PDA

Tüm Versiyonu Göster : 26 mayıs akbük

çupra
08-06-2007, 20:04
arkadaşlar işlerim nedeni ile geçikmelide olsa akbük maceramın detaylarını paylaşmak istedim. 25 mayıs akşam üzeri torbalıdan birkaç arkadaşla akbüke geçtik. havanın malumunuz üzere yağışlı olması sebebi ile çok ümitli değildik. ancak yemlerimiz tabiri caizse taş gibiydi. yemmi tabiki boru kurdu üzerine yem tanımam. saat 20: 30 sularında ilk oltalarımızı denize yolladık.bu arada gelen telefondan torbalının yağmurdan yıkıldığını öğrendik derken akbük tarafındada şimşekler görülmeye başladı ama bereketki yağmadı.neyse ilk balığı bendeniz çektim. sağlamından bir mırmır ardından arkadaşlar derken arkadaşın biri 48 numara abartmıyorum bu kadar büyüğünü güvercinlikte görmüştüm en son.derken hava poyrazladı ve bizim iğnelere tık yok bekle babam bekle. hava kazıklı tarafından esmeye başladı ve oltalar teker teker oynamaya başladı. sabah suyunada takılıp denizin iyice bozması ile evin yolunu tuttuk. dönüşü kuşadası üzerinden yapalım dedik ama benden söylemesi sökeyi geçip yalı köye gelinceye kadar çay içecek bir yer yok haberiniz ola.hepinizin oltası bereketli olsun rastgele!
becerebilirsem resimleri eklicem.

Taygun KOCABIYIK
08-06-2007, 20:19
Tamer abi hava muhalefetine uğramış olsanızda eminim keyifli geçmiştir avınız tebrik ederim. Fotoğraf konusunda ise sıkıntı yaşarsan mail adresime yollayabilirsin en kısa sürede buraya eklerim.

katiti
08-06-2007, 22:11
En azından boş dönmemişsiniz, gidip de o kadar yolu boş dönmek de vardı :)...

igmsva
08-06-2007, 22:59
tamer birdahaki sefere daha iyilerine inşallah

çupra
13-06-2007, 00:24
taygun resimleri gönderdim şimdiden teşekkür ederim.herkese rastgele

çupra
13-06-2007, 00:27
arkadaşlar nasipse bu hafta sonuda akbükteyim bakalım bu seferki akıbetimiz ne olacak.hepinize şimdiden rastgelsin. bu arada bu hafta bi aksilik olmazsa tekne ile çıkıyoruz. bide tekneden nasıl yapıyo bakalım.

Taygun KOCABIYIK
13-06-2007, 22:18
Fotoları ben ekliyorum.
[Only Registered Users Can See Links]

balic
13-06-2007, 22:31
balıklar şahane işallah bidahaki sefere daha iyilerini yakalarsınız....

çupra
14-06-2007, 00:16
taygun kardeş çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin en kısa zamanda şu resim işin öğrenicem hafta sonuna iki gün kaldı her kese rastgele

çupra
14-06-2007, 00:20
ferhat kardeş ihşallah bu sefer daha iyisi olur rastgele!

freediver
14-06-2007, 02:07
Tamer tebrikler Egeyi kurutmussun :)
Masallah hepsi cok güzel
afiyet olsun

mufi
14-06-2007, 06:52
Tamer afiyet olsun..rızkın bol olsun

çupra
15-06-2007, 00:41
eyvallah arkadaşlar hepimizin avı bereketli olsun ihşallah bir gün organizasyonlara bende katılabilirim.

Rauf
15-06-2007, 14:43
Tamer arkadaşım mırmırlar ve lidakiler maaşallah güzel bir av yapmışsınız tebrikler afiyet olsun.

çupra
17-06-2007, 23:09
eyvallah arkadaşlar ama bu hafta çok kesattı nedendir bilmem balık hiç oynamadı 1 saat içersinde 8 parça lidaki ve mırmır aldım bir kesti sabaha kadar tık yok . e ne demişler her zaman kedi plav yemez bazende kuru ekmek yer.:D :D :D hepinizin iğnesi keskin avı bereketli olsun rastgele!

discus
17-06-2007, 23:30
ahhhh hocam yaktın beni ekrana takılı kaldım valla o mırmırın yakalanışını tadını ben ne çupraya ne levreğe değişmem valla...tebrik ederim çok iyi bir av olmuş...devamını bekleriz...:helal: :helal: