PDA

Tüm Versiyonu Göster : Onur arkadaşımla zıpkın Avı

Rauf
21-06-2007, 11:12
Onur il yaptığımız telefon konuşmasında alanyada olucağını ve beraber balık avına gidebiceğimizi sorduğunda hic düşünmeden kabul ettim zira diğer sitelere ve rastgelsine eklediği resim ve av anılarından dolayı kendisini zaten merak ediyordum.alanya yeni limandan aldım kendini istediği yerde bir iki dalış yaptı benim o bölgede balık avı olanağı olmadığı icin sadece ona baktım her dalış bir dakika sürüyordu yukarda yarım dakka dinlenip yine dalıyordu cok sistemli mutad bir dalış periyodu izlediğimi taktir etmek isterim gerci yol yorgunu ve dalışa yeni başladığını söylüyordu ama banim gencliğimde daldığım derinliğin iki misli (12mt)daldığı gibi en iyi zamanımda yarım dakka dalan biri olarak ne yaptığını cok iyi biliyorum bu günden hatıra ilk daldığı bölgede ikitral vurdu yaklaşık 45 cm civarı daha fazlasınıda vurabileceğini ama secici bir avcı olduğu icin devam etmedi kale dibine daldı güzel sinaritin yarım metre daha uzakta duğundan atmadığını söylemişti .o günün anısına.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

mufi
21-06-2007, 14:11
Rauf hocam çok hoş bir fotograf .çok hoş bir anı..

Wetblue
21-06-2007, 16:54
Işte Dostluk Ve Av Bir Arada Belgeleyenin Eline Sağlik . Dilerim Her Kişi Bu Anlari Yaşar Bu Fani Dünyada.

isk_ender
21-06-2007, 17:25
çok hoş bir anı..güzel insanlar güzel balıklar...yolu balıktan geçen herkesle bir gün bir yerde buluşmak dileğiyle...

Taygun KOCABIYIK
21-06-2007, 18:37
Onur abim ve Rauf kaptanım ikinizide tebrik ederim maksat muhabbet. Onur abi eminim vurmak istese en az 20-30 tane tral vururdu o kapasiteye sahip bir avcı ama o her zaman kalite av yapar. Kalite yoksa tavalık balığını alır avı bırakır :)

makalele
21-06-2007, 18:59
Güzel olanı da bu değilmi.PAYLAŞMAK
bazen fikirlerimizi, düşüncelerimizi-eğer kısmet olurda karşılaşırsak-zamanımızı.
babalar,elinize yüreğinize sağlık. allah gönlünüze göre versin.

kartallı
21-06-2007, 20:53
tebrikler rauf abi güzel gün geçirmişsiniz...onuruda kutluyorum saygılarımla abicim

freediver
21-06-2007, 20:59
Rauf Abi Muvaffak Abi nin de dedigi gibi gercekten cok güzel bir hatira fotografi....

Rauf Abi bu arada gece baligina falan cikmiyormusun hic ...?Melanura,Sargoza falan...
Ve suanda oralarda Kolyoz baslamistir sanirim...

Saygi ve sevgiler

Rauf
21-06-2007, 21:52
Rauf Abi Muvaffak Abi nin de dedigi gibi gercekten cok güzel bir hatira fotografi....

Rauf Abi bu arada gece baligina falan cikmiyormusun hic ...?Melanura,Sargoza falan...
Ve suanda oralarda Kolyoz baslamistir sanirim...

Saygi ve sevgiler

gece balığına cıkmıyorum cumhur gündüzleri yetiyor.dediğin doğru kolyos tek tük başladı mercana yemli yaparken oltaya takıldığı oluyor artık ama ben genelde kolyosa gündüz caparisi yaparım melenurada yazdığım gibi sabah 5 te sırtısına cıkarım ama onda doydum şimdi şekil değiştirip birazda derin su avına gideceğim ki heyecan bitmesin.

ykmk
22-06-2007, 09:02
Çok güzel balıklar vurmuşsunuz abilerim.Tebrikler.
Zıpkın tutkusu bir uhte olarak kaldı içimde.Bu fotograftaki dostluğu,oramı,balıkları görünce yine depreşti duygularım...İnşallah birgün bana da nasip olur...
Sevgi ve saygılarımla...

Rauf
22-06-2007, 09:26
Çok güzel balıklar vurmuşsunuz abilerim.Tebrikler.
Zıpkın tutkusu bir uhte olarak kaldı içimde.Bu fotograftaki dostluğu,oramı,balıkları görünce yine depreşti duygularım...İnşallah birgün bana da nasip olur...
Sevgi ve saygılarımla...

inşallah allah gönlüne göre verir bizden gecti biz artık oltayla bu zevki tadıyoruz birde böyle arkadaşları seyredip zevkimizi alıyoruz.

nevzat
22-06-2007, 09:37
İşte bu ortamın en büyük güzelliklerinden bir örnek.Her muhabbetin böyle güzelliklerle dolu olmasını dilerim.

ykmk
22-06-2007, 09:38
inşallah allah gönlüne göre verir bizden gecti biz artık oltayla bu zevki tadıyoruz birde böyle arkadaşları seyredip zevkimizi alıyoruz.
Aaa öle deme Rauf abi neden geçmiş olsun?Sen daha gençsin be abi.Balık tutan adam yaşlanır mı kolay kolay???

Rauf
22-06-2007, 09:43
Aaa öle deme Rauf abi neden geçmiş olsun?Sen daha gençsin be abi.Balık tutan adam yaşlanır mı kolay kolay???

sağ ol arkadaşım dalgıclık zamanım gecti hemde tipim değişti sen hic göbekli 112 kiloluk bir balık adam gördünmü hemde 59 unda olsa olsa benden balon balığı dalgıc adamı olur hihhih.

Taygun KOCABIYIK
22-06-2007, 18:50
AH İSHAK ABİM BENİM AHH SORMA ŞU FUKARANIN BAŞINA GELMEYEN KALMADI MİLLET YANIMDA KALLAVİ BOYDA ÇUPRA ÇEKERKEN BENİM OLTAMIN YANINA YAKLAŞMIYOR AL YANAKLI TÜRKAN ŞORAY DUDAKLILAR EN SON NE ZAMAN TUTTUĞUMU BİLE UNUTTUM PAS-KÜF TUTTUK HAMLIK HAD SAFFADA BAKALIM NE ZAMAN YÜZÜMÜZ GÜLECEK :)
kurşun döktürecem bu gidişle

Onur GÜNER
23-06-2007, 11:52
Rauf abi...
Mesajım biraz geç oldu kusura bakma.
Çok güzel bir gündü. Misafirperverliğin ve sıcak yaklaşımın beni inanılmaz mutlu etti. Trallar dediğim gibi çok fazlaydı ama hem yorgun olmamdan hemde daha iri avların olabileceği düşüncesi bizi orada fazla tutmadı. Yinede yiyeceğimiz çıktı bunada şükür. Kısa süre içinde müsait olursan yine ava çıkalım. Herşey için tekrar teşekkürler usta balıkçı...

Rauf
25-06-2007, 03:27
Rauf abi...
Mesajım biraz geç oldu kusura bakma.
Çok güzel bir gündü. Misafirperverliğin ve sıcak yaklaşımın beni inanılmaz mutlu etti. Trallar dediğim gibi çok fazlaydı ama hem yorgun olmamdan hemde daha iri avların olabileceği düşüncesi bizi orada fazla tutmadı. Yinede yiyeceğimiz çıktı bunada şükür. Kısa süre içinde müsait olursan yine ava çıkalım. Herşey için tekrar teşekkürler usta balıkçı...

Onur tabi cıkacağız zaten o günki av gününü vidioya kayt edememiştim seninle bi belgesel yapacağım hicmerak etme.selamlar

varior
25-06-2007, 09:44
Süpersiniz.. Daha önce Onurun fotolarını gördüm gerçekten çok güzel bir macera olmuş..

discus
25-06-2007, 10:24
vay hayranlıkla baktığım muhteşem ikiliyi yan yana görünce inanın bende ordamışçasına sevindim...sizleri tebrik ederim abi ve diğer arkadaşlarımızdanda bu tür tanışma ve beraberlik içinde geçen av maceralarını bekliyoruz...serinin devamını dört gözle bekliyorum abilerim saygılar....:helal: :helal: :helal: