Tüm Versiyonu Göster : Sabahin Bulanik Suyunda
YER: MERSİN/TÖMÜK
SAAT: SABAH GÜN DOĞARKEN +2 SAAT
RÜZGAR : MUTEDİL
AKINTI : DOĞU
SU NETLİĞİ: BULANIK 24 C
ARKADAŞLAR BU DA BENDEN. RAPALA SADECE KUYRUKTAN İĞNELİ ...........
:helal:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
;)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
araştırıcı
14-06-2007, 11:38
[QUOTE=Wetblue]YER: MERSİN/TÖMÜK
SAAT: SABAH GÜN DOĞARKEN +2 SAAT
RÜZGAR : MUTEDİL
AKINTI : DOĞU
SU NETLİĞİ: BULANIK 24 C
Yürekten tebrik ederim..
Keyifli olmuştur umarım..
Şİmdiden Afiyet olsun, devamıda olsun...:)
Güzel bir av raporu verdiğiniz için (Kullanılan yem, yer, hava durumu vs) teşekkür ederim...
Cumhur abi tebrik ederim.levrekler çok güzel.at çek ile tutması da ayrı bir zevk..resimdeki yem dikkatimi çekti de, sadece yemin kıç tarafındaki iğne ile mi avlanıyorsun?
aserkansatı
14-06-2007, 12:25
Hay maşallah Cumhur Abi...Tutan var tutamayan var abicim.Yazık değilmi bize...:D
canakkale
14-06-2007, 13:36
ellerine saglik cumhur abi yalniz cok güzel bir av olmus her yönüyle güzel bir rapor ve baliklar daim olsun rastgelsin.
Tüh hafta sonu benim kaçırdığım Levreklere bak Mersine gitmiş.. :D :D o kadar da at çek yaptım.. Eline sağlık Cumhur, benden kaçsa sen varsın artık, içim rahat.. :D
İsmail abi teşekkürler, Çupraları Egeye (İshak abi yakalamış) Levrekleri Akdenize doğru kovalamışsın.. :)
Taygun KOCABIYIK
14-06-2007, 20:16
İsmail abi teşekkürler, Çupraları Egeye (İshak abi yakalamış) Levrekleri Akdenize doğru kovalamışsın.. :)
:D:D:D:helal: :helal: :helal:
Cumhur abi tebrikler harika balıklar maşallah maşallah.
Cumhur abi haaarika levrekler tebrikler abi.
cumhur usta sizi de tebrik ediyorum, daha irileride nasıp olsun, şansınız daim olsun abi sevgi ve saygılarımla,
süper...daha başka ne denilebilirki....:helal: :helal:
Cumhur kardeşim levrek iyidir be ...gayette temiz balıktır.. cipuraya tercih ederim... kafes dahi olsa.. tebrikler
''herkesin mutlu oldugu zaman gerçek mutlu daha da mutlu olur''
isveç
Anıl ÜNALAN
15-06-2007, 08:03
Teşekkürler güzel balıklar tutmuşsun başarılarının devamını dilerim...
Yine levrekleri tutmuşsun Cumhur abi.Pırıl pırıl parlıyorlar vallahi...
Cumhur kardeşim sana samimi bir itirafta bulunayımmı hakkaten bravo yaa tebrik ederim.ben hala levrek yakalıyacağım şu yaşıma geldim valla kıskanıyom hatta hasetimden catlıcam:D bide bizim hemşo ismail var oda senin gibi carşaf carşaf seriyo balıkları sevgili serkanın dediği tutan var tutamıyan var :'( mındar göndememen dileğiyle selamlar.
kartallı
17-06-2007, 21:37
maşallah çok güzel av tebrik ederim,ayrıca rapala modelini paylaşman büyük incelik,bu arada rapaladaki dğer kancaları çıkarman balığın gerçek yüzüşünü ortaya koyuyor..bende bütün rapalalarımı o şekilde modifiye yapar diğer kancalarımı çıkarırım,ağır avcılar hep arkadan dalar balığa...saygılar...
tebrikler abi gerçekten iyi bir av olmuş..devamını dilerim...:helal: :helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.