Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : ALANYADA Balık Günleri 2007-6

Rauf
06-06-2007, 08:20
Gectiğimiz mayıs ayı icinde alanya avsallar beldesinde ikamet eden genc arkadaşım diş.DR osman ile cıktığımız balık avından cekilmiş görüntüler osman tarafından cep tl ile cekilmiştir görüntü kalitesini gördükten sonra oda fotoğraf makinesi almaya karar verdi.bu av gününün buraya nakli görüntülerin bana biraz gec ulaşması na karşılık av günün bereketli gecti genel olarak ızmarit ve tepegöz mercan ağırlıklı avımızda bir kac tırsi ve kolyosta vardı son olarakta osmanın oltasına takılan büyük balon balığını kakıc yardımıyla teknemize aldık.
biz balık sevdasında 8-15 saatleri arası avımızı yaparken kesilen rüzgar,durgun deniz.ve kavurucu bir sıcaklık olduğunu sonradan fark ettik ama iş işten coktan gecmişti 2 gün yanıklarımızla uğraştık.bu kısa vidio o günün nasıl bir gün olduğunun belgesi oluyor.iyi günler rastgelsin.
zBYJ_fc_QhU

igmsva
06-06-2007, 08:51
abi sen bu işi ilerlettin, yakında uzun metrajlı flimlerde jenerikte ismini görürsem hiç şaşırmam. bide diyorsunki bilgisayardan anlamam :D ...
abi yine nefis bir av....ellerine sağlık, teşekkür ederiz....

katiti
06-06-2007, 09:49
Rauf Abi tebrikler, sizin şu video olaylarınız beni çok kıskandırıyor açık söyleyeyim :D. Yanıklar için de geçmiş olsun ;)...

Rauf
06-06-2007, 10:39
sevgili ilker ve mert valla acıkcası iyi bir av gününün cekimi veya fotoları oldumu zevkle yapıyorum ishak kardeşim sağ olsun bu olayda bana katkısı büyük.hakikaten bağzı düşündüğüm ve sitemize renk getirecek bir şeyler var kafamda bunlardan birisi Hüsnü arkadaşımızla (ant.kumlucadan) bir derin su avına gitme durumu var eğer gercekleşirse orada sadece bu organisasyonu görüntülicem bunu becerebilirsek o zaman düzgün bir şey cıkacak kanaatindeyim selamlar dostlar.

discus
06-06-2007, 11:03
rauf abim tebrikler gerçekten iyi av olmuş...allah daim eylesin..

HALDUN YALIMLI
06-06-2007, 11:21
Rauf abi keyifli bir gün olmuş vesselam. Hamama giren terler hesabı kavrulmuşsunuz. Karşılığına bereket versin demek kalıyor. Senden bu video çalışmalarının üstüne uzunmetraj bir belgesel tadında film bekliyoruz. RASTGELSİN.

nevzat
06-06-2007, 11:47
Rauf abi tebrikler güzel bir gün geçirmişsiniz ,bu güzel maceraları bizlerle paylaştığın ,emeklerin ve katkıların için ayrıca teşekkürler,hakikatten siteye ayrı bir renk ve heyecan veriyorsun.

cevat2
06-06-2007, 11:53
Rauf abi,bereketli olsun aman sıcaklar başladı dikkat et kendine :D

igmsva
06-06-2007, 11:53
rauf abim sabırsızlıkla bekiyeceğim. ayrıca kim bu yakışıklı denizci:D :D :D
abi çok karizmatikmişsin valla.....(hala öylesinde) yıl kaç abi buresimde...

Rauf
06-06-2007, 12:07
rauf abim sabırsızlıkla bekiyeceğim. ayrıca kim bu yakışıklı denizci:D :D :D
abi çok karizmatikmişsin valla.....(hala öylesinde) yıl kaç abi buresimde...

ilkercim bu resim mersin cıkarma gemileri komodorluğu (filonun ufağı) makina motor bölümü C 215 gemi komutanlığında motor cavuşu m.rauf usluerin 1969 senesi cekilmiş resimidir.:D :D

mufi
06-06-2007, 12:09
Rauf hoca artık ilerliyen zamanda su altı çekimleri felan da başlayıver..

'' sen çalış,işine alış,rızkın dişine kendi gelir: arnavut atasözü''

Rauf
06-06-2007, 12:11
Rauf abi,bereketli olsun aman sıcaklar başladı dikkat et kendine :D

Cevatcım o gün tufaya geldik yoksa önlemini coktan alırdım bak şimdi nasıl teknem.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

igmsva
06-06-2007, 12:15
ilkercim bu resim mersin cıkarma gemileri komodorluğu (filonun ufağı) makina motor bölümü C 215 gemi komutanlığında motor cavuşu m.rauf usluerin 1969 senesi cekilmiş resimidir.:D :D
unutulmuyor değilmi abi o günler...........çok iyi yaaaa

Rauf
06-06-2007, 12:27
Rauf hoca artık ilerliyen zamanda su altı çekimleri felan da başlayıver..

'' sen çalış,işine alış,rızkın dişine kendi gelir: arnavut atasözü''

valla mufi hocam cok yaşa bu göbekle acaip cekim yaparım:D :D

Taygun KOCABIYIK
06-06-2007, 12:30
Rauf kaptanım harika çekim tebrik ederim inşallah daha güzel ve yanıksız avlar yaparsın :)

mufi
06-06-2007, 13:31
*Raufcum teknen alanya da merkezdeki limanda mı barınıyor .. iyi yer bulmuşsun??? o kalabalık ta.. öyle yerlerde tekneye yer bulmak zordur??

''Akıl insanın kafasında bir çividir bazen yumruk atmazsan içeri girmez''

kartallı
06-06-2007, 14:13
Baba tebrik ederim sizi...sağlam av olmuş darısı hepimizin başına...balon balığı nasıl bir balık tadı lezzetlimi,yoksa adı gibi balonmu....saygılar...

Rauf
06-06-2007, 21:28
*Raufcum teknen alanya da merkezdeki limanda mı barınıyor .. iyi yer bulmuşsun??? o kalabalık ta.. öyle yerlerde tekneye yer bulmak zordur??

''Akıl insanın kafasında bir çividir bazen yumruk atmazsan içeri girmez''

muvaffak kardeşim benim tekne şuan ve 2 seneden beri alanya girişinde yat limanında bağlı baya boş yer var yalnız ilerde özele devredilip calışmaya başlarsa o zaman alanya merkezde baya problem olucak.hem yer hem balık meraları bakımından.

Rauf
06-06-2007, 21:32
Baba tebrik ederim sizi...sağlam av olmuş darısı hepimizin başına...balon balığı nasıl bir balık tadı lezzetlimi,yoksa adı gibi balonmu....saygılar...

serdar balon balığı hakkında baya yazılarım var ama bida anlatayım bu balık kesinlikle yenilmemesi gereken cinslerden.etinde zehir olabiliyor.aslında ben bir kac defa yedim eti güzel ve lezzetli sayılır.ama dediğim gibi balığın tanımını yapan bütün konuları okudum yenmesi tavsiye edilmiyor.orjin adı fugu diye aratırsan sende görürsün selamlar