Tüm Versiyonu Göster : karagöz...
ismail çakır
24-06-2007, 11:46
hava sıcaklığı son 30 yılın en yüksek seviyesine çıkmasıyla :( evde yatma şansım azalınca motorsiklete atladığım doğru balığa gittim.:) cuma günü akşamı denizin kenarında serin serin sabahı yaptım hemde balık tuttum. kullanılan yem midye tutulan karagözler aşağıda..
[Only Registered Users Can See Links]
sabah bu balıklarla eve geldim.ama felaket evde kalmaktansa akşam üzeri yine yine motoruma atladığım gibi balığa gittim.:) gece denizin kenarı nisbeten serin oluyor. yine midye ile bu karagözleri yakaladım.
gerçi çıpra yok ama karagözlerde çıprayı pek aratmıyor..:D :deli: :D
rastgelsin....
freediver
24-06-2007, 13:20
Ismail abi masallah cok güzel baliklar tutmussun...
afiyet olsun
Eline Sağlik. Ağfiyetle..
Taygun KOCABIYIK
24-06-2007, 14:55
İsmail abi çupralar bitti levrekler bitti kabak karagözlerin başına patladı :)
tebrikler afiyet şeker olsun
canakkale
24-06-2007, 16:44
heerzaman ki gibi bir " ismail abi" klasigi !!! ellerine kollarina saglik abicim!!
Hasan BALIKÇI
24-06-2007, 17:33
yakışır ısmaıl abıme tebrıkler ısmaıl abı afıyet olsun:helal: :helal: :helal: :helal:
ismail abi tebrikler afiyet olsun...
Ellerine sağlık İsmail abi,afiyet bal,şeker olsun...
urfettin
25-06-2007, 08:33
Reis tebrikler,afiyet olmuştur inşallah.
Rastgele
İsmail abi ellerine sağlık afiyet olsun
serin serin engüzelini yapmışsın, insanın ömrü uzar değil mi abi ?
Eline sağlık İsmail abi, daha öncede söylemiştim.. Çupralar Egeye levrek ve ispendekler Akdenize kovulmuş.. :D Teşekkürleeeeerrrr....!!!
tebrikler ismail abi yine güzel bir av yapmışsın, oranın karagözleri de buraların çupraları kadar iri görünüyor,maşallah..:helal:
ismail abi tebikler.
levrek ve çıpralardan sonra; bakalım bundan sonraki av listesinde(tür olarak) neler olacak? :D
yanlız balıkların büyüklüğünü göstemek konusunda seçtiğin obje ile de olaya yeni bir boyut katmışsın. :deli:
afiyet olsun:helal: :helal: :helal:
afiyet ola dostum:helal: :helal:
ismail çakır
25-06-2007, 11:54
Reis tebrikler,afiyet olmuştur inşallah.
Rastgele
ürfettin hiç sesin çıkmıyor. sandal ile istavrit yakalamak yeterli oluyor herhalde..
rastgelsin...
ismail çakır
25-06-2007, 12:04
İsmail abi ellerine sağlık afiyet olsun
serin serin engüzelini yapmışsın, insanın ömrü uzar değil mi abi ?
adnan, insanın sevdiği, yaparken mutlu olduğu bir işi yapması kadar güzel bir şey varmı..balıkçılık çok güzel bir hobi.. herzaman derim..önce işiniz..balıkçılık hep hobi olarak kalsın.. taki emekli olun , işinizi çocuklara devredin..ondan sonra işiniz belli.. belli günlerde elektrik,telefon ve sair faturaları ödemek..tabi bunlardan geri kalan vakit çok...bu vakitlerde de bol bol balıkçılık... yeterki allah o günleri sıhhat ve esenlik içinde göstersin...
rastgelsin....
urfettin
25-06-2007, 12:37
ürfettin hiç sesin çıkmıyor. sandal ile istavrit yakalamak yeterli oluyor herhalde..
rastgelsin...
Sesimin çıkmaması işlerimin yoğunluğundan reis.Sandalla 4 defa çıktım. istavrit var.bol miktarda yakaladık.
Fakat hiç bir av zevki bana eğriboyunu unutturamadı ve sandal işide bana pek sarmadı.işleri toparlar toparlamaz hem ziyaretinize hemde balığa gelcem.Mantar taşta sarpa yakalamayı çok özledim.
Görüşmek üzere selamlar
ismail çakır
25-06-2007, 12:57
önümüzdeki hafta sonu bence mehtaptan istifade etsen iyi olur.
isk_ender
25-06-2007, 13:28
güzel balıklar afiyet olsun...
urfettin
25-06-2007, 14:06
önümüzdeki hafta sonu bence mehtaptan istifade etsen iyi olur.
İnşallah bi aksilik olmazsa değerlendirelim
makalele
25-06-2007, 17:01
baba ellerine sağlık. afiyet olsun
ismail çakır
26-06-2007, 09:32
sıcaklar devam ediyor evde yatılmıyor.. sahil serin oluyor..hemde iyi oluyor.
rastgelsin...
walla bizim buralarda sıcak ama...... :( karagöz filan çıktığı yok... :D
eşref sürek
27-06-2007, 08:18
birde sıcaklardan şikayet ederler kalite balıklar yakalamışsınız afiyet olsun rastgele
ismail çakır
27-06-2007, 09:03
masaja cevap yazan ne iyi dileklerde bulunan,bulunmayan arkadaşların hepsine teşekkür ederim..hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor..
rastgelsin..
canakkale
27-06-2007, 09:42
herzamanki gibi abicim ellerine saglik. az kaldi ismail abicim yanina gelmeye cok az kaldi insallah günleri sayiyorum artik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taygun KOCABIYIK
27-06-2007, 17:54
Abi hava sıcaklıklarının artmasından en fazla rahatsız olanlar herhalde karagözler :D tebrik ederim yine döktürmüşsün
İsmail cim yahu bu senin tutuğun karagözlerin hepsi birbirine benziyor ne iş??:confused:
yoksa bunlar kardeşmi?? :deli: :helal: :deli: :helal: :D :D :D
zaten hasan cım da aynı numarayı yapıyor. onunda cupraları hepsi aynı.. kardeş..akraba..
buluyor aile toplantısını..atıyor oltayı araların
ondan sonra gelsin yegen/kardeş/amcaoğlu/dayıoğlu/
ama dedeleri uyanık oldugu için o gelmiyor.
hani şu burnu yosunlu 3/5 kg lık dedleri var ya onu kastediyorum
(hani bir laf vardır kedi uzanamadıgı balığa ciger dermiş):D :D
''Güzel bir gülüş karanlıga ışık tutar''
rusya dan
genc balıkcı tunahan
28-06-2007, 06:14
söylenecek söz yok bravo
afiyet olsun
BLACK SHARK
28-06-2007, 09:29
Abi harbiden saglam balik tutmusun ...
eh artik yaninda salatani ve rakini eksik etme .... icki kullanmiyorsan bagisla :D
Evet deli >Sicaklar basladi deve bayiltan sicaklar diyorlar , biz burda donuyoruz 12 derece suan ...
rastgelsin ..
selamlar
mustafakasim
28-06-2007, 11:08
ismail abi tebrik ederim.maşallah hiç balıksız dönmüyorsun.tavalığı çıkartıyorsun
kartallı
28-06-2007, 17:48
ismail abi bırak artık şu karagözlerin yakasını yav hayvanlar bi rahat nefes alsın :) tebrik ederim çok sağlam av...biz karagöze hasret kaldık kıyılarımızda...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.