Tüm Versiyonu Göster : Saibling
freediver
05-06-2007, 22:49
Bir kere alabalik tutun baska balik tutmak istemezsiniz....
[Only Registered Users Can See Links]
Bir kere alabalik tutun baska balik tutmak istemezsiniz....
[Only Registered Users Can See Links]
Cumhur her balığın ayrı tutma zevki vardır lakin balığı tuttuktan sonra salmayı ben bir türlü kabul edemiyorum.madem salıcaksın niye tutuyorsun.eğer salmak icin tutuyorsan zaten oltadan kacsa bile zevk vermez bence nasılsa salıcan.aslında ben senin özel vidiolarını bekliyorum selamlar.
freediver
05-06-2007, 23:14
Cumhur her balığın ayrı tutma zevki vardır lakin balığı tuttuktan sonra salmayı ben bir türlü kabul edemiyorum.madem salıcaksın niye tutuyorsun.eğer salmak icin tutuyorsan zaten oltadan kacsa bile zevk vermez bence nasılsa salıcan.aslında ben senin özel vidiolarını bekliyorum selamlar.
Rauf Abi sana tamamen katiliyorum...hata baligi tutupta salanlari bir kasik suda bogasim geliyor :D
Benim Videolara gelince...Abi bu sezon daha sudak ya da turna yakalamak nasip olmadi ...en son pazartesi gittik yasin abimle (black shark lakapli) hic birsey yakalayamadik....
Biz sadece at cek yapiyoruz....gelirse saglam bir balik gelsin diye...ufak tefek levrekler yakaliyoruz ama boyu 1 karis gelmez...geri saliyoruz...
Yeni av insallah cuma günü sabah....O gün insallah birseyler tutariz
Tamam cumhur şöyle sadece balık değil aranızdaki muhabbetler geliş gidiş av yeri manzarası belgesel gibi kücük balık bile tutsanız salalarken falan hepsini cek görüntü ceşit olsun selamlar.
freediver
06-06-2007, 00:10
tamam abi o zaman cuma yayina koyacagim filmi
hadi bakalım cumum yap şu filmide tutarsa dizinin devamlarını da seyrederiz..:deli: :deli: :deli: sen izne gel hele ben senle burda belgesel bile çekecem...:D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.