Tüm Versiyonu Göster : yeşilırmak yayın ve bıyıklı
genc balıkcı tunahan
28-06-2007, 06:59
saat 9 da gitmiştik iki saat duracaktık hem ırmak yakınımızdaydı solucanları
canakkale
28-06-2007, 10:22
tebrikler tunahan kardesim!!! sende bu azim ve hirs oldukca daha neler yakalarsin cok güzel olmus.agac yas iken egilir diye bosuna dememisler!!! tekrardan kutluyorum seni güzel kardesim,rastgelsin.
ismail çakır
28-06-2007, 12:12
sevgili genç tunahan iyi yoldasın. balıkçılığa devam ama hep hobi olarak .. güzel balıklar.. tebrik ederim..
Çok iyi gidiyor Tunahancım.Bu balıklar çok ama öçok iyiye işaret ileriye yönelik, balıkçılığın hakkında...
Nice balıklara...
freediver
28-06-2007, 16:38
Tunahancim öyle bir heycanla yazmissin ki ayni heyecani bende yasadim.Kamisinada üzüldüm ama artik insallah yeni kamisinla daha büyük baliklar tutarsin...
yeni haber ve fotograflarini bekliyoruz
rasgele
Tunahan azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz.. daha dur bakalım yıllar boyunca acaba kaçtane sopa kıracaksın. ve anılarına yazacaksın
''balık o kadar büyüktü ki olta kırıldı''
benim sana tavsiyem arkadan kaloması olan makinaları tercih et. ve oltayı attıktan sonra kaloma vidasını misina çekerine göre gevşet.kamışıda saglam bir yere sabitle. olası büyük balıkta misina makinadan boşalır ve kamışın ucuna yük vermez . ondan sonrası artık maharetine kalmış.yora yora balıgı almak.
rasgelsin bakalım
kartallı
28-06-2007, 17:53
tunahan tebrikler abisi seni ve babanı kutluyorum,darısı tüm balıkçı dostlarımızın başına...görüşmek üzere..rastgelsin
genc balıkcı tunahan
30-06-2007, 08:15
dün yine ırmağa gittikw4.jpg[/url]
BLACK SHARK
30-06-2007, 09:46
dün yine ırmağa gittik sonuç bir bıyıklı onuda ben tuttum
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Aferin sana ... gelecegin balikcilarindan olacaksin , basarilarin devamini temmeni ederim , rastgelsin .
selamlar
yalcinicli
12-07-2007, 09:18
Tunahan kardeşim, merhabalar.
Ilk başta her avının bereketli geçmesini diliyorum.
Fotoğrafını eklediğin yayın' ın 70 cm. den küçük olduğunu görüyorum. Haddim olmayarak 37/2 sirküleri baştan sona okumanı öneriyorum. Ileriki yıllarda daha bereketli avlar yapabilmenin yolu, bilinçli ve duyarlı olmandan geçiyor.
Sevgiler...
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Türlere İlişkin Yasak ve Sınırlamalar
MADDE 7-(1) İçsularda amatör balıkçılar tarafından avlanabilecek günlük limit bilgileri
Türler Latince adı Boy Limiti
Yayın Silurus glanis 70 cm. 1 adet **
lambukas
12-07-2007, 09:49
Tunahancım ne güzel yazmıssın... ellerine sağlık yüreğine sağlık...boyun kadar balıklar tutarsın inşallah...
tebrik ederim seni tunahan abi rastgelsinn:helal: :D :D :D :D
iesencan
12-07-2007, 17:21
Aferin sana Tunahan, azmin zaferi işte.Ama sen daha ne balıklar tutacaksın bunları bir bilsen.Bende Senin yaşlarında iken evden kaçar balık avlamaya giderdim.O zamanlar balıkta çoktu ama Amatör Ruhu olmayan insanlar Katlede katlede balık bırakmadılar.Bizde Sirkülere uyalımda torunlarımızda inşallah senin gibi balık yakalasınlar.Rastgele kardeşime, afiyet olsun...
genc balıkcı tunahan
22-07-2007, 20:28
Tunahan kardeşim, merhabalar.
Ilk başta her avının bereketli geçmesini diliyorum.
Fotoğrafını eklediğin yayın' ın 70 cm. den küçük olduğunu görüyorum. Haddim olmayarak 37/2 sirküleri baştan sona okumanı öneriyorum. Ileriki yıllarda daha bereketli avlar yapabilmenin yolu, bilinçli ve duyarlı olmandan geçiyor.
Sevgiler...
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Türlere İlişkin Yasak ve Sınırlamalar
MADDE 7-(1) İçsularda amatör balıkçılar tarafından avlanabilecek günlük limit bilgileri
Türler Latince adı Boy Limiti
Yayın Silurus glanis 70 cm. 1 adet **
resim cep telefonunun kamerasıyla çekildiği için küçük görükmüş olabilir boyunu tam olarak ölçmediğim için kesin bişey söyleyemeyeceğim
rastgele
Tunahan kardeşim seni andan tebrik ediyorum yaşıtların daha suya BUUUU derken sen boyun kadar yayın yakalanmışsın afferin sana
tebrikler tunahan balık tutmaya devam
ünalmusa
19-08-2007, 19:09
güzelmiş ya balık :D:D:D
Michelangelo
07-11-2007, 17:35
paylaşımın için saol tunahan kardeş :deli:
MEHTERAN
18-11-2007, 08:26
Sen yakında bize balık ziyafetide verirsin. Tebrik ederek yanaklarından öpüyorum.
genc balıkcı tunahan
19-11-2007, 13:37
Sen yakında bize balık ziyafetide verirsin. Tebrik ederek yanaklarından öpüyorum.
tabi veririm buyrun:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.