PDA

Tüm Versiyonu Göster : tırıvırının yararları zararları

genc balıkcı tunahan
19-06-2007, 08:46
tırıvırının hem yararları hemde zararları vardır;)
YARARLARI
1-etraftaki çalıyı çöpü vb şeyleri toplar
2-takılmış ve kopmuş oltalar akıntı veya balıklar sayesinde kurtulur ve ortalık yerde durur tırıvırı bunu toplar
3-insanlar arsındaki bağı kuvvetlendirir örn birinin oltası takılıp koptu başka birisi tırıvırıyı oltanın takıldığıyere atar ve oltayı kurtarıp adama verir
ZARARLARI
1-suda yaşayan tüm canlıların(balık kaplumbağa samur vb)hayatını sonlandırır
2-oraya buraya takılıp suda hiç bozulmayarak balıklar vb. canlılar hamileyken takılır ve ölür
3-insanlar arsında kavgaya neden olur birinin iğneli oltasına büyük bir balık takıldı çekerken tırıvırıya karıştı herşey karman çorman oldu ve iğneli oltası olan adam o benim balığım diyor ve diğeri itiraz ediyor adamlar birbiriyle kavga ediyor
TIRIVIRI HER ZAMAN ZARALI DEĞİLDİR AMA GENELDE ZARARLIDIR
YİNEDE TIRIVIRI KULLANMAYIN!!!
hepinizin yorumlarınızı bekliyorum
RASTGELE!!!

isk_ender
19-06-2007, 11:00
tunahan tınıvırının yararı asla yoktur senelerce bozulmaz ve takılan her canlıyı öldürür kullanımı son derece sakıncalıdır bence amatör balıkçı ruhuna aykırı bir av malzemesidir...birgün ölü çürümüş balıklarla dolu bir tınıvırı çekersen dediklerimi anlarsın...

Wetblue
19-06-2007, 11:26
çok Zararli Lütfen Kullanmayalim

genc balıkcı tunahan
19-06-2007, 15:44
tunahan tınıvırının yararı asla yoktur senelerce bozulmaz ve takılan her canlıyı öldürür kullanımı son derece sakıncalıdır bence amatör balıkçı ruhuna aykırı bir av malzemesidir...birgün ölü çürümüş balıklarla dolu bir tınıvırı çekersen dediklerimi anlarsın...
dediklerinizi yaşadım yani kullananların çok uğraştırır diye söylüyorum
yani onlara eziyet çektirir takılır karışır başka adamın oltasına takılır vs. vs. başa bela olur diye yararlarını yazdım yani kullanmayın diyede altına yazdım;)
rasgele...

mufi
19-06-2007, 16:29
Yakışıklı Tunahancım espri olsun diye yazmış belli sohbet sayfasına. tabiiki yegenim neyin zararlı oldugunu bilir.arkadaşlar..
deyilmi ??

bu alemin güzel insanları..:
'' İnsanları ne kadar çok mutlu ederseniz kendi mutluluğunuz o kadar artar''
meksika dan

turna
19-06-2007, 19:24
[QUOTE=mufi]Yakışıklı Tunahancım espri olsun diye yazmış belli sohbet sayfasına. tabiiki yegenim neyin zararlı oldugunu bilir.arkadaşlar..
deyilmi ??

]

Bu espiri çok yanlış da anlaşılabilir.

genc balıkcı tunahan
19-06-2007, 19:47
[QUOTE=mufi]Yakışıklı Tunahancım espri olsun diye yazmış belli sohbet sayfasına. tabiiki yegenim neyin zararlı oldugunu bilir.arkadaşlar..
deyilmi ??

]

Bu espiri çok yanlış da anlaşılabilir.
doğru yanlış anlamayın ben sadece azcık neşelenelim diye yazdım yani kullanın dıye yazmadım yanlış anlamayın...