Tüm Versiyonu Göster : slm
genc balıkcı tunahan
08-06-2007, 21:19
slm ben amasyadan genç balıkcı tunahan
Aramıza hoşgeldiniz, imza ayarlarınızı da yaparsanız seviniriz...
tunahan acaba serkanın genç balıkçısı mı? aramıza hoş geldin kardeşim.
aserkansatı
08-06-2007, 22:58
Aramıza hoşgeldin sevgili Tunahan... Evet İlkercim ta kendisi...
Aramıza hoşgeldin sevgili Tunahan... Evet İlkercim ta kendisi...
oooo.......... tunahan ozaman siteye benden hızlı başaldın valla serkan abinin ( yoksa amcanın mı deseydim:P ) çektiği resimde çok afilli çıkmışsın.
( ya serkan afilliyi bilir dimi yoksa açıklarsın karışmam:D )
aserkansatı
08-06-2007, 23:16
Açıklarım ben İlkercim.Afilli bizim dönemin laflarından.70lerden sonra pek duymadım...:D
Tunahan'cım aramıza hoşgeldin.
tunahan hoş geldin...arasıra beraber takılalım emi......balık tutmuş oluruz sayende...:D :deli:
Tunahan merhaba hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim
Taygun KOCABIYIK
09-06-2007, 11:03
Tunahan hoşgeldin Serkan abinden ziyade Sami abinle takıl derim o daha usta balıkçıdır ;) :P
genc balıkcı tunahan
09-06-2007, 21:26
Tunahan hoşgeldin Serkan abinden ziyade Sami abinle takıl derim o daha usta balıkçıdır ;) :P
bence ikiside birbirinden usta:P :P :P
genc balıkcı tunahan
09-06-2007, 21:29
tunahan hoş geldin...arasıra beraber takılalım emi......balık tutmuş oluruz sayende...:D :deli:
gerçekten iyi olur çünkü dedemler kiraz toplarken babamı elimden alıp kiraz toplattırıyo benide balığa götüren olmuyo:'( :'( :'(
genç arkadaşım aramıza hoşgeldin...rastgelsin....
gerçekten iyi olur çünkü dedemler kiraz toplarken babamı elimden alıp kiraz toplattırıyo benide balığa götüren olmuyo:'( :'( :'(
kiraz demişken serkan amcana sor belki kirazla bir balık anısı vardır anlatsın sana...
genc balıkcı tunahan
09-06-2007, 22:45
kiraz demişken serkan amcana sor belki kirazla bir balık anısı vardır anlatsın sana...
peki sorarım varsa kasa kasa kiraz getiriyim bağdan beraber tutalım serkan amcamla balıkları
Bir başka konu çilekte vardı galiba...Tunahan bunları duyunca şaşırıyor delikanlım.
Tunahan :
sen zaman içinde çok şey öğreneceksin.ama hep güzellikleri seçeceksin.
sen zaman içinde tabiataı koklamayı öğreneceksin onunla bütünleşerek
sen zaman içinde bir yaprağın,bir suyun,bir kuşun sesinden ne demek istediğini anlıyacaksın
sen zaman içinde ne insanları ne tabiatı incitmediğin sürece.tabiat insanı olacaksın.
MEHTERAN
10-06-2007, 17:26
Sözlerine alkış muvaffat abi. Küçük eleman hoşgeldin aramıza.
freediver
11-06-2007, 03:21
tunahan hoş geldin... ......
BLACK SHARK
12-07-2007, 07:30
Hosgeldin ...
Nice güzel sohbet ve yorumlara
rastgelsin - selamlar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.