Tüm Versiyonu Göster : İnternetim bağlandı ve artık sizlerleyim...
İnternetim az önce bağlandı.Resimleri ekleyeceğim şimdi.
07.06.2007 de Kırklereli barajından tuttuğum balıklar.Dershane pikniğe götürmüştü ben dayanamadım balık tuttum....:D
Bu balıklardan levrek ve büyük kefal 2 numara kaşık(mepps) ile fakat ufak olan kefal,alabalık için kullanılan sinek ile tutulmuştur.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Bu da balığa gittiğimiz arkadaşlarımla olan foto.
Ufak sazanı düz olta ile sağımdaki kız arkadaş tuttu.Öteki arkadaşım da yardım etti.Gerçi 8 kişi falandık hatta geometri öğretmenimiz de bizle geldi ama o anları fotolayamadık...:'(
HErkese selamlar,bol balıklı günler...
genc arkadaşım tebrikler yalnız deniz balıklarından anladığım icin acıklamalarından ötürü teşekkür ederim tatillerde yaklaşıyor o bakımdan bol balıklı tatiller dilerim.
genc arkadaşım tebrikler yalnız deniz balıklarından anladığım icin acıklamalarından ötürü teşekkür ederim tatillerde yaklaşıyor o bakımdan bol balıklı tatiller dilerim.
Dileklerin için çok teşekkür ederim abicim.İnşallah bu yaz denizde de balığa çıkacam.Resimleri eklediğimde yorumlarınızı benden eksik etmezseniz çok sevinirim...
Taygun KOCABIYIK
15-06-2007, 19:43
Yunuscan öncelikle tekrardan hoşgeldin canım kardeşim. Özlemiştik seni :)
Balıklar çok güzel her avda biraz daha ilerletiyorsun işi yakında yandı balıklar :D
Bu arada diğer arkadaşlarıda zehirlemen çok güzel dünyanın belkide en güzel hobisi bu balık avı işi :)
Yunuscan öncelikle tekrardan hoşgeldin canım kardeşim. Özlemiştik seni :)
Balıklar çok güzel her avda biraz daha ilerletiyorsun işi yakında yandı balıklar :D
Bu arada diğer arkadaşlarıda zehirlemen çok güzel dünyanın belkide en güzel hobisi bu balık avı işi :)
Hoşbulduk Taygun abicim.Dediğin gibi bu dünyanın en hoş hobisiniarkadaşlarıma da yayıyorum.Tutanlar çok eğlendiklerini ,rahatladıklarını söylüyor.Tekrar gelelim falan diyorlar.Alıştılar yani.Bende çaktırmadan aşıya devam ediyorum.Ne kadar çok balıkçı o kadar rastgelsin üyesi,ne kadar rastgelsin üyesi o kadar bilgi payklaşımı di mi...:) :) :)
aserkansatı
15-06-2007, 23:51
Hayırlı olsun Yunuscan...
Hayırlı olsun Yunuscan...
Sağol Serkan abi,teşekkür ederim...
Yunuscan Kardeş Hoşgeldin Sefalar Getirdin. Umarim Düzgün Bir Türkçe Ile Güzel Anilarini Bizimle Paylaşirsin. :)
Yunuscan nasılsın bakayım.. umarım şansın daim olur..
Hoşgeldin Yunuscan, sözünü tuttun gibime geliyor.. İnternetin açılmış.. :)
Yunuscan, tekrar aramıza hoşgeldin..Karne nasıl karne......................?
Vallahi İshak abi ilk dönnem 2 tane 1 vardı onları iki yaptım.Allahtan 1 yok karnede ama 3 taane 2 var diğerleri de 5 e kadar ilerliyor.Bu sene salmıştım kendimi inşallah toplayacağım...:)
Yunuscan Kardeş Hoşgeldin Sefalar Getirdin. Umarim Düzgün Bir Türkçe Ile Güzel Anilarini Bizimle Paylaşirsin. :)
Hoşbulduk Cumhur abi.Merak etme abi Türkçem gayet iyidir.Şiir yazan,okuyan ve edebiyatla ilgili bir genç olarak Türkçemizi iyi kullandığımı düşünüyorum.Takdir sizindir...
Saygılar...
Yunuscan nasılsın bakayım.. umarım şansın daim olur..
İyiyim Muvaffak abi.Sen nasılsın,deniz,balıklar ve o emektar oltan nasıllar?İyidirler ,inşallalah.
Herkesin şansı daim olsun,saygılarla....
Hoşgeldin Yunuscan, sözünü tuttun gibime geliyor.. İnternetin açılmış.. :)
Hoşbulduk Savaş abi.Ayıp olmuş biraz ama neyse.Erkek adam tutamayacağı sözü neden versin di mi?
Yunuscan tebrik ederim. umarım sınıfını iyi sonuçlarla geçmişsindir.
kartallı
17-06-2007, 21:43
tebrikler desene kız arkadaşta nikotini aldı,bırakmaz artık :) ben hanımı birgün balığa götürdüm ona nasıl atılıp çekildiğini öğrettim ve bir hafta sonra gayet güzel istavrit yakalamaya başladı ve benim oltayı bana vermez oldu...bu sefer ona olta aldım beraber yakalamaya başladık,eve geliyordum bakıyorum evde yok arıyordum nerdesin diye bana hayatım gel balıktayım diyordu :) neyseki çocuk olduda onunla ilgilenirken şimdilik attı üzerinden ama hala içi gidiyor ben niye gelemiyorum diye :) tekrar tebrikler
kardeşim balıklarında internetin de hayırlısı olsun....tebrikler...
tebrikler desene kız arkadaşta nikotini aldı,bırakmaz artık :) ben hanımı birgün balığa götürdüm ona nasıl atılıp çekildiğini öğrettim ve bir hafta sonra gayet güzel istavrit yakalamaya başladı ve benim oltayı bana vermez oldu...bu sefer ona olta aldım beraber yakalamaya başladık,eve geliyordum bakıyorum evde yok arıyordum nerdesin diye bana hayatım gel balıktayım diyordu :) neyseki çocuk olduda onunla ilgilenirken şimdilik attı üzerinden ama hala içi gidiyor ben niye gelemiyorum diye :) tekrar tebrikler
Serdar abi biliyosun işi aşılamışsın eşine.Kafa dengi olması da ayrı bi tat olsa gerek.Allah herkese böyle hayırlı eşler nasip etsin...:D
kardeşim balıklarında internetin de hayırlısı olsun....tebrikler...
Sağol abi teşekkür ederim...
Yunuscan tebrik ederim. umarım sınıfını iyi sonuçlarla geçmişsindir.
Pek iyi olmamakla beraber sınıfı doğrudan geçtim.İnşallah seneye yükselteceğim notlarımı...
Saygılar...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.