşısından yakalıyorum...beklerim buyrun....saygılar
Serdar maşşallah abicim nazar değmesin sanki olta değilde, ağla yakalamışsın gibi olmuş bereketli olsun tebrikler..
afiyet olsun serdar güzel av olmuş.
kartallı
31-05-2007, 00:56
Serdar, yanılmıyorsam bunlar ''sarı istavrit'' galiba.....Meretlerin tavası da ne güzel olur...Çerez gibi........Afiyet bal şeker ola....
İshak abi mesajına cevap yazmayı atlamışım kusura bakma ...yanılmıyorsun bunlar sarı istavrit gerçek istavrit yani,dediğin gibi çokta lezzetli olur mevsimi filan farketmez her dönem lezzetlidir...saygılar abi...
eşref sürek
31-05-2007, 01:06
güzel balık yakalamışsın takımda güzel bizim buradada istavrit var ama takım seciyor ince olmazsa hava alırsın rastgele
freediver
02-06-2007, 00:29
Kiracalara bakin yaaa...
Unlayip kizgin yaga atacan onlari.....Sonra cips gibi oluyolar....
Tebrikler
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.