Tüm Versiyonu Göster : eşkina istavrit 20/06/2007
kartallı
21-06-2007, 21:12
merhaba arkadaşlar dün, 012 köstek 018 beden 14 numara captain marka çarpraz iğne ve beyaz ibrişin (fakat ışığı görünce eflatun olan) den oluşan çaparimi yapıp deniz kenarına inmem 16 gibi oldu...yem olarakta bir kaç parça teke çıkardım akşam üzeri için...av yerine gitmem 17 yi bulmuştu...dostlarıma varmı istavrit dedim bir tane tık yok dediler...bende 10 gr kurşun takarak oluşturduğum çaparime çok kıyıya atarak bir kilo kadar balığı bir saat içersinde aldım fakat kimse yine balık alamıyor...takım seçmişti hayvan...neyse el oltamı açtım kevlon oskar ve 7 numara mustad iğne tekeyi taktım ve salladım küt bir menekşe izmariti...tekrar taktım bir tane ispari ve hava kararmaya başlayıncada 4 parça eşkinayla günü noktaladık...saygılar sevgiler[Only Registered Users Can See Links] bugün balıkları yemek için dolaptan çıkarıp resimledim...
Afiyetle Dost.............................................. ................
freediver
21-06-2007, 21:39
Güzel baliklar afiyet olsun...
Ve oglun sanirim Allah bagislasin Masallah cok sevimli
kartallı
21-06-2007, 22:41
Afiyetle Dost.............................................. ................
eyvallah abi sağol daha bolları ve irileri sizlerin olsun...saygılar
Afiyet bal şeker olsun Serdar abi.Birbirinden lezzetli balıkları teker teker almışsın vallahi.Tepsiye de ''cuk'' diye oturmuşlar.
Sevgilerle...
Bol balıklı günlere...
Tebrikler Serdar,aynen maceralara devam,afiyet olsun .
devamı daha bol olsun rastgelsin...
Taygun KOCABIYIK
22-06-2007, 18:45
Serdar abi senin meşhur çapariler yine yapmış yapacağını vallahi bu gidişle bende istiycem :)
eşkinalar için ayrıyetten tebrikler.
genc balıkcı tunahan
08-07-2007, 11:37
afiyet olsun güzel balıklar
rasgele
BLACK SHARK
13-07-2007, 15:02
afiyet olsun ..
rastgelsin - selamlar
lambukas
13-07-2007, 15:55
buda oğlanın ilk nöbeti balık haralde abi:)maşşallah... afiyet bal şeker olsun...
iesencan
13-07-2007, 21:48
Serdar eline koluna sağlık, afiyet olsun kardeş.İnşallah bir dahaki sefere daha fazla İstavrit ve Eşkina yakalarsın.Şansın bol olsun arkadaşım.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.