PDA

Tüm Versiyonu Göster : 2 haziran tanışması

igmsva
03-06-2007, 14:42
arkadaşlarımla sonunda yüz yüze tanıştım;
1 haziran cuma günü telefonla konuştuğum göksel demirbuga arkadışımın daveti üzerine çalıştığı mekana ziyaretine gittim ve kendisi ile görüşme fırsatım oldu. çakmak gözlü gökselimi ve çalışma arkadaşlarını tanıdığıma çok çok sevindim.

2 haziran cumartesi günü toplantı için buluşma yerine gittiğimde de

imbat rumuzlu Taygun Kocabıyık (admin)
levrek rumuzlu Erol Erdoğan (moderator)
mufi rumuzlu Muvaffak İşmen
kturkol rumuzlu Kıvanç Türkol
dizzy rumuzlu Anıl Ünalan
giritli rumuzlu Onur Şengün
er35han rumuzlu Erhan Karasu
Discus rumuzlu Serkan Karınca
Güven Özyeldan rumuzlu Güven Özyeldan
arkadaşlarımla tanıştım. hepsini çok çok sevdim, tanıştığım tüm arkadaşlarımda güzel ülkemin sıcaklığını ve cana yakınlığını gördüm.
çok hoş ve güzel bir birliktelik yaşadık, çaylar kahveler sohbet derken vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım. erhan, onur ve taygun resimlerimizi çekti. sanırım sitede yayınlayacaklardır.
gelemiyen arkadaşlarımızı da bir gün bir yerlerde lütfederlerse tanıyacağım sanırım. muvaffak abimin babacanlığı, erol'un pos bıyıklı sempatikliği, taygun'un çakmak çakmak gözleri, kıvancın ağır başlılığı,anıl'ın delikanlılığı,onurun espirütelliği,erhan'ın sıcaklığı,serkanın yüreğinin güzelliği,güvenin mertliği............tüm bunlar sadece ilk etapta gözlemlediklerim, hepsi tüm bu özellikleri, güzellikleri taşıyor arkadaşlarım.
Canlarım tanıştığımıza çok mutlu oldum, ama bu güzelliklerinizi gösterip kaybolursanız benden çekeceğiniz var..... birlikteliklerimizin devamını bekliyorum...:D

Wetblue
03-06-2007, 15:34
Zamanimizda Kaybolan Büyüğe Saygi, Anlayiş, Karşisindakini Anlamadan Harekete Geçmeme Ve En önemlisi Insan Kazanmanin Kaybetmeden Zor Olduğunu şu Küçük Toplulukta Bile Olsa Gösterdiğiniz çaba Için Sizi Kutlarim. Nedense Internette Tanişmayi Fiilen Tanişmaya Göre Daha Basite Alan Bir Anlayiş Yayildi. Düşünüldüğünde Kişilerin Bir ömürde Ulaşamayacaklari Olanağa Bu Platformlarda Kavuştu. Bu Toplulukda Sanal Keyifleri Yaşayip, Genelden Seçerek Dostluklar Yaramaya Kisaca Yaşami Renkli Ve Sevgi Dolu Yaşamak karşınızdakinin fikrine, sözüne yer vermeyi bir kez daha hatırlattınız. Örnek teşkil ettiğiniz için sizi kutlarım.

igmsva
03-06-2007, 15:49
Zamanimizda Kaybolan Büyüğe Saygi, Anlayiş, Karşisindakini Anlamadan Harekete Geçmeme Ve En önemlisi Insan Kazanmanin Kaybetmeden Zor Olduğunu şu Küçük Toplulukta Bile Olsa Gösterdiğiniz çaba Için Sizi Kutlarim. Nedense Internette Tanişmayi Fiilen Tanişmaya Göre Daha Basite Alan Bir Anlayiş Yayildi. Düşünüldüğünde Kişilerin Bir ömürde Ulaşamayacaklari Olanağa Bu Platformlarda Kavuştu. Bu Toplulukda Sanal Keyifleri Yaşayip, Genelden Seçerek Dostluklar Yaramaya Kisaca Yaşami Renkli Ve Sevgi Dolu Yaşamak karşınızdakinin fikrine, sözüne yer vermeyi bir kez daha hatırlattınız. Örnek teşkil ettiğiniz için sizi kutlarım.
hakkımda yapmış olduğunuz yorumla teveccüh göstermişsiniz, sağolun. inanın ben bir şey yapmadım. bahsettiğiniz kavramlar bizim özümüzde, kanımızda olan şeyler, sanırım pek çok insan sadece hayat karmaşısından bunların farkında değiller. ama inanıyorumki geçen zamanın çok hızlı akıp gittiğini ve esas olanın değerlerimiz olduğunu fark edecekler. tabii inşallah bunun için kendileri açısından geç olmaz.

aserkansatı
03-06-2007, 22:29
2 haziran toplantısının çok yararlı olduğuna eminim...Yüzyüze olmadan yapılan diyaloglar her zaman arzu ettiğimiz etkiyi yaşatmıyor.Mimikler,bakışlar,en önemlisi gözler çok önemli...Bazen bir şey yazıyorum siteye.Yazarken aklımdan geçen niyeti biliyorum elbette ama sonra yazdığımı okuyorum tarafsız bi gözle;çok sert olmuş.Daha doğrusu onu okuyana bu sözleri ben söylesem ve yüz yüze olsak,belki de omzumu sıvazlayıp haklısın diyecek (çünkü niyetim kötü değil) ama beni tanımayan biri o yazıyı okuyunca der ki; 'Bu adamın bana ne garezi var'

O yüzden daha dikkatli yazmaya çalışıyorum yazılarımı.Çünkü biraz sivri dilliyimdir ama bana kırılmaz dinleyenler,uslubumdan dolayı.Gel gör ki yazı yazarken uslup konuşur gibi rahat yansımıyor.O yüzden arkadaşlarımın tanışıp kaynaşması hoşuma gitti.En azından yazılanları okuduklarında kimin hangi tarzda konuştuğunu bildikleri için yersiz alınmalar olmaz...

freediver
03-06-2007, 22:59
Abi insallah bende sizlerle tanisirim...
özellikle tanismak istedigim 7 kisi var

Uzman doktor rastgele
Ilker abi(sen)
Muvaffak abi
Serkan abi (aserkansati)
Katiti
Tago
Onur abi

igmsva
03-06-2007, 23:09
Abi insallah bende sizlerle tanisirim...
özellikle tanismak istedigim 7 kisi var

Uzman doktor rastgele
Ilker abi(sen)
Muvaffak abi
Serkan abi (aserkansati)
Katiti
Tago
Onur abi
cumhurum sen gel hele yaparız bişeyler, emin ol bizlerde seninle tanışmayı çok isteriz:D :D :D

Taygun KOCABIYIK
04-06-2007, 12:34
İlker abim sonunda hasret giderdik şöyle doya doya yakındada balık avlarına gitmeye başladık mı oooh keyfe bak :)
Cumhur abi senide hep anlatıyor Serkan abi bende seni görmeyi dört gözle bekliyorum inşallah gıt-gıt ın arkasından birlikte olta sallıycaz bu sezon ;) anladın sen onu :)

discus
04-06-2007, 13:05
ilker abim bende seni ve erol abimi tanımaktan çok mutlu oldum....eeee tanıştık birkere öyle kolay zaten bizden kaçamazsın...daha balık tutucaz mangal yakacaz sucuk pişirecez ohhooooo neler var neler....:dans: :dans: :dans: :deli:

NOT: bendeki resimleri anıla verdim kendisi bu konu altına ekliyecektir....

katiti
04-06-2007, 14:44
İlker Abicim o gün seni aradım ama telefonun meşguldü (saat 18 civarı). Sonra Çağlar'ın önünde dağılan ekibi yakaladım tam da, senin yeni ayrıldığını söylediler. Ben mazeretim nedeniyle anca o saatte gelebildim malum, ama daha çook görüşürüz inşallah :)...

igmsva
04-06-2007, 15:31
İlker Abicim o gün seni aradım ama telefonun meşguldü (saat 18 civarı). Sonra Çağlar'ın önünde dağılan ekibi yakaladım tam da, senin yeni ayrıldığını söylediler. Ben mazeretim nedeniyle anca o saatte gelebildim malum, ama daha çook görüşürüz inşallah :)...
mertim teşekkür ederim tabii ki bolca görüşeceğiz. merak etme beden kurtuluş yok

mufi
04-06-2007, 16:51
ilker abim bende seni ve erol abimi tanımaktan çok mutlu oldum....eeee tanıştık birkere öyle kolay zaten bizden kaçamazsın...daha balık tutucaz mangal yakacaz sucuk pişirecez ohhooooo neler var neler....:dans: :dans: :dans: :deli:

NOT: bendeki resimleri anıla verdim kendisi bu konu altına ekliyecektir....

hayde bre deryalar delikanlılar geliyor...:D

igmsva
04-06-2007, 17:50
hayde bre deryalar delikanlılar geliyor...:D
:deli: :D :D :D :D :D :D

Taygun KOCABIYIK
04-06-2007, 21:02
Toplantıdan manzaralar :)
Gevrek sponsoru Kıvanç abimiz :) içecekler İlker komutanımdan :)

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

discus
04-06-2007, 22:52
tanışma esnasında çekilişle süpriz yapan muvaffak abime teşekkür etmeyi unutmuştum aklıma geldi.....canım abim teşekkürler...:helal: :helal:
hem bana doğum günü hediyesi olmuş oldu.. ayrıca kendisi gene bi takım hazırlayıp bana getirmiş...
teşekkürler canım abiiiim....

kturkol
04-06-2007, 23:00
İlker bey, Erol bey, Güven, Anıl sizlerle tanışmaktan bende gerçekten memnun oldum. diğer arkadaşlarımızla avlardan tanışıklığımız zaten vardı. toplantıya katılma nezaketi gösteren herkese içten teşekkürler.

kturkol
04-06-2007, 23:02
taygunum simitin lafı mı olur. kemeraltına girilir de simit yenmeden çıkılır mı hiç.

mufi
05-06-2007, 07:29
Evet haliyle uzayan muhabbet milleti acıktırdı ve o anda Kıvanç ın simitleri devreye girdi..

discus
05-06-2007, 10:16
taygun sanırım yanlışlıkla aynı iki fotoyu koymuş en kısa zamanda düzeltilecektir....erhan ve onur abininde cep telefonlarında kayıtlar olması lazım kendilerinden onlarıda bekliyoruz....

mufi
05-06-2007, 12:18
Valla onu bunu bilmeme İshak kardeşim bundan sonraki ilk cumaertesi muhabbetinde. Kemeraltındasın. yoksa millet acaip yüklenir ona göre...

''İnsan insana yük olmaz/ can gövdeye mülk olmaz''

Taygun KOCABIYIK
05-06-2007, 13:07
taygun sanırım yanlışlıkla aynı iki fotoyu koymuş en kısa zamanda düzeltilecektir....erhan ve onur abininde cep telefonlarında kayıtlar olması lazım kendilerinden onlarıda bekliyoruz....
Abi karışıklık olmuş hemen düzelttim :)